-
6. december kl. 17:45
0 : 1
20. november
0 : 1
5. november
0 : 2
29. oktober
1 : 1
23. oktober
1 : 0
15. oktober

Handels- og leveringsbetingelser

Bemærk at det ikke er muligt at afhente din ordre, og at der ingen ekspedition er på AaB's hovedadresse på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst.

Priser
Alle priser angivet på aabsport.dk er inklusive 25% dansk moms.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign.

Handelsvilkår på aabsport.dk

Dette omhandler de vilkår, der følger på aabsport.dk. Vi gør opmærksom på, at handelsvilkår på aabsport.dk,  garantier og praksis er i overensstemmelse med købeloven.

Online-klageløsning
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Afgivelse af ordre
Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.

Du skal være opmærksom på, at denne e-mail IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes:

Trykfejl, tastfejl,  tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Kontrakt/faktura
Når man som kunde handler på aabsport.dk modtager man et autosvar (ordrebekræftelse), hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Her efter behandler AaB personligt ordren. Når ordren er godkendt modtager man en ordregodkendelse via e-mail, dette betyder IKKE at ordren er afsendt. Når ordren bliver sendt vil en bekræftelse herpå blive sendt via e-mail og den originale kvittering vil blive tilsendt sammen med produktet. På dette tidspunkt bliver pengene trukket fra din konto og ikke før. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

Betaling
AaB modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Visa Electron, Mobile Pay m.fl.
AaB krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS..

Levering: 1-3 hverdage
Hvis en ordre er bestilt tidligt på dagen, afsendes denne typisk samme dag, der kan dog gå op til 2 hverdage før varen bliver afsendt. 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til aabsport.dk.
Bemærk, at det ikke er muligt at afhente din ordre, og at der ingen ekspedition er hos AaB’s administration på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst.

Reklamationsret
Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. 

Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når dine varer bestilles via aabsport.dk.

Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb. Specialvarer tilpasset specielt til kunden, såsom trøjer med tryk, kan ikke returneres. 

Alle returneringer skal behandles af AaB INDEN varerne sendes retur.

Udfyld derfor følgende formular, og afvent svar, inden du returnerer varerne. Klik her for at gå til formular. Der skal vedlægges ordreID, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre pengene. Varen skal afsendes til AaB senest 14 dage efter du har modtaget den.
Du vil modtage pengene senest 30 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.

 

International shipping
For deliveries outside of Denmark, the shipping price will be adjusted in relation to the destination. 
Find out more about your price at postdanmark.dk or ask us at bh@aab-as.dk


Gratis fragt på bestilling over 600 kr.
Gratis fragt gælder på alle bestillinger, hvor det fulde beløb inkl. moms er minimum 600 kr. Fri fragt gælder kun i Danmark.


Kontakt os
Har du spørgsmål til din ordre eller andet, er du velkommen til at kontakte os. Klik her for at kontakte os.

Mvh.
AaB A/S