AaB TV: Klubbesøg hos Aars IK

21. april 2017 kl. 06:59 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold kommer til Aars

20. april 2017 kl. 11:12

Der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede, hvor hele AaB's spillertrup vil være til stede og træne og efterfølgende skrive autografer og uddele de populære goodiebags til de fremmødte børn. 

Programmet for eftermiddagen ser således ud:

Kl. 15.00: Alka Superliga-truppen træner på banerne ved Aars IK, Lyngsøvej 2B, 9600 Aars

Kl. 16.40: Autografskrivning og uddeling af AaB goodie-bags.

Kl. 17.15: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

AaB glæder sig til at se rigtig mange børn og voksne hos Aars IK i eftermiddag.

Hummel og AaB må tilbagekalde velgørenhedstrøje

20. april 2017 kl. 10:18 af Brian Andersen

Konkret er der blevet konstateret enkelte tilfælde af trøjen, hvor vinklerne på ærmet eller logoet på brystet er faldet helt eller delvist af efter gentagen vask.

En nærmere undersøgelse af problemet har afsløret, at dette skyldes en produktionsfejl i trøjen, og som en naturlig følge heraf, har hummel og AaB omgående besluttet at fjerne trøjen fra salg og samtidig tilbyde fuld refundering til alle, der måtte have købt en velgørenhedstrøje.

Har man oplevet problemer med sin trøje og ønsker den refunderet, bedes man senest 1. juni 2017 indsende den til AaB på nedenstående adresse og tilføje bankkonto-nummer. AaB og hummel tilbyder også at refundere udgifter i forbindelse med evt. tryk på trøjen samt forsendelsesomkostninger.

Adressen er:
AaB Webshop
Harald Jensens Vej 9
9000 Aalborg

- Vi er ærgerlige over fejlen på trøjen, men finder det mest ansvarligt at give alle muligheden for at få sin trøje refunderet, selvom det langt fra er mange, der har oplevet problemet, fortæller AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- I stedet må vi glæde os til på et senere tidspunkt at præsentere næste version af velgørenhedstrøjen, da selve idéen og konceptet er blevet taget godt imod. Og oplever man ikke problemer med den allerede købte blå velgørenhedstrøje, så er der jo heldigvis intet at forholde sig til, siger Stephan Schors.

Hos hummel ærgrer man sig også over fejlen på fabrikken, men heller ikke her ønsker man en risiko for en dårlig oplevelse hos AaB’s fans, der har købt trøjen.

- Vores fabrik har taget det fulde ansvar for fejlen, og selvom det kun er få trøjer, der er kommet retur, har vi i samarbejde med fabrikken besluttet at trække den tilbage fra salg, udtaler hummels sponsorchef for Norden Lars Westergaard og tilføjer:

- Når sådan en udfordring opstår, er vi glade for den altid tætte og positive dialog vi har i vores samarbejde med AaB, og fremadrettet vil vi bestræbe os på fortsat at udvikle de fedeste spillertrøjer til AaB, ligesom vi vil gøre alt for, at et lignende problem ikke opstår igen.

90.000 kr. til Veteran Oasen
Som en del af AaB’s CSR-indsats ”Hele Nordjyllands Håndsrækning” donerer AaB, hummel og AaB’s hovedsponsor Spar Nord i alt 100 kroner for hver solgt velgørenhedstrøje til Veteran Oasen, der ikke vil blive berørt af ovenstående, men i stedet vil modtage 100 kroner for hver af de i alt 900 trøjer, der oprindeligt blev sat til salg.

Således vil Spar Nord, hummel og AaB ved årets udgang samlet donere 90.000 kr. til Veteran Oasen.

AaB vil stadig, når det ikke er muligt på udebane at være iklædt rødt og hvidt, veksle imellem den blå velgørenhedsdragt og den sorte udebanedragt. Således optræder AaB allerede på mandag igen i den blå velgørenhedsdragt, når det gælder den jyske klassiker i Aarhus mod AGF.

Alle mand til Aarhus - billetter for kun 50 kr!

19. april 2017 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

Ligesom til udekampen mod Silkeborg I.F. kan AaB's fans komme ind på udebaneafsnittet på Ceres Park for kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. AaB har nemlig i samarbejde med de andre klubber i gruppespillet valgt at reducere billetprisen til udebaneafsnittet. 

Det gælder også på mandag, hvor AaB kl. 19.00 møder AGF på Ceres Park i Aarhus. 

Billetterne købes efter normal procedure enten på AGF's hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart. 

Vi håber, at så mange AaB-fans som muligt vil være at finde på lægterne i Aarhus.

Ønsker du det, kan du se alle de praktiske informationer her: 

Navn: Ceres Park

Kapacitet: 19.500

Placering udebaneafsnit: Århus Charter Tribunen

Billetpriser:

Børn under 12 år: 25 kr.

Voksen: 50 kr.

Link til online billetsalg:http://shop.agf.dk/kampe/agfaab

 

Transport til og fra Aarhus

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur:

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

 

Vesttribunen arrangerer bustur:

www.facebook.com/vesttribunen - for yderligere info

Kør selv:

Adresse:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

 

Parkering:

Der er 640 gratis p-pladser ved Ceres Park. 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hvem er holdets dårligste FIFA-spiller?

19. april 2017 kl. 15:15 af Rasmus Estrup
'