AaB TV: Kildehuset modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning

17. april 2017 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Kildehuset er indtil videre sikret en donation på 16.072 kr. Pengene skal især bruges på at gøre klubhuset mere ungevenligt. 

Bliv i videoen ovenfor klogere på, hvad Kildehuset er. 

Husk at jo flere tilskuere, der støtter AaB på Aalborg Portland Park i aften klokken 18.00 mod AGF, des flere penge modtager Kildehuset.

AaB tørster efter sejr

16. april 2017 kl. 17:48 af Brian Andersen

AaB har ikke vundet i sine seneste seks betydende kampe eller siden 2. marts, og cheftræner Morten Wieghorst erkender, at holdet hungrer efter tre point.

- Vi er fuldt bevidste om, at vi mangler en sejr, og vi er meget fokuserede og opsatte på, at den gerne skal komme i morgen.

- Vores seneste præstationer har hverken været fremragende eller dårlige, og vi har formået at skabe de nødvendige chancer for at vinde, men har manglet effektiviteten, siger Morten Wieghorst.

- Nu møder vi en modstander, der har det klart bedst på udebane, og de vil selvfølgelig fighte for deres mulighed, hvilket vi er forberedte på og parate til at modstå, lyder det fra Morten Wieghorst, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 11 Jakub Sylvestr, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Ivan Lucic, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

Edison Flores pådrog sig ved den afsluttende træning problemer med hoftebøjeren og er dermed eneste mand på skadeslisten hos AaB.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 16.072 kr.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AGF…

15. april 2017 kl. 15:30 af Brian Andersen

- at mandag aftens opgør er Alka Superligakamp nummer 75 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 34 sejre til AaB, 17 uafgjorte og 23 nederlag samt en målscore på 122-105 i AaB’s favør.

- at AaB med en sejr mandag over AGF vil være næsten 100 procent sikker på at slutte over AGF i gruppespillets pulje 2. I tilfælde af pointlighed vil først målforskel og derefter flest scorede mål være de efterfølgende kriterier for placeringen i puljen.

- at AaB har besejret AGF i de to seneste indbyrdes Alka Superligaopgør. I tilfælde af endnu en sejr mod AGF vil det være første gang siden marts 2014-august 2015, og fjerde gang i alt, at AaB vinder tre Alka Superligakampe i træk mod AGF.

- at den seneste udgave af den jyske klassiker fandt sted i Aarhus 19. februar 2017, hvor AaB-scoringer af Jakub Sylvestr og Jannik Pohl sørgede for en 2-1 sejr til Hele Nordjyllands Hold.

- at den seneste indbyrdes duel i Aalborg forekom 28. august 2016, hvor det var pletskud af Edison Flores og Christian Bassogog, der var udslagsgivende i AaB’s 2-1 gevinst på Aalborg Portland Park.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jannik Pohl (1 mål), Jakub Sylvestr (1) og Edison Flores (1) også Thomas Enevoldsen (2 mål), Kasper Pedersen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod AGF.

- at AaB har fået point i syv ud af de seneste otte Alka Superligakampe mod AGF, der er endt med fem sejre, to uafgjorte og et nederlag. Hjemme i Aalborg har AaB fået point mod AGF i de fire seneste Alka Superligakampe (2V-2U-0T).

- at AaB ikke har scoret i sine to seneste Alka Superligakampe. Hvis det heller ikke bliver til scoring mod AGF mandag aften, vil det være første gang siden april 2009, at AaB går målløse fra banen i tre Alka Superligakampe i træk.

- at ud af de 74 tidligere Alka Superligakampe mod AGF har AaB scoret først i 31 tilfælde, hvilket har resulteret i 25 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 39 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 10 uafgjorte og 20 nederlag.

- at de 74 tidligere Alka Superligakampe mellem AaB og AGF har budt på i alt 13 udvisninger. Den seneste faldt dog i maj 2008, hvilket vil sige, at der ikke har været en udvisning i de seneste 20 Alka Superligakampe mellem AaB og AGF.

- at AaB er uden sejr i de seneste fem Alka Superligakampe, hvor det skiftevist er blevet til nederlag og uafgjort. Men AaB har ikke tabt to Alka Superligakampe i træk siden oktober-november 2016.

- at AaB-cheftræner Morten Wieghorst som træner tidligere har stået over for AGF-kollega Glen Riddersholm i to Alka Superligakampe. Ingen af disse kampe endte med nederlag for klubben, som Morten Wieghorst var træner for (1V-1U-0T).

- at AaB er uden nederlag i de syv seneste Alka Superligakampe afviklet i Aalborg på en mandag (5V-2U-0T). Seneste mandagsnederlag på hjemmebane daterer sig til august 2015, hvor modstanderen var FC Midtjylland.

- at AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 16.072 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-AGF

14. april 2017 kl. 13:45 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB-AGF kampinformation

14. april 2017 kl. 09:03

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 29. spillerunde
Spilledato: Mandag 17. april 2017
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

AaB uddeler 200 Aarhus-sæt til fans fra AGF

I det seneste opgør mellem AaB og AGF blev AaB’s udefans på Ceres Park & Arena tilbudt en Rød Aalborg.

Den gestus gengældes på Aalborg Portland Park ved bl.a. at tilbyde et Aarhus-sæt, bestående af en Ceres-øl og en Arnbitter til de første 200 ankomne. Udleveringen sker foran indgangen til udebaneafsnittet efter først-til-mølle princippet.

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 16.00, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive spillertrøjer fra hummel, flag, caps og meget mere.

Du kan fortsat spare 250 kroner på den populære hjemmebanetrøje fra hummel. Prisen for en voksen-trøje er derfor kun 299 kroner, mens prisen for en børnetrøje er 249 kroner.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Portland Park åbner også kl. 16.00. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!