Samarbejdspartner

Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser.
I de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. AaB er til alle kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen vært for en lækker menu m. drikkevarer ad libitum, mens vores personale med garanti sørger for, at servicen er i højsædet, så I får en fantastisk oplevelse på Aalborg Portland Park.

En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. I kan som samarbejdspartner i AaB via de forskellige TV-eksponeringsmuligheder gøre jeres virksomhed synlig i hele landet eller målrette jeres eksponering mod tilskuerne på Aalborg Portland Park.

AaB Netværket er et netværk, hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder. AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. 

Kontakt AaB's netværkschef Niels Nedergaard for at høre mere om AaB Netværket. 

Som samarbejdspartner har I mulighed for at blive en del af AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website, Facebook, Twitter, Instagram og web TV. Vær med helt fremme på de digitale platforme, der bugner med spændende indhold og hvor der hver dag generes stor interesse for at følge, dele og kommentere på AaB's gøren og laden.

Kontakt os for at få nærmere information vedr. de forskellige muligheder i AaB.