AaB TV: Stem på månedens mål i september

2. oktober 2022 kl. 11:40 af Rasmus Estrup

I samarbejde med Oddset skal månedens AaB-mål i september 2022 nu kåres, og alle der deltager i afstemningen via linket, er med i lodtrækningen om Pedro Ferreiras kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje fra forrige sæson.

Se målene og stem her.

Afstemningen løber indtil torsdag 6. oktober, hvorefter vinderen får direkte besked på mail.

AaB TV: AaB-OB 1-1

1. oktober 2022 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

AaB og OB spillede fredag aften 1-1 på Aalborg Portland Park.

Efter en fin AaB-indledning headede Lars Kramer et hjørnespark fra Allan Sousa over stregen til en AaB-føring på 1-0 efter et kvarter.

Efter pausen havde Lucas Andersen en god mulighed efter godt forarbejde af Allan Sousa, men AaB-anføreren sparkede forbi, og i stedet udlignede Bashkim Kadrii til 1-1 i 57. minut.

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst.

Kramer-kasse i remis med OB

30. september 2022 kl. 20:54 af Rasmus Estrup

En feststemt og udsolgt Vesttribunen leverede en stærk kulisse på et helt rødt Aalborg Portland Park, da AaB fredag aften spillede 1-1 mod OB.

Efter et minuts stilhed til ære for afdøde Per Westergaard var det OB, der kom frem til aftenens første afslutning, da Franco Tongya sendte et kompetent langskud mod det ene målhjørne, men Josip Posavec sprang op mod hjørnet og reddede forsøget.

Det første forsøg fra AaB kom i det 10. minut, da Allan Sousa driblede inde i OB-feltet og sparkede fladt mod nærmeste stolpe. Afslutningen sad dog lige på målmand Martin Hansen, der nemt kunne samle læderet op.

AaB-brasilianeren erobrede efter 13 minut bolden højt, hvorefter han gav kuglen videre til Lucas Andersen, der fandt Younes Bakiz, som fik sin afslutning blokeret ud til et hjørne. Dette sparkede Allan Sousa ind omkring straffesparkspletten, hvor Lars Kramer steg til vejrs og headede AaB foran med 1-0.

Midt i første halvleg var AaB farlige på en ny dødbold, som Lars Kramer nåede højest til, men denne gang kunne AaB-stopperen ikke dirigere bolden mod mål.

OB var først farlige igen fem minutter før pausen, da en blokeret afslutning fra Franco Tongya efterfølgende førte til et indlæg mod Issam Jebali, der fra kanten af det lille felt headede over AaB-målet.

Franco Tongya tog et par minutter senere igen sigte, men denne gang blev han grebet ud af Josip Posavec, og lige inden pausen gik et nyt OB-langskud lige forbi nærmeste opstander.

Fem minutter efter pausen kom AaB frem til anden halvlegs første store chance. Allan Sousa tog en lang solotur op ad OB's banehalvdel og fandt til sidst Lucas Andersen, der desværre sparkede lige forbi gæsternes bur.

11 minutter inde i anden halvleg kunne gæsterne så udligne til 1-1, da Bashkim Kadrii modtog et indlæg, vendte rundt på AaB-debutant Yahya Nadrani og resolut sparkede læderet i netmaskerne.

Efter 63 minutter var der comeback i AaB-trøjen til Marco Ramkilde, der ligesom Louka Prip, blev sendt på banen af cheftræner Erik Hamrén.

Ca. 10 minutter senere flugtede OB's Armin Gigovic et langskud over AaB-målet, og kort efter fik Iver Fossum sit langskud blokeret ud til et hjørnespark i modsatte ende.

Efter 76 minutter hev Josip Posavec en flot redning frem på en friløber til Bashkim Kadrii, der efterfølgende blev vinket offside, og OB's målmand hev i den anden ende også en flot redning frem på et hårdt forsøg fra Allan Sousa, der modtog bolden fra netop indskiftede Andreas Poulsen.

AaB pressede på i denne periode, og 10 minutter før tid slog Younes Bakiz et farligt indlæg ind mod kanten af det lille felt, men hverken Louka Prip eller Marco Ramkilde kunne få ordentligt træf på bolden.

Små fem minutter før tid var gæsterne farlige i flere omgange, men det blev blot til et mislykket saksespark og et nærgående indlæg fra Issam Jebali, inden Anosike Ementa og Malthe Højholt blev sendt på banen for AaB i 90. minut.

De fem minutters tillægstid førte ingen scoringer med sig, og dermed sluttede kampen 1-1.

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles mandag 10. oktober på udebane mod AC Horsens. Næste hjemmekamp venter mandag 24. oktober mod Viborg F.F. Køb billetter til kampen her.

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 11. spillerunde

AaB-OB 1-1 (1-0)
15. min 1-0 Lars Kramer, 57. min 1-1 Bashkim Kadrii
Advarsler AaB: Younes Bakiz (83), Allan Sousa (85)
Advarsler OB: Ingen
7.759 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-2-3-1): Josip Posavec, Kristoffer Pallesen, Yahya Nadrani, Lars Kramer, Jakob Ahlmann (78: Andreas Poulsen), Iver Fossum, Pedro Ferreira (90: Malthe Højholt), Allan Sousa (90: Anosike Ementa), Lucas Andersen (64: Louka Prip), Younes Bakiz, Oliver Ross (64: Marco Ramkilde).

OB (4-2-3-1): Martin Hansen, Gustav Grubbe (85: Nicholas Mickelson), Bjørn Paulsen, Mihajlo Ivancevic, Aske Adelgaard, Jeppe Tverskov, Armin Gigovic, Franco Tongya (85: Jakob Breum), Issam Jebali, Mads Frøkjær-Jensen, Bashkim Kadrii (90: Ayo Simon Okosun).

Dommer: Jens Maae

Vesttribunen er udsolgt

30. september 2022 kl. 16:01 af Rasmus Estrup

Med "Students' Grandstand Party" og "Rød Aalborg" er der lagt op til en festlig fredag på Aalborg Portland Park, og nu er hele alle pladser til Vesttribunen udsolgt.

Der kan dog dukke pladser op løbende, i tilfælde af at sæsonkortholdere frigiver deres plads til tribunen.

Har du endnu ikke fået billet til dagens kamp, kan du stadig nå at købe billetter til Complea Tribunen og 3F Tribunen på www.billet.aabsport.dk samt i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 17.00 ligesom indgangene til tribunerne.