Billetter til pokalbrag fra 50 kroner

2. april 2017 kl. 13:35

- Vi vil gerne have så stor og højlydt en opbakning som mulig til pokalopgøret på onsdag, der en meget vigtig kamp for os. Derfor har vi valgt at sænke priserne på endetribunerne, så endnu flere forhåbentlig møder op og vil støtte holdet mod en sejr og et skridt nærmere en plads i årets pokalfinale, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde.

Den lavere billetpris gælder på Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen.

Husk: har du sæsonkort, så har du gratis adgang til kampen til egen plads.

Onsdagens pokalkvartfinale mod FC Midtjylland spilles kl. 18.00 på Aalborg Portland Park.

AaB TV: Sammendrag af Silkeborg I.F.-AaB

2. april 2017 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

Pointdeling i Silkeborg

1. april 2017 kl. 18:00 af Rasmus Estrup

AaB fik et point med hjem fra Mascot Park, da Hele Nordjyllands Hold spillede 0-0 mod Silkeborg I.F.

AaB startede kampen i teten med tre pæne muligheder i de første 11 minutter. Først var Frederik Børsting tæt på at komme til en stor chance, men AaB-spilleren snublede efter en tæt duel med Simon Jakobsen og nåede ikke frem til afslutningen.

Det gjorde i stedet Jakub Sylvestr efter 7 minutter, da den slovakiske angriber timede et dybdeløb perfekt og tæmmede en ligeså perfekt bold fra Patrick Kristensen. Men helt fri med hjemmeholdets keeper skød Sylvestr læderet forbi stolpen.

I kampens 11. minut var det Oliver Abildgaards tur til at komme tæt på en scoring, men målmand Thomas Nørgaard fik reddet midtbanespillerens afslutning efter indlæg fra Rasmus Thellufsen.

Efter den chancerige start blev kampen mere jævnbyrdig uden store chancer i begge ender af banen før pausen.

Anden halvleg startede ligesom størstedelen af første halvleg meget jævnbyrdig, og et kvarter efter pausen kom Edison Flores på grønsværen i stedet for en skadet Frederik Børsting.

Kort efter indskiftningen var Edison Flores en af ophavsmændene bag halvlegens første store chance. Et godt AaB-gennemspil endte med, at Edison Flores prikkede bolden videre til Rasmus Thellufsen, men kantspilleren med den nylige kontraktforlængelse sparkede forbi målet.

Efter 75 minutter var hjemmeholdet farlige for første gang. Robert Skov sparkede på kassen på et frispark langt udefra, som Nicolai Larsen parerede ud i feltet, hvor Markus Holgersson clearede.

Få minutter senere forsøgte Rasmus Würtz sig også fra distancen i den anden ende af banen, men anførerens gode afslutning ramte stolpen.

I kampens 87. minut truede Silkeborg I.F. AaB's mål for anden gang i kampen, da et spark fra Nicolai Larsen blev blokeret af Nicklas Helenius, men bolden gik ud til målspark.

Helenius var igen farlig i kampens 90. minut, da han headede et hovedstød forbi AaB-målet.

I tillægstiden satte Silkeborg I.F. alt ind på at hente sejren, men uden for alvor at true Nicolai Larsen.

Dermed sluttede kampen, som den startede, 0-0, og AaB fører fortsat Gruppe 2 i Alka Superligaens gruppespil med tre point ned til Silkeborg I.F.

AaB's næste opgør i Alka Superligaen er lørdag 8. april klokken 16.00 på hjemmebane mod Viborg F.F. Men allerede onsdag 5. april spiller AaB pokalkvartfinale på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland klokken 18.00.