-
14. august kl. 19:00
1 : 4
23. juli
1 : 1
15. juli
1 : 1
8. juli
3 : 2
1. juli
1 : 2
27. juni

Talentskoler

Det er samarbejdsklubberne, som står for indstilling af spillere til talentskolen.

Indstilling sker altid til AaBs T+ træner David Olsen på do@aab-as.dk.
En indstilling kræver spillerens navn, klub, fødselsdato – og såfremt han er målmand kontaktoplysninger på spillerens forældre.

Spørgsmål vedr. talentskolen rettes ligeledes til David. 

Talentskoler for markspillere

Trænerne på AaBs talentskoler er personer som er tilknyttet AaB elite.

AaB’s talentskole henvender sig til alle AaB’s samarbejdsklubber.
AaBs talentskole er inddelt i 6 geografiske områder: Frederikshavn, Hjørring, Aabybro, Aalborg, Himmerland & Mariagerfjord.

Hver talentskole afholder halvårligt 8 træningspas med stort fokus på individuelle færdigheder. Træningsgrupperne er U10/11 samt U12/13.

Formålet med talentskolen er, at de dygtigste spillere i samarbejdsklubberne kan matches med andre dygtige og engagerede spillere.

AaB tilstræber længerevarende forløb for alle spillerne som er indstillet til talentskolen (minimum 3). Dog er det vigtigt for os, at have muligheden for at deselektere spillere i alle årgange.

Talentskoleturnering

Talentskole-weekenden er fastlagt til lørdag den 19/11 for U10/U11 og søndag den 20/11 for U12/U13.

 

Talentskole for målmænd

Målmandstræner-teamet på AaB's Talentskole for U10 - til U13 spillere består af Thomas Buus og Poul Buus (målmandstræner for AaB's superligahold).

Klubberne indstiller selv deres målmænd direkte til AaB's t+træner David Olsen på do@aab-as.dk med navn, fødselsdato, telefonnummer, klub og mailadresse på spillerens forældre. Hver målmand bliver lovet minimum to træninger. Målmandstræner Thomas Buus mailer efterfølgende og aftaler forløbet direkte med den enkelte målmand/forældre. Målmandstræningen vil foregå ude på AaB's anlæg, og derfor skal målmændene ikke træne med de øvrige markspillere til den normale talentskole-træning.

Efter to træninger er der nogle målmænd, som får besked på, at målmandstræningen stopper i denne omgang. Han skal herefter IKKE tilbage til den almindelige talentskoletræning.

Hvis målmanden IKKE skal fortsætte efter to eller flere gange, giver Thomas Buus besked til målmandens forældre samt spillerens klub klub.

Hvis man har spørgsmål til målmandstræningen på AaB's Talentskole, kan man skrive en mail til Thomas Buus på thomasbuusaab@gmail.com