Noshe kan debutere for U/16-landsholdet

24. oktober 2021 kl. 10:18 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold skal en tur til Ungarn, hvor der venter to venskabskampe mod netop Ungarn. Kampene spilles 2. november og 5. november. 

Med på turen er Anders Noshe fra AaB Akademiet. 

Anders Noshe, der spiller højrekant for AaB's U/17 Ligahold, var i august udtaget til en træningssamling med U/16-landsholdet, men han har endnu til gode at få debut i landsholdstrøjen. 

Tags på denne nyhed

Flere end 8.000 AaB-fans har billet til i morgen

24. oktober 2021 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

Skal du selv være med til at opleve og skabe den gode stemning på Aalborg Portland Park, kan du købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

Det er i morgen også muligt at købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 18.00. 

Kampstart i morgen er kl. 19.00, og fanzonen åbner 16.30. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Viborg F.F…

23. oktober 2021 kl. 17:07 af Brian Andersen

- at knap 8.000 billetter er ude til opgøret, og at billetter i forsalg kan købes her.

- at AaB har vundet sine seneste fire hjemmekampe i 3F Superligaen – og at det har været med sammenlagt 10-1.

- at mandagens dyst er 3F Superligakamp nummer 50 mellem AaB og Viborg F.F. AaB har vundet 29 af de første 49 opgør, syv er endt uafgjort og 13 gange er Viborg F.F. endt i sejrherrens rolle. Målscoren er 93-60 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet seks af de seneste syv hjemmekampe mod Viborg F.F. i 3F Superligaen, men at man dog tabte med 1-0 senest Viborg F.F. var på besøg i april 2017.

- at AaB har spillet 23 hjemmekampe mod Viborg F.F. i 3F Superligaen og har vundet 15 af dem. Tre er endt i en pointdeling og fem gange har Viborg F.F. vundet i Aalborg.

- at klubberne senest mødte hinanden 12. september 2021, hvor AaB sejrede 3-2 i Viborg efter to scoringer af Pedro Ferreira og et sejrsmål af Kasper Kusk.

- at fra den nuværende trup har udover Kasper Kusk (3 mål) og Pedro Ferreira (2) har også Frederik Børsting (1 mål) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Viborg F.F.

- at ud af de 49 tidligere 3F Superligakampe mellem AaB og Viborg F.F. er blot en enkelt endt 0-0. Der er scoret i samtlige 23 indbyrdes 3F Superligaopgør i Aalborg.

- at der er scoret 153 mål i de første 49 3F Superligakampe mellem AaB og Viborg F.F., hvilket er lig med en snit på 3,12 mål pr. kamp.

- at i de 49 tidligere 3F Superligakampe mod Viborg F.F. har AaB scoret først i 30 tilfælde, hvilket har resulteret i 25 sejre, fire uafgjorte og et nederlag. Omvendt har Viborg F.F. scoret kampens første mål i 18 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, to uafgjorte og 12 nederlag.

- at AaB er noteret for fem clean sheets i indeværende 3F Superligasæson, mens Viborg F.F. blot har formået at holde nullet en enkelt gang.

- at AaB står over for endnu en mandagskamp – nummer 132 i 3F Superligaen – og at AaB dermed blot er to mandagskampe fra at indhente AGF på toppen af listen med flest mandagskampe.

- at AaB dog allerede er klubben med flest hjemmekampe i 3F Superligaen på en mandag. AaB har spillet 66 hjemmekampe om mandagen, de er endt med 30 sejre, 19 uafgjorte og 17 nederlag.

- at Viborg F.F. er uden sejr i deres seneste seks 3F Superligakampe, hvoraf fem af kampene dog er endt uafgjort.

- at mandag aftens dommer Michael Tykgaard har dømt AaB 34 gange i 3F Superligaen. 11 kampe er vundet af AaB, ni endt uden vinder og 14 kampe er vundet af modstanderen.

- at Michael Tykgaard en enkelt gang tidligere har dømt AaB og Viborg F.F. i 3F Superligaen. Det skete 30. april 2017, hvor det sluttede 1-1 i Viborg efter en AaB-træffer af Frederik Børsting.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 29 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 122.454 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Tag med til Herning torsdag

23. oktober 2021 kl. 08:38

Navn: MCH Arena
Kapacitet: 11.432
Kapacitet udebaneafsnit: 1.050
Placering udebaneafsnit: ETORO Tribunen

Billetpriser:
Børn U/14: 50,-
Voksne: 110,-
Køb din billet her.


Transport til og fra MCH Arena

Fælles:
AaB Support Club arrangerer som altid bustur til kampen. Læs mere og bestil her.  

Kør selv:
Adressen er Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning. Læs mere om parkeringsmuligheder og relevante informationer som gæstende fan her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til Nordjylland på udebane. 

Tags på denne nyhed

Kom til mandagskamp mod Viborg F.F.

22. oktober 2021 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 13
Spilledato: Mandag 25. oktober 2021
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 18.00
Fanzonen åbner kl. 16.30
Dommer: Michael Tykgaard

7.500 billetter ude - køb både online og på Aalborg Portland Park

Flere end 7.500 AaB-fans har sikret sig billet til kampen mod Viborg F.F. på mandag. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk nu eller i billethusene på Aalborg Portland Park på mandag fra kl. 18.00. 

Har du på søndag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Ingen Covid-19-restriktioner

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen.

Fysiske sæsonkort virker igen

Alle sæsonkort er igen gældende, da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt. Det betyder samtidig, at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park. 

Tænkeboksturnering er aflyst

På grund af et lavt deltagerantal til den planlagte tænkeboksturering i fanzonen, er tænkeboksturneringen aflyst, og de få tilmeldte deltagere har fået refunderet deres penge.

Fanzonen åbner kl. 16.30

AaB’s fanzone uden for Complea Tribunen åbner kl. 16.30 på mandag.

Fra scenen vil en DJ styre musikken, og i fanzonen er der hoppeborg for de mindste og to sparkestationer, man kan prøve kræfter med.

Ca. kl. 17.45 vil der være interview med Mathias Ross på scenen.

Som sædvanlig er der mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich, sodavand og specialøl fra Royal Unibrew. 

Køb AaB’s nye håndsrækningstrøje i AaB Shoppen

I AaB Shoppen - både i fanzonen og i foyeren ved hovedindgangen - er det inden kampen muligt at købe AaB-merchandise.

Du kan blandt andet købe AaB's nye velgørenhedstrøje, hvorigennem AaB, Spar Nord og Macron i fællesskab donerer 100 kr. pr. Solgt trøje til et velgørende formål i Nordjylland. Modtageren af donationen fra salget af den lyserøde trøje er Idræt For Sindet Hjørring.

Du kan også købe trøjen online på AaB Shoppen.

Køb pizza på Complea Tribunen

Igen på mandag er det muligt at købe pizza til kampen. Det kan ske i Bod 4 på Complea Tribunen.

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 18.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBVFF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'