6.000 billetter ude til AaB-Randers FC

27. oktober 2021 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

Med 11 dage til næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park har flere end 6.000 AaB-fans sikret sig billet til opgøret mod Randers FC.

Kampen mod Randers FC spilles søndag 7. november kl. 14.00, og du kan købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

7. november åbner fanzonen kl. 11.30, og her vil der være en Goal Station Focus 360, hoppeborg og sparkestationer samt mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich, sodavand og specialøl fra Royal Unibrew.

eSuperligaen begynder i aften

26. oktober 2021 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Daniel ”Shoppen” Mogensen, Oliver Ledet, Janus “Miniviladand” Villadsen og Oliver Høegh.

Ovennævnte fire FIFA-spillere udgør AaB’s eSuperligahold i den syvende eSuperligasæson, der begynder i aften, når AaB møder AGF kl. 18.00.

- Det er altid fedt at begynde en sæson med et nyt spil, for så er det mere åbent, og det bliver spændende at se, hvordan de forskellige hold og spillere klarer sig i FIFA 22, siger AaB’s eSuperligakaptajn Daniel ”Shoppen” Mogensen.

Daniel ”Shoppen” Mogensen og Oliver Ledet har været en del af AaB’s eSuperligahold i flere sæsoner, mens Janus "Minivildand" Villadsen og Oliver Høegh er nye spillere i AaB-trøjen.

- Vi har et godt hold med en høj arbejdsmoral, så det bliver spændende at se, hvordan vi kommer i gang med eSuperligasæsonen, for det er noget særligt at spille eSuperliga, siger Daniel ”Shoppen” Mogensen.

De seneste tre sæsoner har AaB været til eSuperliga Finals, og det er også målsætningen i år.

- Ambitionen er altid at komme til eSuperliga Finals, men om det bliver via en top-4-placering eller via Playoffs er ligegyldigt. Vi skal bare med til Finals, og i Finals kan alt se, siger Daniel ”Shoppen” Mogensen.

eSuperligaen kan i denne sæson følges på YouTube og Twitch.

AaB TV: Sammendrag af AaB-Viborg F.F.

26. oktober 2021 kl. 07:13 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 5-2 på Aalborg Portland Park til Viborg F.F.

Gæsterne kom i det niende minut foran på et straffesparksmål af Jakob Bonde efter VAR, og i 45. minut scorede Viborgs Younes Bakiz til 2-0. En scoring, der også skulle tjekkes af VAR, før den kunne godkendes.

Dybt inde i tillægstiden til første halvleg headede Louka Prip AaB på 1-2 fra en spid vinkel, hvorfra bolden lige akkurat krydsede stregen.

Fem minutter efter pausen blev det 3-1 til gæsterne ved Justin Lonwijk, og midt i anden halvleg udbyggede Clint Leemans til 4-1 på et flot langskud.

Et kvarter før tid reducerede Milan Makaric med hovedet, men få minutter senere scorede Mads Lauritsen kampens sidste mål til en udesejr på 5-2.

Sammendraget af kampen kan ses i videoen øverst.

AaB i stor hjemmebaneskuffelse

25. oktober 2021 kl. 20:58 af Rasmus Estrup

AaB tabte her til aften 5-2 i første hjemmebanenederlag siden 24. juli. På tavlen for AaB var Louka Prip og Milan Makaric, mens det for gæsterne var scoringer af Jakob Bonde, Younes Bakiz, Justin Lonwijk, Clint Leemans og Mads Lauritsen, der gav en Viborg-sejr.

Opgøret begyndte særdeles chancerigt, og allerede i kampens første minut fik gæsternes Sebastian Grønning en stor hovedstødsmulighed, men den tidligere AaB-angriber fik ikke træf på bolden.

Kort efter var AaB i to tilfælde på spil i modsatte ende, men Iver Fossums flade indlæg fandt ikke Aleksandar Trajkovski, og efterfølgende var Pedro Ferreira offside, da han flugtede Louka Prips indlæg over mål.

