Nye plakater fra AaB X BurnOn

28. april 2022 kl. 10:35 af Rasmus Estrup

Der er nye plakater i AaB Shoppen. 

Den lokale grafittikunstner BurnOn, der blandt andet har stået for grafittimalerierne af Lynge Jakobsen og Cimbrertyren ved indgangene til Complea Tribunen, har produceret to håndtegnede AaB-illustrationer, som du nu kan købe som plakater. 

Det har været sjovt at arbejde med AaB som et kunstnerisk projekt, og jeg har forsøgt at arbejde mere ind i kunstens verden end i klassiske fodbold-tematikker. På den måde kan motiverne forhåbentligt være medvirkende til at komme ind hjemmet hos nogle, der ikke normalt vil have fodboldmotiver på væggene, udtaler BurnOn om samarbejdet og fortsætter:

- Det har været mere end bare et ‘almindeligt’ malerjob for mig, og jeg er beæret over at få muligheden for at arbejde sammen med AaB. Selvom jeg ikke nødvendigvis er til alle AaB’s kampe, føler jeg en stærk forbindelse til klubben, som nordjyde og som aalborgenser. Klubben er en del af byens identitet.

Plakaterne "Tyren" og "Kerub" er produceret i målene 50x70 cm og koster 299 kr. pr. stk. Begge motiver fås i både et rødt og et sort design.

Køb plakaterne på AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

27. april 2022 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

Fem gange kom AaB på tavlen i april, og dermed er der fem kandidater til månedens mål i april 2022.

Kandidaterne er: 

1: Louka Prip til 1-0 mod Randers FC, 8. april 2022
2: Louka Prip til 2-0 mod Randers FC, 8. april 2022
3: Milan Makaric til 3-0 mod Randers FC, 8. april 2022
4: Louka Prip til 1-0 mod Brøndby I.F., 14. april
5: Rasmus Thelander til 1-1 mod Silkeborg I.F., 24. april

Se alle målene i videoen øverst, og afgiv din stemme her. 

Alle der stemmer i konkurrencen, deltager samtidig i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret 3F Superligafodbold fra Select samt FIFA 22 AaB-edition til PlayStation 4. 

Afstemningen løber frem til fredag morgen kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres og kontaktes direkte af AaB. 

Stem her.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Silkeborg!

26. april 2022 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

Mandag 2. maj klokken 19.00 gælder det Silkeborg I.F. på udebane. Lad os sammen jagte en plads i Europa og fortsætte den flotte støtte på udebane, der har været sæsonen igennem.

Stadion: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: 17-Tribunen (sektion E1 og E2)

Info om billetter:
Prisen er 80 kr. uanset om det er stå- eller siddeplads. Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone. Billet kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt, her pålægges dog gebyr på 20 kr.

Køb billet her.

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans
Vores samarbejdespartner Mr. Green har til kampen bestilt stadionplatter til de 500 første AaB-fans, der kommer ind i udebaneafsnittet i Silkeborg. Så kom i god tid til kampen og nyd en stadionplatte på Mr. Greens regning.  

Adgang for kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på nederste tribuneafsnit på alle tribuner, Den Røde Tribune, Mascot Tribunen og 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Silkeborg I.F. gør opmærksom på at personer der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, gennem påklædning, adfærd el. lign. vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Transport til og fra Silkeborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur: https://aabsupportclub.dk/produkt/silkeborg-if-aab-2-maj-2022/

Deadline for tilmelding til busturen er torsdag 28. april kl. 20.00. 

Kør selv:
Adresse:
Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Se oversigt over rutevejledning i både bil og med offentlig transport her: https://www.silkeborgif.com/jysk-park/

Parkering:
Det anbefales at medrejsende AaB-fans parkerer ved Marienlundsvej ved Ferskvandscentret, som ligger umiddelbart bag Mascot Park.

