-
27. august kl. 19:00
1 : 0
12. august
0 : 1
6. august
4 : 0
29. juli
2 : 1
20. juli
0 : 1
13. juli

AaB slår igen i efteråret 2018 dørene op til årets suverænt største sponsorevent. Her vil ca. 20 af vores gode sponsorer hoppe i sadlen og cykle penge ind til AaB og et velgørende formål i Nordjylland. 

Rytterne har hver deres spinningcykel, og så gælder det ellers om at indsamle så mange sponsorer som muligt. Sponsoraterne starter på 2 kr. pr. kalorie, og rytterne cykler i én time. Som sponsor får man eksponeret både firmanavn og logo før, under og efter eventen, mens man ligeledes får mulighed for at deltage i AaB Tour 2018, hvor op mod 800 erhvervsfolk samles for at heppe på de forskellige ryttere. Da kampprogrammet for efteråret 2018 endnu ikke er fastlagt, så kan vi endnu ikke løfte sløret for til hvilken kamp, at vi afholder AaB Tour 2018. 

Efter en hård og udmattende spinningtime, så er det tid til at få rørt lattermusklerne. Her vil en af landets absolut bedste og mest populære komikere, sørge for at ryttere og publikum får et smil på læben inden turen går ud på tribunen, hvor Hele Nordjyllands Hold går på banen. 

Skulle du sidde og få lyst til enten selv at hoppe på en cykel eller støtte op om en af rytteren og dermed blive en del af AaB Tour 2018, så skal du blot sende en mail til Maiken Andersen fra AaB, som kan kontaktes på ma@aab-as.dk, og så kan hun fortælle dig meget mere om netop dette arrangement.