Hummel og AaB må tilbagekalde velgørenhedstrøje

20. april 2017 kl. 10:18 af Brian Andersen

Konkret er der blevet konstateret enkelte tilfælde af trøjen, hvor vinklerne på ærmet eller logoet på brystet er faldet helt eller delvist af efter gentagen vask.

En nærmere undersøgelse af problemet har afsløret, at dette skyldes en produktionsfejl i trøjen, og som en naturlig følge heraf, har hummel og AaB omgående besluttet at fjerne trøjen fra salg og samtidig tilbyde fuld refundering til alle, der måtte have købt en velgørenhedstrøje.

Har man oplevet problemer med sin trøje og ønsker den refunderet, bedes man senest 1. juni 2017 indsende den til AaB på nedenstående adresse og tilføje bankkonto-nummer. AaB og hummel tilbyder også at refundere udgifter i forbindelse med evt. tryk på trøjen samt forsendelsesomkostninger.

Adressen er:
AaB Webshop
Harald Jensens Vej 9
9000 Aalborg

- Vi er ærgerlige over fejlen på trøjen, men finder det mest ansvarligt at give alle muligheden for at få sin trøje refunderet, selvom det langt fra er mange, der har oplevet problemet, fortæller AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- I stedet må vi glæde os til på et senere tidspunkt at præsentere næste version af velgørenhedstrøjen, da selve idéen og konceptet er blevet taget godt imod. Og oplever man ikke problemer med den allerede købte blå velgørenhedstrøje, så er der jo heldigvis intet at forholde sig til, siger Stephan Schors.

Hos hummel ærgrer man sig også over fejlen på fabrikken, men heller ikke her ønsker man en risiko for en dårlig oplevelse hos AaB’s fans, der har købt trøjen.

- Vores fabrik har taget det fulde ansvar for fejlen, og selvom det kun er få trøjer, der er kommet retur, har vi i samarbejde med fabrikken besluttet at trække den tilbage fra salg, udtaler hummels sponsorchef for Norden Lars Westergaard og tilføjer:

- Når sådan en udfordring opstår, er vi glade for den altid tætte og positive dialog vi har i vores samarbejde med AaB, og fremadrettet vil vi bestræbe os på fortsat at udvikle de fedeste spillertrøjer til AaB, ligesom vi vil gøre alt for, at et lignende problem ikke opstår igen.

90.000 kr. til Veteran Oasen
Som en del af AaB’s CSR-indsats ”Hele Nordjyllands Håndsrækning” donerer AaB, hummel og AaB’s hovedsponsor Spar Nord i alt 100 kroner for hver solgt velgørenhedstrøje til Veteran Oasen, der ikke vil blive berørt af ovenstående, men i stedet vil modtage 100 kroner for hver af de i alt 900 trøjer, der oprindeligt blev sat til salg.

Således vil Spar Nord, hummel og AaB ved årets udgang samlet donere 90.000 kr. til Veteran Oasen.

AaB vil stadig, når det ikke er muligt på udebane at være iklædt rødt og hvidt, veksle imellem den blå velgørenhedsdragt og den sorte udebanedragt. Således optræder AaB allerede på mandag igen i den blå velgørenhedsdragt, når det gælder den jyske klassiker i Aarhus mod AGF.

Alle mand til Aarhus - billetter for kun 50 kr!

19. april 2017 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

Ligesom til udekampen mod Silkeborg I.F. kan AaB's fans komme ind på udebaneafsnittet på Ceres Park for kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. AaB har nemlig i samarbejde med de andre klubber i gruppespillet valgt at reducere billetprisen til udebaneafsnittet. 

Det gælder også på mandag, hvor AaB kl. 19.00 møder AGF på Ceres Park i Aarhus. 

Billetterne købes efter normal procedure enten på AGF's hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart. 

Vi håber, at så mange AaB-fans som muligt vil være at finde på lægterne i Aarhus.

Ønsker du det, kan du se alle de praktiske informationer her: 

Navn: Ceres Park

Kapacitet: 19.500

Placering udebaneafsnit: Århus Charter Tribunen

Billetpriser:

Børn under 12 år: 25 kr.

Voksen: 50 kr.

Link til online billetsalg:http://shop.agf.dk/kampe/agfaab

 

Transport til og fra Aarhus

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur:

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

 

Vesttribunen arrangerer bustur:

www.facebook.com/vesttribunen - for yderligere info

Kør selv:

Adresse:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

 

Parkering:

Der er 640 gratis p-pladser ved Ceres Park. 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hvem er holdets dårligste FIFA-spiller?

