Blåbjerg: Viborg-kampen er ekstremt vigtig

27. april 2017 kl. 12:29 af Rasmus Estrup

- Ekstremt vigtig. 

Så simpelt kan kampen mod Viborg F.F. beskrives med Jakob Blåbjergs ord. 

Når Hele Nordjyllands Hold søndag klokken 13.00 spiller på Energi Viborg Arena, kan AaB med ét point sikre sig en af de to øverste pladser i puljen. Dermed vil Hele Nordjyllands Hold være uden fare for at havne i Alka Superligaens nedrykningsplayoff.

Omvendt vil et nederlag betyde, at AaB's placering ikke er afgjort før gruppespillets sidste kamp. 

- Det er en finale. Vigtigheden er svær at nedtone, for det er klart, at vi gerne vil gøre det færdigt på søndag. Vi må ikke gå ind til kampen og tænke, at vi har en chance mere ugen efter. Vi skal have det lukket nu, siger Jakob Blåbjerg. 

Men opgørets vigtighed rækker også udover tabellen. 

- For os spillere er kampen utrolig vigtig, fordi vi gerne vil have vasket præstationen i Aarhus væk. En præstation, der ikke var værdig. Endnu en grund til at den er vigtig, er, at vi har tabt de seneste to kampe til Viborg F.F., og nu skal vi vise, at det er et hold, vi kan slå, siger Jakob Blåbjerg. 

Han ser hellere end gerne, at så mange AaB-fans som muligt tager turen til Viborg for at støtte op om Hele Nordjyllands Hold, når holdet har mest brug for det. 

- Vi ved godt, at vores præstationer i denne sæson har været svingende, og at vi har skuffet en del fans. Men det betyder rigtig meget for os, at de står bag os, siger han.

AaB har i samarbejde med de øvrige klubber i gruppespilspuljen sænket billetpriserne til udebaneafsnittene, så voksne AaB-fans kan komme ind på udebaneafsnittet i Viborg for 50 kr., mens prisen for børn er 25 kr. 

- Sidst vi var i Viborg, var der en fantastisk kulisse. Og selvom fansene gik ærgerlige fra kampen, var der ingen, der var mere skuffet end os spillere, for vi ville gerne have givet fansene en sejr dernede. Og det vil vi absolut gerne revanchere på søndag, siger Jakob Blåbjerg. 

Alle mand til Viborg - billetter for kun 50 kr!

26. april 2017 kl. 10:52 af Rasmus Estrup

AaB har brug for al den støtte, holdet kan få, når Hele Nordjyllands Hold på søndag kl. 13.00 gæster Viborg F.F. på Energi Viborg Arena i en meget vigtig kamp. Med ét point i Viborg er AaB nemlig sikker på ende blandt de to bedste hold i puljen og dermed være uden fare for at deltage i nedrykningsplayoff i Alka Superligaen. 

Og som i de øvrige gruppespilskampe er det også billigere for AaB's fans at komme ind på udebaneafsnittet i Viborg på søndag.  

For AaB har sammen med de øvrige klubber i puljen valgt at reducere billetpriserne til udebaneafsnittene. Derfor kan voksne få adgang for 50 kr., mens børn kan komme ind på udebaneafsnittet på Energi Viborg Arena for kun 25 kr. 

Billetterne kan købes på Viborg F.F.'s hjemmeside eller i billetboderne før kampen. 

Vi håber, at der igen vil være mange rød-hvide fans på lægterne i Viborg, så Hele Nordjyllands Hold kan mærke opbakningen.

 

Læs praktiske informationer her:

Navn: Energi Viborg Arena

Kapacitet: 10.000

Placering udebaneafsnit: Nord-tribunen  

Indgang: 3

 

Billetpriser: 

Børn under 12 år: 25 kr.

Voksne: 50 kr.

Link til online billetsalg: http://vff.ctw.calwin.dk/tickets/events

 

Transport til og fra Energi Viborg Arena

Fælles:

ASC bustur: https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

 

Vesttribunen bustur: https://www.facebook.com/Vesttribunen - for mere info

 

Kør selv:

Adresse: Stadion Allé 7, 8800 Viborg

Tags på denne nyhed

AaB atter tildelt ungdoms A-licens

26. april 2017 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

AaB vil igen i næste sæson være at finde i U/17 og U/19-Ligaen, samt i de bedste rækker under U/13, U/14 og U/15.  

Efter en vurdering af talentarbejdet i klubben har DBU nemlig igen tildelt AaB A-licens. 

- Det er et skulderklap og en tilkendegivelse af, at vi i samarbejde med vores samarbejdsklubber i hele Nordjylland står stærkt i talentudviklingen. Vi er stolte over at kunne fortsætte arbejdet med talenter på det øverste niveau, siger talentchef Anders Damgaard. 

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mod Viborg F.F.

25. april 2017 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Venstrebacken er med sin advarsel i anden halvleg i mandagens opgør mod AGF røget i karantæne. 

Derfor er han ikke med, når hele Nordjyllands Hold søndag kl. 13.00 spiller på udebane mod Viborg F.F. i den anden sidste gruppespilskamp i Alka Superligaen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AGF-AaB

25. april 2017 kl. 10:01 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed