Rune Mangor Jensen kåret til Årets Fan

7. marts 2023 kl. 19:02 af Rasmus Estrup

I går blev AaB's kandidat til Årets Fan fundet i pausen af AaB-FC Midtjylland, og vinderen blev Rune Mangor Jensen. 

Årets Fan er en ny konkurrence, som Divisionsforeningen har sat i søen for at hylde de mange tusinde loyale og dedikerede fodboldfans, der uge efter uge viser passion, integritet og kærlighed til deres hjerteklub. 

I den forbindelse skal hver klub indstille en kandidat, og AaB-fans kunne derfor i sidste uge indstille en kandidat til prisen. Ud fra de utrolig mange gode indstillinger, blev seks kandidater udvalgt til en afstemning blandt AaB's fans. 

Kandidaterne var Christian Simoni, Lars Hvilsted, Oswald Wallin Christensen, Rikke Vad, Rune Mangor Jensen og Sylvia Berglund. 

Gennem en afstemning med næsten 2.000 stemmer valgte AaB-fansene Rune Mangor Jensen som Årets Fan. Derfor fik han i går overrakt prisen af AaB's administrerende direktør Thomas Bælum og AaB's SLO/fan- og merchandiseansvarlig Michael Meelsen Nielsen. 

- Det er fedt og meget vildt, at jeg er blevet kåret til Årets Fan. Som AaB-fan er det jo en meget stor pris at vinde, ikke mindst fordi det er første gang, den gives. Så det er jeg meget stolt af, og det betyder meget, at der er så mange andre medfans, der har peget på mig, siger Rune Mangor Jensen. 

Rune Mangor Jensen er frivillig i AaB Tifo Kaos og er blandt andet indstillet, fordi “han går gennem ild og vand for AaB og ikke har misset én eneste kamp i hele sæsonen, selvom han nu bor i Skanderborg. Han har den største samling af AaB-trøjer, halstørklæder og alt andet merchandise, og så laver han et kæmpe frivilligt arbejde for at skabe den bedste stemning på tribunen”.

- Jeg er virkelig glad for prisen og stolt af at have fået så mange stemmer i et meget skarpt felt med fem andre rigtig store AaB-fans, der også havde fortjent prisen. Og stod det til mig skulle prisen gå til Vesttribunen som helhed for den enorme indsats, der er blevet leveret hele året både på hjemmebane og udebane til trods for resultaterne, siger Rune Mangor Jensen. 

Rune Mangor Jensen indstilles som nævnt som AaB's kandidat til 3F Superligaens landsdækkende fankonkurrence, der løber af stablen i slutspillet. 

På billedet nedenfor ses alle seks kandidater. Fra venstre: Lars Hvilsted, Rune Mangor Jensen, Christian Simoni, Sylvia Berglund, Oswald Wallin Christensen og Rikke Vad. 

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til Elite Round med U/17-landsholdet

7. marts 2023 kl. 13:38 af Rasmus Estrup

Danmarks U/17-landshold skal fra 20.-29. marts deltage i UEFA Elite Round, der er den sidste del af kvalifikationen til EM-slutrunden i Ungarn i maj og juni. 

Med i truppen er AaB's Anders Noshe, der hidtil har spillet 13 ungdomslandskampe og scoret tre mål. 11 af kampene og to af målene har været for netop U/17-landsholdet. 

Til Elite Round, der for Danmarks vedkommende spilles i Holland, venter der Danmark tre kampe. 22. marts møder Danmark England, 25. marts er modstanderen Holland og 28. marts skal Danmark op imod Nordirland. 

Ved Elite Round er der otte grupper med fire hold i hver, og videre til EM-slutrunde går alle gruppevindere samt de syv bedste toere. 

Tags på denne nyhed

Ny t-shirt hylder AaB-fans

7. marts 2023 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

I AaB skabes legender ikke kun på banen, men også uden for banen. Denne t-shirt er en hyldest til Bjarne ’Istedgade’ Andreasen og en hyldest til klubbens fans.

T-shirten er lavet i samarbejde med klubbens fans og er tilgængelig et begrænset oplag fra i dag på aabshoppen.dk. Køb ‘Istedgade’-t-shirten for 199 kr.

I AaB Support Club starter medlemsnumrene fra nummer 100. Bjarne ’Istedgade’ Andreasen havde medlemsnummer 0102. En foregangsmand i sin tid på fanscenen og en legende blandt AaB-fans.

Når hyldestsangen til daværende AaB-anfører Ib Simonsen blev sat i gang på Vesttribunen, stod nye stadiongængere og kiggede forbavsede rundt, for at finde ud af hvorfra lyden af en entusiastisk og høj stemme med lungernes fulde kraft råbte ‘’NUMMER IB, NUMMER IB, NUMMER IB’’. Garvede stadiongængere var ikke i tvivl. De vidste godt, at det var Bjarne, og han var i mange år lyden af at komme på tribunen til AaB’s kampe.

