Magnus Christensen klar til pokalkvartfinale

4. april 2017 kl. 18:09 af Brian Andersen

AaB’s tredobbelte vindere af turneringen er for fjerde år på stribe kvalificeret til kvartfinalen, og cheftræner Morten Wieghorst ser frem til den forestående udfordring:

- Vi spiller om en semifinaleplads, hvilket i sig selv er en fantastisk motivation, og vi ser frem til endnu en intens duel mod FC Midtjylland, som vi jo mødte i Alka Superligaen for blot tre uger siden.

- I det opgør (1-1, red.) leverede vi en god præstation, da vi først havde overstået de første 10-15 minutter, hvor Midtjylland formåede at presse os fysisk, konstaterer Morten Wieghorst.

- Det gælder for vores vedkommende om at udnytte den plads, som Midtjylland til tider giver, fordi de gerne vil presse højt. Dette skal vi bruge til at sætte spilsekvenser sammen, som kan føre til muligheder, og samtidig skal vi i perioder være parate til at modstå deres fysik, hvilket vi også er forberedte på.

- Givetvis bliver det meget tæt, men vi har en god fornemmelse og er klar til arbejde hårdt for at sikre avancement, fastslår Morten Wieghorst, der efter tirsdagens træningspas har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Ivan Lucic, 27 Oliver Abildgaard, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

U/21-landsholdsspiller Frederik Børsting er skadet.

Billetter til onsdagens pokalkvartfinale mod FC Midtjylland kan til begge endetribuner – Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen – købes for kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Sæsonkortholdere har også til pokalkampe fri adgang.

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

4. april 2017 kl. 12:46 af Rasmus Estrup

Frederik Børstings mål mod FC Midtjylland 13. marts, der kom i stand efter et flot oplæg fra Joakim Mæhle, er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål i marts 2017. 

AaB siger tak til alle, der var med til at stemme i konkurrencen og samtidig var med i lodtræningen om Football Manager 2017 Special Edition samt to gavekort og to værdikuponer til McDonalds. 

Den heldige vinder af præmierne er Thomas Østergaard, som vi blive kontaktet af AaB. 

Se månedens mål for marts i videoen herover.

 

Tags på denne nyhed

Kampinfo AaB-FC Midtjylland

4. april 2017 kl. 11:47

Kampinfo

Spillerunde: DBU Pokalen kvartfinale
Spilledato: Onsadg 5. april 2017
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Jakob Kehlet

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

Husk at alle sæsonkortholdere har gratis adgang til egen plads til kampen.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kamp foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCM – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 16.00, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive spillertrøjer fra hummel, flag, caps og meget mere.

Onsdag kan du spare 250 kroner på den populære hjemmebanetrøje fra hummel. Prisen for en voksen-trøje er derfor kun 299 kroner, mens prisen for en børnetrøje er 249 kroner.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Portland Park åbner også kl. 16.00. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder inde på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

4. april 2017 kl. 08:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Holgersson: Pokalkampen betyder alt

3. april 2017 kl. 15:05 af Rasmus Estrup

Onsdag danner Aalborg Portland Park ramme om kvartfinalen i DBU Pokalen, når AaB byder FC Midtjylland velkommen på grønsværen. 

- Den kamp betyder alt. Især i denne sæson hvor vi ikke nåede vores mål om at komme i top seks. Det er en vej til Europa. Der er kun otte hold tilbage, og vi er tre kampe fra det. Så kampen er meget vigtig, siger AaB's forsvarsspiller Markus Holgersson. 

Han forventer en stor tænding inden for kridtstregerne, når dommer Jakob Kehlet fløjter op til kickoff klokken 18.00. 

- FC Midtjylland er en af vores rivaler, og vi spillede en rigtig god kamp, sidst vi mødte dem. Det er et fysisk stærkt hold, og vi håber, vi kan tage duellerne med dem præcis på samme måde som sidst, for det betyder meget for klubben og alle omkring klubben, at vi vinder kampen, siger Markus Holgersson. 

Sidst AaB og FC Midtjylland tørnede sammen endte kampen 1-1 på Aalborg Portland Park. Frederik Børsting scorede for Hele Nordjyllands Hold, mens Paul Onuachu udlignede i tillægstiden. 

- Vi har styr på dem frem til 10-15 minutter før tid. Inden da synes jeg, vi står godt og har et rigtig fint presspil. Samtidig åbnede der sig også muligheder i omstillingsspillet, fordi de spillede med høje wingbacks, siger svenskeren og lover tilskuerne, at han og holdkammeraterne spiller på fuld tryk onsdag aften.

- Det er en pokalkvartfinale, og vi spiller på vores hjemmebane, så vi skal komme aggressivt ud. Det bliver en tæt kamp, som jeg håber, vi kan afgøre, siger Markus Holgersson. 

Billetter til kampen kan købes fra kun 50 kroner for voksne og 25 for børn via nedenstående link. 

'