Billetsalg er åbent til AaB-FCK og AaB-Randers FC

22. marts 2022 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

I søndags var 11.083 tilskuere samlet på Aalborg Portland Park, og søndag 3. april kl. 18.00 træder AaB træder ind i Mesterskabsspillet mod FC København på Aalborg Portland Park.

Du kan nu købe billetter til kampen her, hvor det nu også er muligt at købe billet til AaB-Randers FC fredag 8. april kl. 18.30.

AaB ligger inden Mesterskabsspillet på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 38 point og to point op til tredjepladsen. FC København indtager lige nu førstepladsen.

Husk også, at du kan blive klar til alle kampe i Mesterskabsspillet med et sæsonkortabonnement, der koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Læs mere og bliv sæsonkortholder her.

I udebaneafsnittet til AaB-FC København kræves et medlemsskab af FCK Away at komme ind.

AaB TV: Nibe Festival bliver guldpartner i AaB

22. marts 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB og Nibe Festival har indgået et toårigt guldpartnerskab for i fællesskab at styrke hinanden og dermed kulturlivet i Nordjylland.

I forbindelse med søndagens 3-0-sejr over Brøndby I.F. fortalte festivalleder Peter Møller Madsen om tankerne bag samarbejde mellem AaB og Nibe Festival til AaB TV.

Se interviewet i indslaget øverst.

AaB vinder Reserveligakamp over Hobro I.K.

21. marts 2022 kl. 14:20 af Rasmus Estrup

AaB indledte i dag forårets reserveholdsturnering med en 3-1-sejr på udebane over Hobro I.K.

Seks minutter inde i kampen bragte Malthe Højholt AaB foran. Christoffer Ravn drev bolden frem i venstre, og inde foran mål sled Anosike Ementa bolden videre til en fri Malthe Højholt, som sparkede læderet sikkert ind ved bagstolpen til 1-0.

Midt i første halvleg fik den tidligere AaB-spiller Aramis Kouzine headet bolden ind i AaB-målet, men angriberen blev dømt for offside.

I stedet kunne Christoffer Ravn i modsatte ende udnytte en fejl af Hobro-keeperen til at sende AaB på 2-0 i 30. minut.

Før pausen sparkede Danny Amankwaa i sidenettet fra en spids vinkel, og fem minutter inde i anden halvleg fik Danny Amankwaa en ny stor chance, der denne gang blev sendt over AaB-målet.

Et lille kvarter efter pausen blev Christoffer Ravn dobbelt målscorer, da Anosike Ementas cutback-aflevering sad i skoene på Christoffer Ravn, som sparkede AaB foran med 3-0.

I 75. minut reducerede hjemmeholdet til 3-1 ved Marcus Friis, der først fik sin friløber reddet af Daniel Veiby Held, men fangede returbolden og sparkede reduceringen ind.

AaB stillede til start med følgende opstilling:

Daniel Veiby Held (U/17)

Anders Noshe, Rasmus Thelander, Vladimir Prijovic, Casper Gedsted

Malthe Højholt, Kasper Davidsen (U/17), Mathias Vægter (U/19)

Oscar Meedom (U/19), Anosike Ementa, Christoffer Ravn (U/19)

Efter en time blev Rasmus Thelander og Casper Gedsted erstattet af AaB’s akademispillere Sebastian Otoa og Magnus Koch.

I 77. minut blev der også spilletid til AaB Akademiets Noah Holmstrøm, Sulejman El-Hajj og Emil Nymann, som erstattede Vladimir Prijovic, Anders Noshe og Kasper Davidsen.

AaB spiller en testkamp på Hornevej på torsdag kl. 11.00 mod Vendsyssel F.F. Det er gratis at overvære kampen.

Næste kamp i Reserveligaen spilles 19. april på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Noshe er AaB's yngste debutant i 3F Superligaen

21. marts 2022 kl. 11:58 af Rasmus Estrup

Lucas Andersen havde med debut 5. marts 2011 den hidtidige rekord med 16 år og 173 dage.

Anders Noshe bliver dermed også AaB’s fjerdeyngste debutant i historien siden klubbens stiftelse i 1885 og den yngste siden Harry Jensen for 100 år siden i september 1922 var 15 år og 339 dage.

Rekorden tilhører Kay Olesen, som 17. oktober 1915 var 15 år og 283 dage ved sin AaB-debut.

Anders Noshe spillede i partnerklubberne Gug Boldklub og Aalborg Chang, inden han kom til AaB.

Sæsonkortpladser frigivet på Complea Tribunen

21. marts 2022 kl. 10:49 af Rasmus Estrup

I går var 11.083 tilskuere samlet på Aalborg Portland Park for at vidne AaB's 3-0-sejr over Brøndby I.F.

Du kan blive en fast del af kulissen på tribunerne med et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Efter søndagens kamp er der frigivet flere sæsonkortpladser til Complea Tribunen, så køb et sæsonkortabonnement med det samme og bliv klar til Mesterskabsspillet.

I Mesterskabsspillet venter kampe mod FC København, FC Midtjylland, Brøndby I.F., Randers FC og Silkeborg I.F.

Billetsalget til AaB-FC København åbner tirsdag kl. 12.00.