Bjarne residerede i Istedgade, et stenkast fra stadion. Det kunne ikke være anderledes, for udover stadion lå stamværtshuset Munken også i Vestbyen. Skulle man have fat i Bjarne telefonisk, skulle der ringes på Munken. Så fik Bjarne beskeden på sit daglige besøg på værtshuset på hjørnet af Absalonsgade og Helgolandsgade.

Bjarne var fast inventar på ASC´s away-ture. Han var et naturligt samlingspunkt med sit gode humør og entusiastiske vokal. Når deltagerne i fanbussen på hjemturen anede Aalborg i horisonten, kunne man taktfast høre Bjarne synge: "Vi har hjemme, ja vi har. Vi har hjemme, ja vi har. Vi har hjemme hvor AaB hører til..’’

Først når sangen var sunget, var man rigtigt hjemme. Hjemme hvor AaB hører til.

Bjarne ‘Istedgade’ Andreasen. Medlem 0102. 1949-2011.

Køb trøjen her.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Odense!

7. marts 2023 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

Navn: Nature Energy Park
Kapacitet: 15.790 
Placering udebaneafsnit: 3F Tribunen 
Indgang udebaneafsnit: D1 - Gæstesupport. Portene åbnes en time før kampstart. 

Billetpriser i forsalg 
Børn u/14: 60,- 
Voksen: 100,- 
Pensionist: 80,-  
Køb din billet her: https://ob.eventii.dk/  

Billetpriser på kampdag 
Børn u/14: 100,- 
Voksen: 140,- 
Pensionist: 120,-  

Transport til og fra Nature Energy Park 

Fælles: 
AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Deadline for tilmelding til ASC’s bustur er onsdag d. 8. marts klokken 20.00. 

Kør selv: 
Højstrupvej 7B, 5200 Odense 

Nature Energy Park er kontantløst 
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller OB Pay. OB Pay er en løsning, hvor man kan erhverve et kort til en værdi af 100 kr. Ved køb at et OB Pay-kort vil et engangsgebyr af 10 kr. blive opkrævet. 

Priser i boderne: 
Sodavand 0,5L 30,- 
Egekilde 0,5L 25,- 
Fadøl 0,5L 50,- 
6 x Fadøl 0,5L 250,- 

Kaffe/kakao kr. 20,- 
Kaffe/kakao inkl. Mars/Snickers/twix 30,- 
Mars/Snickers/twix 15,- 
Chips 25,- 
Slikposer 25,- 

Fransk hotdog 30,- 
Ristet pølse m brød 30,- 
Frankfurter m brød 40,- 
Kyllingesandwich (kun udebanen) 35,-  

Fransk hotdog + Sodavand 0,5L 50,- 
Frank hotdog + Fadøl 0,5L 70,- 
Frankfurter + Sodavand 0,5L 60,- 
Frankfurter + Fadøl 75,- 

Fans og tifo: 

Liste over tilladte materialer (ikke udtømmende): 
Små flag 
Megasize (3x3 meter og opefter) 
Trommer 
Megafoner 
Bannere - gruppebannere, 
Tribunebannere m.fl. i 1,5 meters højde 
Creperuller 
Balloner 
Papirark: A4, A3, A2, A1, A0 

Ekstra "naturlige" remedier som:  
Strips, gaffatape, malertape m.fl. 

Få flere informationer om udebaneafsnittet her.

AaB takker alle for jeres støtte til Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 0-0

7. marts 2023 kl. 06:19 af Rasmus Estrup

Trods en god præstation og et hav af store AaB-chancer måtte Hele Nordjyllands Hold mandag aften tage til takke med et enkelt point, da AaB og FC Midtjylland spillede 0-0 på Aalborg Portland Park. 

AaB fik allerede efter otte minutter en kæmpe chance til Iver Fossum, der samlede en returbold op midt for mål, men desværre hamrede nordmanden kuglen på overliggeren. 

Senere i første halvleg havde Nicklas Helenius to hovedstød i meget gunstige positioner tæt på mål, men i begge tilfælde blev bolden reddet på stregen. 

Efter pausen var Nicklas Helenius tidligt tæt på endnu en gang efter en god stikning fra Lucas Andersen, men igen kom Jonas Lössl i vejen i målet. 

For Allan Sousa var træværket i vejen på et farligt langskud, der tog ydersiden af trekantssamenføjningen, og 12 minutter før tid var det så Marco Ramkilde, der måtte se FCM-keeperen komme i vejen for en friløber efter en flot pasning fra Oliver Ross. 

I modsatte ende tog Theo Sander sig sikkert af de forsøg FC Midtjylland sendte inden for rammen, og to minutter før tid var AaB så farlige en sidste gang, da Rasmus Thelander headede på overliggeren, hvorefter Marco Ramkilde sparkede returbolden over fra tæt hold. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'