Tifo og andre fanremedier:
Silkeborg IF ønsker at fremme den gode stemning og den gode fankultur. For at sikre den bedst mulige oplevelse på JYSK park må udeholdets fans medbringe følgende uden forudgående sikkerhedsgodkendelse.

  • Flag op til 3 x 3 meter inkl. flagstang på 4 meter
  • Bannere op til 1,5 x 10 meter
  • Op til 3 trommer inkl. trommestikker
  • Op til 3 megafoner
  • Mosaik i alle størrelser
  • Tape, strips, snor osv. til ophængning af banner
  • Creperuller og konfettirør kan ikke godkendes

Dette er et uddrag af 3F Superligaens fælles tifo-regler – her finder du det samlede regelsæt

Såfremt udeholdets fans ønsker et banner bredt ud under spillerindløb før kampen, kan dette anbringes hen over tilskuerne i ståafsnittet (E1) og koordineres med sikkerhedschefen forud for kampen.

Banneret må maksimalt måle 7 meter i højden og 35 meter i bredden. Materialet skal være brandhæmmende.

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp.

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mandag aften

26. april 2022 kl. 14:05 af Brian Andersen

Således betød advarslen i søndags mod Silkeborg I.F., at Jakob Ahlmann har karantæne til ”returkampen” på mandag aften.

Både Jakob Ahlmann og Mathias Ross har en enkelt spilledags karantæne tilbage at afsone.

Jakob Ahlmann står noteret for 276 officielle kampe og syv scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

2-0-sejr i Reserveligaen over Hobro I.K.

25. april 2022 kl. 14:49 af Rasmus Estrup

Dagens Reserveligakamp på Hornevej endte med en AaB-sejr på 2-0 over gæsterne fra Hobro I.K. 

I en livlig åbning på kampen ramte Oliver Ross efter godt samarbejde med Anosike Ementa stolpen, og kort efter var det i modsatte ende Hobro I.K.'s tur til at ramme træværket efter en AaB-opspilsfejl. 

AaB kom også frem til et par hovedstødsforsøg fra Anosike Ementa, Kasper Høgh og Vladimir Prijovic, mens Hobro I.K. kort før pausen fik en stor mulighed til Mads Hvilsom, som Theo Sander klarede flot. 

Lige inden pausefløjtet faldt den første AaB-scoring, da et indlæg fra Vladimir Prijovic blev headet i nettet af den tidligere Hobro-spiller Kasper Høgh. 

Efter pausen viste indskiftede Jakob Gaardsøe sig straks frem med en flugter. Denne blev efterfulgt af en scoring, som blev annulleret for offside. 

Seks minutter inde i anden halvleg var der dog gevinst for Jakob Gaardsøe. På et præcist indlæg fra Christoffer Ravn flugtede Jakob Gaardsøe på forrygende vis læderet ind ved fjerneste opstander til 2-0. 

Midt i anden halvleg fik gæsterne også passeret Theo Sander, men der blev dømt offside i situationen, og dermed vandt AaB for anden gang i dette forår en Reserveligakamp mod Hobro I.K. 

- Det var en god kamp, hvor der blev givet mange minutter til mange af spillerne. Der var flere gode præstationer, også fra de unge spillere fra AaB Akademiet, som fik vist sig godt frem, siger assistenttræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt følgende startopstilling: 

Theo Sander
Casper Gedsted, Mathias Ross, Sebastian Otoa (U/19), Vladimir Prijovic
Malthe Højholt, Gudmundur Thórarinsson, Oliver Ross (U/19)
Anders Noshe, Anosike Ementa, Kasper Høgh

I pausen blev Anders Noshe, Vladimir Prijovic og Sebastian Otoa erstattet af akademispillerne Jakob Gaardsøe, Christoffer Ravn og Noah Holmstrøm, og efter en times spil var der også minutter til Mathias Vægter, Oscar Meedom og Sebastian Stahlfest, der kom på banen i stedet for Malthe Højholt, Kasper Høgh og Gudmundur Thórarinsson. 

Tags på denne nyhed
'