19. april 2017 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Ramkilde fik spilletid mod Tyskland

19. april 2017 kl. 09:36 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligaspiller Marco Ramkilde blev skiftet ind efter 62 minutter, da U/19-landsholdet mandag aften spillede venskabskamp mod Tyskland. 

Tyskerne viste sig for stor en mundfuld for det danske U/19-landshold, der måtte se sig slået 3-1. Tobias Warschewski bragte Tyskland i front før pausen. I anden halvleg udlignede danske Oliver Kjærgaard, inden David Raum og Lucas Torres sikrede tyskerne sejren. 

Marco Ramkilde har nu spillet ni U/19-landskampe for Danmark og scoret tre mål.

Tags på denne nyhed

AGF vandt målrigt reserveholdsopgør

18. april 2017 kl. 17:20 af Rasmus Estrup

Mandag vandt AaB 1-0 på hjemmebane over AGF i Alka Superligaen, men i mødet mellem de to klubbers reservehold tirsdag eftermiddag, var det gæsterne fra AGF, der snuppede sejren på 4-3. Sebastian Grønning, Thomas Enevoldsen og Anders Harpøth Østergaard scorede for AaB.

AaB bragte sig ellers foran 1-0 efter 20 minutter, da en dødbold fra Thomas Enevoldsen blev forlænget til bagerste område, hvor Oliver Abildgaard lagde bolden ind foran mål. Her sparkede Sebastian Grønning bolden over keeperen og ind i nettet. 

Kort efter udnyttede gæsterne et boldtab fra AaB, og Mustapha Bundu krøllede læderet op i modsatte målhjørne fra kanten af feltet til 1-1. 

Efter 41 minutter blev det til 2-1 til AaB. Oliver Abildgaard blev nedlagt i feltet og fik straffe. Et straffespark, Thomas Enevoldsen eksekverede. Enevoldsen havde kort inden pausefløjt muligheden for at udbygge føringen, men AGF's keeper reddede friløberen. 

Efter pausen kom AGF ud med et meget højere pres og tempo. Og blot et enkelt minut skulle der gå, før Nimo Gribenco udlignede til 2-2. 

10 minutter senere scorede Mustapha Bundu til 3-2 efter en opspilsfejl i AaB's defensiv. 

Sebastian Grønning var efter en times spil tæt på at score sit andet mål i kampen, men forsøget fra angriberen ramte overliggeren. 

I stedet kunne Mustapha Bundu sende sin tredje scoring i nettet i kampens 67. minut, da et frispark fra angriberens fod blev afrettet af muren og snød Nicolaj Jørgensen i AaB-målet. 

Efter flere udskiftninger på AaB-holdet mod slutningen reducerede indskiftede Anders Harpøth Østergaard til 4-3 med en flot afslutning mod fjerneste stolpe. 

I dommerens overtid fik Thomas Enevoldsen muligheden for at give AaB ét point, da AaB blev tilkendt et straffe. Men denne gang reddede AGF-keeperen straffesparket fra AaB-angriberen, og kampen endte med en udesejr på 4-3. 

- AGF kommer for let til deres mål. De har ikke flere chancer, end dem de scorer på, og de opstår kun på grund af deciderede fejl fra vores side. Så det er vi skuffet over. Vi er også skuffet over, at vi lader os kyse af AGF-holdet efter pausen. De kommer ud med en aggressiv indstilling - som de også skal have cadeau for - men det reagerer vi for sent på, siger AaB's assistenttræner Jacob Friis. 

- Set over hele kampen skaber vi flere chancer end dem. Blandt andet en friløber i slutningen af første halvleg og så med straffesparket til sidst. Men vi må også give cadeau til AGF for deres anden halvleg, siger Jacob Friis. 

AaB stillede op i følgende opstilling:

Nicolaj Jørgensen

Patrick Kristensen - Kasper Pedersen - Morten Rokkedal - Bardhec Bytyqi

Oliver Abildgaard - Kasper Risgård - Robert Kakeeto - Casper Sloth

Thomas Enevoldsen - Sebastian Grønning

Efter 60 minutter blev Anders Harpøth Østergaard skiftet ind for Casper Sloth, mens Mathias Johannesen kom på banen i stedet for Morten Rokkedal efter 70 minutter. Med 12 minutter tilbage på uret foretog AaB en dobbeltudskiftning, da Sebastian Grønning og Bardhec Bytyqi blev erstattet af Wessam Abou Ali og Mathias Andersen. 

'