Hvad er AaB Tour?

AaB Tour er årets suverænt største sponsorarrangement. Her vil ca. 25 af AaB's sponsorer hoppe på spinningscyklen og i én time cykle penge ind til AaB og et velgørende formål i Nordjylland. 

Arrangementet afholdes altid ifm. en hjemmekamp på Aalborg Portland Park, og her kan de 25 ryttere, samt rytternes sponsorer se frem til et storslået arrangement. På dagen fyldes stadionhallen med op mod 800 erhvervsfolk, der skal se de 25 ryttere svede til fordel for AaB og et velgørende formål, mens der samtidig er plads til en masse netværk. Derudover kan publikum også se frem til en rigtig lækker buffet m. øl/vin/vand ad libitum. 

Når rytterne har cyklet i én time og er godt udkørte, så er det tid til at få rørt lattermusklerne. Her kan ryttere og publikum se frem til at opleve en af landets bedste komikere i aktion, inden alle i samlet flok går ud på lægterne for at støtte op om Hele Nordjyllands Hold. 

I december 2016 og i oktober 2017 afholdte AaB de to første udgaver af AaB Tour, hvor Gestus Nord har været udvalgt som det velgørende formål i Nordjylland, som får del i overskuddet fra arrangementet. 

De storstilede arrangementer gav i 2016 en donation til Gestus Nord på 67.790 kroner, mens arrangementet i 2017 sikrede Gestus Nord en donation på 100.000 kroner.

Gestus Nord blev stiftet i Aalborg i den 5. marts  2013. Foreningen er stiftet af og bredt funderet i det nordjyske erhvervsliv og yder en ’gestus’ til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest, hvilket gælder både par og enlige forældre.