AaB foran revancheopgør mod Viborg F.F.

7. april 2017 kl. 16:25 af Brian Andersen

Gæsterne kan reelt ikke tåle et nederlag i morgen, hvis muligheden for en plads blandt de øverste to hold i gruppespillets pulje 2 skal bevares, mens AaB omvendt har brug for en sejr for at holde afstand til de to nederst placerede mandskaber.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Vi glæder os rigtig meget til at spille en Superligakamp på hjemmebane igen og forhåbentlig præstere godt, hvilket vil skabe forudsætningerne for en sejr.

- Vores seneste møde mod Viborg har vi frisk i erindringen, og her formåede de at tippe tingene over til deres fordel, da vi satsede i slutningen af kampen, konstaterer Morten Wieghorst.

- Vi har lært af kampbilledet fra det seneste opgør og har forberedt os på, at vi i bestemte spilsekvenser skal gør tingene bedre, og som altid er det vores målsætning at vinde kampen, fastslår Morten Wieghorst, der efter fredagens træningspas har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Ivan Lucic, 27 Oliver Abildgaard, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

U/21-landsholdsspiller Frederik Børsting har karantæne.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 11.951 kr.

Lørdagens kamp mod Viborg F.F. fløjtes i gang kl. 16.00.

Tags på denne nyhed

AaB-Viborg F.F. kampinformation

7. april 2017 kl. 15:11

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 28. spillerunde
Spilledato: Lørdag 8. april 2017
Kick-off: kl. 16.00
Dørene åbner: kl. 15.00
Dommer: Jens Maae

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 15.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

Opvarmning før kampen - gourmet hotdogs og happy hour lørdag

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Som et særligt tilbud vil der lørdag være happy hour på drikkevarer i alle boder på Aalborg Portland Park frem til kampstart kl. 16.00. Det betyder, at du får to øl/sodavand for prisen på en.

Samtidig kan du lørdag også nyde særlige gourmet hotdogs - læs mere om disse her.

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBVFF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 16.00, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive spillertrøjer fra hummel, flag, caps og meget mere.

Lørdag kan du spare 250 kroner på den populære hjemmebanetrøje fra hummel. Prisen for en voksen-trøje er derfor kun 299 kroner, mens prisen for en børnetrøje er 249 kroner.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Portland Park åbner også kl. 16.00. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

AaB TV: Optakt med Larsen før Viborg F.F.

7. april 2017 kl. 12:38 af Rasmus Estrup

Gourmet hotdogs og happy hour lørdag

7. april 2017 kl. 11:28

Tilbuddet om happy hour gælder alle boder på og udenfor Aalborg Portland Park frem til kampstart kl. 16.00. Ved køb af én øl/sodavand udleveres to styk.

I fanområdet ved AaB-tyren foran Weber Tribunen vil der også være mulighed for at nyde to slags lækre gourmet hotdogs.

Vælg mellem en mexicansk hotdog med syltet ristede peberfrugter, chilidressing og pesto, eller en amerikansk hotdog med coleslaw, barbecue dressing og bacontern.

Såvel happy hour som gourmet hotdogs kan nydes i fanområdet fra kl. 14.00 lørdag.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Viborg F.F...

7. april 2017 kl. 10:05 af Brian Andersen

- at morgendagens duel er Alka Superligakamp nummer 47 mellem AaB og Viborg F.F. Statistikken siger 28 sejre til AaB, seks uafgjorte og 12 nederlag samt en målscore på 89-56 set med AaB’s øjne.

- at AaB har vundet de seks seneste Alka Superligakampe mod Viborg F.F. på Aalborg Portland Park. Ikke blot har AaB vundet, men AaB har scoret ikke færre end 16 mål og kun lukket tre mål ind (fire clean sheets).

- at klubbernes seneste indbyrdes møde i Aalborg er dateret 22. september 2016, hvor Kasper Pedersens enlige træffer afgjorde dysten til AaB’s fordel.

- at en Alka Superligakamp i Aalborg mellem AaB og Viborg F.F. aldrig er endt uden scoringer. Tværtimod er kampene ofte ret målrige, idet der i de 22 tidligere kampe er scoret ikke færre end 76 mål svarende til 3,45 mål pr. kamp.

- at AaB 19. marts 2017 tabte den seneste Alka Superligakamp mod Viborg F.F., da Jakub Sylvestrs straffesparksscoring ikke rakte for AaB i 2-1 nederlaget på Energi Viborg Arena.

- at det dog ikke er sket siden september-oktober 2005, at AaB har tabt to Alka Superligakampe i træk til Viborg F.F.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jakub Sylvestr (1 mål) og Kasper Pedersen (1) også Kasper Risgård (3 mål), Thomas Enevoldsen (2) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod Viborg F.F.

- at AaB er ubesejret i de seneste fire Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park. Hvis det bliver til point mod Viborg F.F., vil det være første gang siden maj-august 2016, at AaB får point i fem Alka Superliga-hjemmekampe i træk.

- at samtlige fem Alka Superligakampe, AaB har spillet på datoen 8. april, er endt med sejr til hjemmeholdet. I de to seneste tilfælde har AaB været hjemmeholdet, hvor det er blevet til to sejre over Silkeborg I.F. Senest blev det i 2013 1-0 efter et pletskud af Nicklas Helenius.

- at ud af de 46 tidligere Alka Superligakampe mod Viborg F.F. har AaB scoret først i 29 tilfælde, hvilket har resulteret i 25 sejre, tre uafgjorte og et nederlag. Omvendt har Viborg F.F. scoret kampens første mål i 16 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, to uafgjorte og 11 nederlag.

- at AaB én gang tidligere har mødt Viborg F.F. i Aalborg i en Alka Superligakamp på en lørdag. Det var 5. august 1995, hvor det blev til en sejr på 8-1 til AaB; et resultat der stadigvæk er AaB’s største sejr på hjemmebane i Alka Superligaen. Dengang scorede Erik Bo Andersen tre gange, Thomas Thomasberg to og Calle Facius, Peter Rasmussen og Jan Pedersen en enkelt gang hver for AaB.

- at Morten Wieghorst som træner har stået over for Johnny Mølby i seks tidligere Alka Superligakampe. De to første endte med sejr til Morten Wieghorst, de to efterfølgende endte uafgjort, og de to seneste er endt med nederlag, heraf hans enlige kamp som cheftræner for AaB.

- at AaB traditionelt har det godt rent pointmæssigt, når lørdagens dommer Jens Grabski Maae er dommer i Aalborg. I hans syv tidligere besøg i Aalborg har AaB vundet fem af kampene, og de to sidste er endt ligeligt med en uafgjort og et nederlag.

- at AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 11.951 kr. Køb i forsalg din billet til opgøret mod Viborg F.F. via knappen nedenfor.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed