AaB TV: Klubbesøg hos Hjørring Idrætsforening

13. april 2017 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

Christiansen og Pedersen i semifinalen med landshold

13. april 2017 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

Det går godt for det danske U/16-landshold ved Montaigu-turneringen i Frankrig. Tirsdag slog holdet Brasilien, og onsdag vandt Danmark 1-0 over Marokko.

Igen var de to AaB-talenter Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen på banen for danskerne. Thomas Albert Christiansen var i startopstillingen for anden dag i træk, og han fik - næsten ligesom mod Brasilien - 55 minutter på banen. Jeppe Pedersen, der spillede fuld tid mod Brasilien, startede på bænken mod Marokko og blev sendt i aktion syv minutter før tid.

Danmark scorede sejrsmålet et minut før slutfløjtet.

Med sejren er Danmarks U/16-landshold i semifinalen ved Montaigu-turneringen. En semifinale, der spilles lørdag.

Jeppe Pedersen matchvinder mod Brasilien

12. april 2017 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

Der var to AaB-talenter i startopstillingen, da det danske U/16-landshold slog stormagten Brasilien med 2-1 under Montaigu-turneringen i Frankrig.

Thomas Albert Christiansen spillede 56 minutter af opgøret, mens Jeppe Pedersen spillede hele kampen og blev matchvinder i overtiden.

Brasilien bragte sig ellers i front efter 16 minutter. 9 minutter senere udlignede danskerne på straffespark, og i overtiden scorede AaB's Jeppe Pedersen sejrsmålet, da han sendte bolden i nettet til 2-1 efter et fladt indlæg.

I dag klokken 18.30 spiller Danmarks U/16-landshold igen. Denne gang er modstanderen Marokko.