Kampinfo AaB-FC Midtjylland

4. april 2017 kl. 11:47

Kampinfo

Spillerunde: DBU Pokalen kvartfinale
Spilledato: Onsadg 5. april 2017
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Jakob Kehlet

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

Husk at alle sæsonkortholdere har gratis adgang til egen plads til kampen.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kamp foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCM – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 16.00, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive spillertrøjer fra hummel, flag, caps og meget mere.

Onsdag kan du spare 250 kroner på den populære hjemmebanetrøje fra hummel. Prisen for en voksen-trøje er derfor kun 299 kroner, mens prisen for en børnetrøje er 249 kroner.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Portland Park åbner også kl. 16.00. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder inde på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

4. april 2017 kl. 08:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Holgersson: Pokalkampen betyder alt

3. april 2017 kl. 15:05 af Rasmus Estrup

Onsdag danner Aalborg Portland Park ramme om kvartfinalen i DBU Pokalen, når AaB byder FC Midtjylland velkommen på grønsværen. 

- Den kamp betyder alt. Især i denne sæson hvor vi ikke nåede vores mål om at komme i top seks. Det er en vej til Europa. Der er kun otte hold tilbage, og vi er tre kampe fra det. Så kampen er meget vigtig, siger AaB's forsvarsspiller Markus Holgersson. 

Han forventer en stor tænding inden for kridtstregerne, når dommer Jakob Kehlet fløjter op til kickoff klokken 18.00. 

- FC Midtjylland er en af vores rivaler, og vi spillede en rigtig god kamp, sidst vi mødte dem. Det er et fysisk stærkt hold, og vi håber, vi kan tage duellerne med dem præcis på samme måde som sidst, for det betyder meget for klubben og alle omkring klubben, at vi vinder kampen, siger Markus Holgersson. 

Sidst AaB og FC Midtjylland tørnede sammen endte kampen 1-1 på Aalborg Portland Park. Frederik Børsting scorede for Hele Nordjyllands Hold, mens Paul Onuachu udlignede i tillægstiden. 

- Vi har styr på dem frem til 10-15 minutter før tid. Inden da synes jeg, vi står godt og har et rigtig fint presspil. Samtidig åbnede der sig også muligheder i omstillingsspillet, fordi de spillede med høje wingbacks, siger svenskeren og lover tilskuerne, at han og holdkammeraterne spiller på fuld tryk onsdag aften.

- Det er en pokalkvartfinale, og vi spiller på vores hjemmebane, så vi skal komme aggressivt ud. Det bliver en tæt kamp, som jeg håber, vi kan afgøre, siger Markus Holgersson. 

Billetter til kampen kan købes fra kun 50 kroner for voksne og 25 for børn via nedenstående link. 

Vidste du om pokalkvartfinalen…

3. april 2017 kl. 12:24 af Brian Andersen

Object reference not set to an instance of an object.

- at AaB har gode erfaringer med FC Midtjylland i DBU Pokalen, hvor de tre tidligere indbyrdes opgør alle er endt med avancement til AaB. Alle tre opgør har i øvrigt været i ottendedelsfinalerne.

- at ingen af de tre tidligere pokalkampe mellem AaB og FC Midtjylland er endt med en afgørelse i ordinær spilletid. De to første vandt AaB efter straffesparkskonkurrence, hvorimod AaB fik afgjort den tredje kamp i forlænget spilletid.

- at klubberne senest mødtes i DBU Pokalen 19. oktober 2005, hvor AaB sejrede 2-1 på Aalborg Portland Park. Thomas Kortegaard bragte AaB foran i den ordinære kamp, mens færingen Suni Olsens fremragende frisparksmål i det 110. minut blev udslagsgivende for AaB.  

- at AaB er i sin fjerde kvartfinale i DBU Pokalen i træk. Det er AaB’s bedste præstation siden 1990’erne, hvor AaB som minimum var i kvartfinalen i hele årtiet.

- at AaB er uden sejr mod FC Midtjylland i de syv seneste indbyrdes opgør, alle i Alka Superligaen (0V-3U-4T). Seneste sejr over FC Midtjylland daterer sig således til 26. juli 2014, hvor scoringer af Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius sørgede for en 2-0 gevinst i Aalborg.

- at klubbernes seneste møde i Alka Superligaen var 13. marts 2017, hvor det sluttede 1-1 på Aalborg Portland Park. Her scorede Frederik Børsting for AaB.

- at hvis kampen skulle ende uden vinder efter 120 minutter, vil det være AaB’s 20. straffesparkskonkurrence i DBU Pokalen. AaB har sejret i 12 af de 19 tidligere straffesparkskonkurrencer, heraf to mod FC Midtjylland.

- at FC Midtjylland har deltaget i fire pokalfinaler, men lidt nederlag i dem alle. AaB har deltaget i 11 pokalfinaler og vundet de tre, senest i 2014.

- at AaB's vej til pokalkvartfinalen er sket via sejre over Nørresundby FB, VSK Aarhus og Silkeborg I.F.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Børsting ude af Viborg-kamp

3. april 2017 kl. 11:30 af Brian Andersen

Fraværet skyldes advarslen, U/21-landsholdsspilleren pådrog sig i opgøret i lørdags i Silkeborg.

Karantænen gælder dog ikke, når AaB allerede onsdag aften spiller pokalkvartfinale mod FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed
'