Talent- & Teknikskole

Talent - & Teknikskole er et lokalt og ekstra træningstilbud for den talentfulde U10-U12 drengespiller i en FNF-partnerklub. Talent- & Teknikskoletræning afholdes 8 gange per halvår, og et forløb på Talent- & Teknikskole forlænges automatisk fra halvår til halvår, hvis den enkelte spillers forældre ikke hører andet fra FNF. Under et forløb på Talent- & Teknikskole fortsætter spilleren med at spille i sin egen lokale klub, og dennes aktiviteter har altid førsteprioritet.

I U11 og U12 er Talent- & Teknikskole et tilbud for den talentfulde spiller, som ikke er udtaget til Topcenter. I U10 indstilles alle talentfulde spillere, hvorefter FNF til uge 41 vil udtage enkelte spillere med helt særlige forudsætninger til at starte på Topcenter efter uge 42. FNF vil henvende sig til disse udtagne spilleres klubber, som herefter vil tage en dialog med spillerens forældre om tilbuddet. Efter accept fra både klub og forældre vil FNF tage kontakt til spillerens forældre.

Spillerens egen klubtræner indstiller til Talent- & Teknikskole, og spilleren er sikret minimum 3 træningspas. Efter minimum 3 træningspas kan FNF tage stilling til, om spillerens forløb på Talent- & Teknikskole skal fortsætte. Hvis ikke forløbet skal fortsætte, vil FNF kontakte forældre, klubtræner og klubkontakt samt medsende et udviklingsskema, så spilleren har noget at arbejde videre med hjemme i egen klub.

Talent- & Teknikskole er for den talentfulde spiller, hvilket oftest er en af de bærende kræfter på eget hold i den lokale klub. Den talentfulde spiller udviser ekstraordinære evner i form af enten hurtighed, motorik, spilforståelse, målscoringsevne, erobringsevne eller tekniske evner i 1 mod 1-situationer. Derudover skal den talentfulde spiller være klar til udfordringen og den øgede modstand på Talent- & Teknikskole, have en stor mental træningsparathed, være dedikeret til at træne hårdt og seriøst, være motiveret til at lære nyt samt have en positiv, modig og tålmodig indstilling. Derudover er det vigtigt, at spilleren er motiveret til regelmæssig selvtræning i fritiden.

Alle praktiske spørgsmål vedr. Talent- & Teknikskole rettes til koordinator Kenneth Hedegaard, kh@aab-as.dk

Vendsyssel Nord
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Vendsyssel Nord.
Læs mere
Vendsyssel Vest
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Vendsyssel Vest.
Læs mere
Vendsyssel Øst
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Vendsyssel Øst.
Læs mere
Vendsyssel Syd
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Vendsyssel Syd.
Læs mere
Himmerland Nord
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Himmerland Nord.
Læs mere
Himmerland Vest
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Himmerland Vest.
Læs mere
Himmerland Øst
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Himmerland Øst.
Læs mere
Himmerland Syd
Træningstider, træningssteder og kontaktinformation for Talent- & Teknikskole Himmerland Syd.
Læs mere