AaB TV: Stem på månedens mål i august

3. september 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

I løbet af august var AaB på tavlen hele 19 gange fordelt på ni forskellige spillere.

Iver Fossum scorede fem gange i august, Kasper Kusk nettede i fire tilfælde, Milan Makaric er noteret for tre træffere, Oliver Ross scorede to debutantmål og derudover kom også Mathias Ross, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær, Marcus Hannesbo og Louka Prip på måltavlen.

Nu skal det bedste af de 19 mål kåres til månedens mål i samarbejde med Goal Station.

Se alle målene i videoen øverst og afgiv din stemme her.

Alle der deltager i afstemningen via linket, er samtidig med i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson.

3. september 2021 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

AaB's nye offensivspiller Aleksandar Trajkovski var i går i startopstillingen for Nordmakedonien, der på hjemmebane spillede topkamp mod Armenien i VM-kvalifikationspulje J.

Aleksandar Trajkovski spillede den første time af kampen, som endte 0-0, hvilket betyder, at Nordmakedonien ligger på tredjepladsen med syv point efter fire kampe, mens Tyskland indtager andenpladsen med ni point, og Armenien topper puljen med 10 point.

Kampen i går var Aleksandar Trajkovskis 66. landskamp.

Nordmakedonien spiller igen på søndag mod Island og på onsdag mod Rumænien.

AaB møder Lyngby Boldklub i næste pokalrunde

2. september 2021 kl. 21:46 af Brian Andersen

I tirsdags sejrede AaB i 2. runde med hele 13-0 på udebane mod serie 1-mandskabet FIUK Odense.

Lyngby Boldklub rykkede i den forgangne sæson ud af 3F Superligaen og er efter de første syv spillerunder placeret på en tredjeplads i den næstbedste række.

Senest AaB gæstede Lyngby Stadion var 12. april i år, hvor scoringer af Iver Fossum og Mathias Ross bidrog til 2-2 resultatet.

Aalborg Freja/Helsted Fremad I.F.-Fjordager I.F./I.F. Lyseng

Sekstendedelsfinalerne afvikles som udgangspunkt i perioden 21. – 23. september.

Snævert nederlag i Reserveligaen

2. september 2021 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

AaB indledte i dag efterårssæsonen i Reserveligaen, da det blev til et udebanenederlag mod Randers FC på 1-0.

AaB stillede med et forstærket U/19 Ligahold med otte ungdomsspillere i startopstillingen foruden Andreas Hansen, Casper Gedsted og Vladimir Prijovic.

Randers FC, som havde ni Superligaspillere med til kampen, begyndte bedst, og inden uret havde rundet 15 minutter var hjemmeholdet kommet foran med 1-0 på en scoring af Stephen Odey.

Det unge AaB-hold kom bedre og bedre med i kampen, men trods flere gode omstillinger og velspillede angreb, blev det ikke til en udlignende scoring.

- Vi mødte et stærkt hold og havde svært ved at matche tempoet i de første 15-20 minutter. Men herefter spillede drengene en god omgang fodbold, og alt i alt var det en god præstation mod en stærk modstander. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over ikke at vinde, siger assistenttræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt at starte med følgende 3-5-2-opstilling:

Andreas Hansen
Noah Holmstrøm (U/19), Benjamin Damsgaard (U/17), Vladimir Prijovic
Casper Gedsted, Gustav Dahl (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Jeppe Røge (U/19), Christoffer Ravn (U/19)
Mathias Vægter (U/19), Ramol Sillamaa (gæstespiller)

I første halvleg kom også Oskar Eckardt Mortensen (U/17) på banen, mens indskiftninger af Emil Nymann (U/19), Oliver Henriksen (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19) og Oscar Meedom (U/17) fulgte i løbet af anden halvleg.

AaB's næste kamp i Reserveligaen spilles tirsdag 14. september på udebane mod Viborg F.F.

AaB runder 3.500 sæsonkortholdere

2. september 2021 kl. 10:59 af Rasmus Estrup

20. juli ramte AaB 3.250 sæsonkortholdere, hvilket var flere sæsonkortholdere end nogensinde før.

Siden har flere og flere købt sæsonkort, og i dag har 3.508 AaB-fans sæsonkort. Antallet dækker udelukkende over fans med et personligt sæsonkort, så partnerkort og lignende er ikke medregnet.

Ønsker du at støtte at opleve stemningen på Aalborg Portland Park og støtte AaB fra din egen faste plads kan du tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn.