Målmandsskole

Målmandsskole er et ekstra træningstilbud til de dygtigste målmænd i alderen U10 - U12 i FNF-parnerklubberne. Målmandsskole vil blive afholdt 5 gange pr halv år, hvor Målmandsskolen automatisk vil blive forlænget fra halvår til halvår, hvis den spillers forældre ikke hører andet fra FNF. Under et forløb på Målmandsskole forsætter spilleren medat spille i sin egen lokalehvilke, og denne vil altså have førsteprioritet. 

Alle træninger på Målmandsskole vil blive afholdt på AaB's Anlæg i Aalborg, da det er centalt beliggende i FNFs område. Der vil være målmandstrænere fra de tre hovedklubber AaB, Hobro IK og Hjørring IF. 

Det er vigtigt at sige at FNF Målmandsskole IKKE er en erstatning eller et alternati til målmandstræning hjemme i egen klub. FNF Målmandsskole er et supplement for de dygtigste målmænd. Det er dog ikke et krav, at der i forvejen er målmandstræning hjemme i egen klub.

Målmandsskolen er et tilbud for den talentfulde målmænd, som brænder for at være målmand. Det er vigtigt at målmanden udviser stor mental træningsparathed. Det er spillerens egen klubtræner som indstiller målmanden til Målmandsskole. Hvis forløbet ikke skal forsætte, vil FNF tage kontakt til forældre, klubtræner og klubkontakt, samt medsende et udviklingsskema, så målmanden har noget at arbejde videre med hjemme i klubben. 

Situationen med målmand på Topcenteret er lidt speceielt, og der er vil fra sommer ikke længere kunne deltage målmænd i U10. Dog vil U11 og U12 forsat være på Topcenteret. Dissemålmænd skal samtidig deltage 8 gange pr. halvår på Målmandsskole, og er derfor automatisk indstillet til denne. Dette betyder at målmanden ikke skal deltage i Topcenteret de uger der er Målmandsskole. I de uger hvor der ikke er Målmandsskole vil målmanden deltage på normalvis på Topcenter.

Målmandsskole er for den talentfulde Målmand, som er klar til at tage udfordringen op med de andre målmænd på Målmandsskole, være dedikeret til at træne hårdt og seriøst, være motiveret til at lære nyt, samt have en positiv, modig og tålmodig indstilling. Derudover er det vigtigt, at målmanden er motivieret til regelmæssig selvtræning i fritiden.

Alle praktiske spørgsmål vedr. Målmandsskole rettes til koordinator Kenneth Hedegaard, kh@aab-as.dk