4-1-sejr til AaB’s U/17 Ligahold

18. maj 2022 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Efter fire kampe uden sejre kunne AaB’s U/17 Ligahold i går juble efter efter slutløjftet på kampen mod Esbjerg fB på Hornevej.

Efter en målløs første halvleg, hvor AaB mod slutningen burde have bragt sig foran, kom der midt i anden halvleg for alvor gang i målscoringen.

Oscar Meedom åbnede scoringen efter 61 minutter efter et indlæg fra Anders Noshe, og blot to minutter senere udbyggede Sebastian Lind til 2-0 på en nordjysk omstilling.

Esbjerg fB svarede straks tilbage og reducerede til 2-1, men efter 71 minutter sparkede Nikolaj Veilbæk Andersen 3-1-scoringen ind i det lange hjørne, og tre minutter senere stod Malthe Gyldenløve-Lyebalk for opgørets sidste mål til 4-1 efter en standardsituation.

- Det var en god og solid præstation. Defensivt var vi stærke, og især i anden halvleg var vi også gode på bolden, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi får i anden halvleg også skabt en masse gode chance og scoret nogle flotte mål, siger Theis Larsen.

AaB ligger nu på 10. pladsen i U/17 Ligaen og spiller først en U/17 Ligakamp igen 11. juni på hjemmebane mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Sander og U/17-landsholdet tabte EM-åbningskamp

18. maj 2022 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Theo Sander er i øjeblikket til U/17 EM i Israel, hvor Danmark i går spillede åbningskamp mod Sverige. 

Desværre fik danskerne, der havde Theo Sander på mål, en svær start på kampen, da svenskerne efter blot tre minutter sparkede et straffespark i nettet til 1-1. AaB-målmanden gik ellers til den rigtige side, men kunne ikke forhindre scoringen. 

Midt i første halvleg udnyttede Sverige en friløber til at gøre det til 2-0. 

Efter en times spil reducerede Danmark til 2-1 på en scoring af Noah Sahsah efter et hjørnespark, og danskerne var også tæt på en udligning, da et frispark prellede af på stolpen. 

Men opgøret endte med et nederlag på 2-1. 

Danskerne spiller igen på fredag, hvor det gælder en kamp mod Skotland. Sidste puljekamp spilles mandag 23. maj mod Portugal. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til København!

17. maj 2022 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil venter på søndag, når AaB møder FC København kl. 17.00 i Parken.  

Til seneste udekamp i Randers var opbakningen fra de medrejsende AaB-fans helt eminent, og vi håber på samme støtte, når den vigtige kamp spilles på søndag. 

På søndag flyttes AaB-fansene ned bag det ene mål i stedet for at få plads i det sædvanlige udebaneafsnit. Det sker, fordi der forventes flere end 400 AaB-fans til søndagens udekamp.  

Praktisk info: 

Navn: Parken 
Kapacitet: 38.065 
Placering udebaneafsnit: D-tribunen (D1) 

Billetpriser i forsalg: 
Børn u/5: Gratis 
Børn u/14: 70,- 
Voksen: 185,- 

Køb din billet her. 

Ved køb af billetter i billetskure på kampdag tillægges et gebyr på 40,- 

Transport til og fra Parken 

Fælles: 
AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her
Sidste frist for tilmelding torsdag 19. maj kl. 20.00.

Kør selv: 
Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København 

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane. 

Tags på denne nyhed

AaB med tre spillere i karantæne

16. maj 2022 kl. 11:48 af Rasmus Estrup

AaB-cheftræner Lars Friis må til sidste kamp i Mesterskabsspillet på søndag mod FC København se bort fra både Iver Fossum, Rasmus Thelander og Daniel Granli. 

Iver Fossum og Rasmus Thelander blev begge udvist med et direkte rødt kort i gårsdagens opgør på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., og de har begge fået karantæne i to spilledage.

Rasmus Thelander, der tidligere har modtaget fem advarsler i sæsonen er således oppe på 54 karantænepoint, mens Iver Fossum, som inden i går havde fået en advarsel, er på 42 karantænepoint. 

Daniel Granli modtog i går sin femte advarsel i sæsonen, hvilket giver ham 22 karantænepoint og én spilledags karantæne. 

Tre Akademinederlag i Brøndby

16. maj 2022 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 6-0

AaB’s U/19 Ligahold tabte i weekenden med hele 6-0 på udebane mod Brøndby I.F. Hjemmeholdet kom foran allerede i første minut, og med to scoringer ca. midtvejs i første halvleg var stillingen 3-0 ved pausen.

Fire minutter inde i anden halvleg blev det også 4-0, og blot to minutter senere stod der også 5-0 på måltavlen.

Opgørets sidste scoring faldt midt i anden halvleg til slutresultatet 6-0.

- Det var en skuffende præstation, hvor vi underpræsterede på de basale parametre. Vi havde muligheder mod dem, men udnyttede dem ikke, og så var vi ike gode nok defensivt, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Nu får vi snakket kampen godt igennem i dag, og så arbejder vi videre på træningsbanen, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger på 14. pladsen i U/19 Ligaen og spiller sæsonens næstsidste kamp på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 5-0

U/17 Ligaholdet løb ligeledes ind i et stort nederlag i Brøndby i lørdags.

Fem minutter inde i opgøret stod der 1-0 til hjemmeholdet, og med to scoringer inden for de sidste ti minutter af første halvleg var pauseføringen også 3-0 i dette opgør.

20 minutter efter pausen blev hjemmeholdets føring udbygget til 4-0, og kort før tid lukkede Brøndby I.F. kampen med 5-0-målet.

- Der var en parathed til forskel, og de kørte os bare over, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi var sløsede i vores duelspil, tabte for mange en-mod-en-situationer og så var der klasseforskel på dagen, siger U/17 Ligatræneren.

AaB’s U/17 Ligahold spiller allerede igen i morgen kl. 18.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB. Inden kampen ligger AaB på 11. pladsen i U/17 Ligaen.

U/15 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 2-1

Heller ikke AaB’s U/15 Ligamandskab formåede at tage point med hjem til Nordjylland fra weekendens besøg i Brøndby.

Også i U/15 Ligakampen var Brøndby I.F. hurtigt ude af starthullerne, og inden for det første minut havde hjemmeholdet bragt sig foran.

AaB’s Christian Tcacenco udlignede dog til 1-1 efter 18 minutter, og den uafgjorte stilling holdt ind til ti minutter før tid, hvor hjemmeholdet scorede sejrsmålet til 2-1.

AaB’s U/15 Ligahold spiller først igen 4. juni på hjemmebane mod OB. Inden det opgør er AaB placeret på en 13. plads i U/15 Ligaen.

Tags på denne nyhed
'