Køb billet til forårspremieren mod FC Midtjylland

8. februar 2022 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

Søndag 20. februar kl. 14.00 åbner AaB forårssæsonen på udebane mod FC Midtjylland, og du kan nu købe billetter til kampen på www.billetsalg.fcm.dk

AaB-fansene er placeret i Afsnit U på Etoro Tribunen ved Indgang 3.

Man kan købe voksenbilletter for 110 kr., mens børnebilletter koster 50 kr.

Vi glæder os til at se masser af AaB-fans på tribunen i Herning til årets første kamp 20. marts.

3F Tribunen udsolgt til AaB-Silkeborg I.F.

7. februar 2022 kl. 13:20 af Rasmus Estrup

Søndag 27. februar kl. 14.00 spiller AaB årets første hjemmekamp mod Silkeborg I.F., og 3F Tribunen er nu udsolgt til kampen. Men du kan stadig nå at købe billetter på både Complea Tribunen og Vesttribunen.

Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billet til AaB-Vejle Boldklub 6. marts.

I samarbejde med Netcompany og Spar Nord Fonden har AaB til kampen arrangeret Skolernes Dag, hvor de to partnere har købt 3.000 billetter til nordjyske skoleelever fra 7.-10. klasse, samtidig med at der inden kampen er lagt et underholdende og læringsrigt program i stadionhallen for de tilmeldte elever. Læs mere her.

Se sidste testkamp på Aalborg Portland Park

7. februar 2022 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

Opstartens sjette og sidste testkamp inden forårspremieren spilles på fredag, hvor AaB møder SønderjyskE kl. 13.00 på Aalborg Portland Park, såfremt vejret tillader, at banen kan tages i brug på fredag.

Der er gratis adgang til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent. Dørene til tribunen åbner kl. 12.30.

Til kampen vil det også være muligt at købe mad og drikkevarer i Bod 5 og Bod 7, der ligeledes åbner en halv time før kampstart.

Billetsalget er åbent til AaB-Vejle Boldklub

6. februar 2022 kl. 16:09 af Rasmus Estrup

Der er nu åbnet for billetsalget til AaB's 3F Superligaopgør mod Vejle Boldklub søndag 6. marts kl. 16.00 på Aalborg Portland Park.

www.billet.aabsport.dk kan du desuden også sikre dig billetter til årets først hjemmekamp mod Silkeborg I.F., ligesom det er muligt at blive sæsonkortholder.

AaB TV: Vendsyssel F.F.-AaB 1-4 og 1-5

6. februar 2022 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

Her kan du se et fyldigt sammendrag af begge testkampe AaB i går spillede mod Vendsyssel F.F. i Vrå.

I første opgør vandt AaB 4-1 trods en tidlig føring til hjemmeholdet. Efter Vendsyssels gode indledning overtog AaB kontrollen, og Kristoffer Pallesen udlignede til 1-1 inden Louka Prip med to mål sikrede en pauseføring på 3-1.

I anden halvleg lukkede Frederik Børsting kampen med 4-1-målet.

I andet opgør vandt AaB med 5-1. I 39. minut åbnede Casper Gedsted scoringkontoen, og to minutter senere fulgte Jakob Ahlmann op med et drømmehug til 2-0.

Inden pausefløjtet øgede Milan Makaric til 3-0, og i anden halvleg scorede Anosike Ementa først til 4-0 og dernæst 5-0, inden hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i sidste minut.

Udover sammendraget kan du i videoen øverst også få reaktioner fra assistenttræner Oscar Hiljemark og tomålsskytten Louka Prip.