Efter tre minutter fik Viborg F.F. en ny, stor chance, da Sebastian Grønning spillede Jay-Roy Grot fri til afslutning. En afslutning, der dog sad lige på Jacob Rinne.

I niende minut fik Viborg F.F. tilkendt et straffespark gennem VAR, og selvom Jacob Rinne gik til den rigtige side, sad straffesparket fra Jakob Bonde for yderligt for den svenske keeper, og dermed var gæsterne foran med 1-0.

Efter et lille kvarter var AaB tæt på at udligne. Først blev Frederik Børsting sendt igennem Viborgs bagkæde, men han fik sin afslutning blokeret. Returen røg ud til Malthe Højholt, som sendte bolden tilbage mod målet. På vejen prikkede Iver Fossum kløgtigt til kuglen, der snød Viborg-keeperen, men prellede af på stangen.

Efter et livligt første kvarter sad AaB de følgende minutter meget på bolden uden at kunne skabe muligheder mod et mere kompakt Viborg-mandskab, men fem minutter før pausen tvang et langskud fra Kristoffer Pallesen Viborg-keeper Mikkel Andersen til en febrilsk fodparade, da afslutningen blev afrettet en anelse på vej mod mål.

Kort før pausen blev det 2-0 til gæsterne. Younes Bakiz driblede upresset tværs gennem AaB-feltet, inden han afsluttede fladt mod nærmeste stolpe, hvor det ikke lykkedes Jacob Rinne at holde bolden ude af nettet. Efter et længere VAR-tjek for offside, stod målet ved magt.

AaB svarede dog straks tilbage, da et indkast fra Anders Hagelskjær blev forlænget til bagerste stolpe, hvor Louka Prip fra en spids vinkel headede bolden ind mod mål. Målmand Mikkel Andersen kom i vejen, men bolden gik lige akkurat over stregen, og dermed var pausestillingen 1-2.

Fra anden halvlegs start blev Tim Prica og Milan Makaric sendt på banen, og sidstnævnte sparkede på mål fra midten, da bolden blev givet op til anden halvleg. Sparket var så præcist, at det tvang et hjørnespark ud af Viborg-målmanden.

Men fem minutter inde i anden halvleg var gæsterne igen på tavlen efter flere forsøg i samme angreb. Jacob Rinne reddede ellers første skud fra Clint Leemans. Returbolden blev sparket på stolpen, inden Sebastian Grønning fik sin afslutning fra nært hold blokeret af Daniel Granli på stregen. Desværre endte bolden til sidst hos Justin Lonwijk, som uden besvær gjorde det til 3-1.

Syv minutter senere måtte Jacob Rinne hive en redning frem efter et nordjysk boldtab uden for eget felt, og AaB havde meget vanskeligt ved at få spillet til at flyde, og midt i anden halvleg blev det også 4-1 til gæsterne, da Clint Leemans sparkede et langskud helt op i krogen.

Dette gav anledning til indskiftninger af Jakob Ahlmann og Marcus Hannesbo, men det var en anden indskifter, Milan Makaric, der et kvarter før tid reducerede til 4-2, da han headede et indlæg fra Frederik Børsting i nettet.

Færre end fem minutter senere kunne gæsterne dog igen udplacere Jacob Rinne, da Mads Lauritsen fik bolden i feltet og lagde bolden ind ved fjerneste stolpe til slutresultatet 5-2.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 21 point efter 13 runder.

Allerede på torsdag har AaB mulighed for at revanchere aftenens skuffelse, når det gælder FC Midtjylland på udebane i Sydbank Pokalen.

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 13. spillerunde

AaB-Viborg F.F. 2-5 (1-2)
9. min 0-1 Jakob Bonde (str.), 45. min 0-2 Younes Bakiz, 45. min 1-2 Louka Prip, 51. min 1-3 Justin Lonwijk, 68. min 1-4 Clint Leemans, 76. min 2-4 Milan Makaric, 79. min 2-5 Mads Lauritsen
Advarsler AaB: Ingen
Advarsler Viborg F.F.: Ingen
7.322 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Daniel Granli, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær (74: Jakob Ahlmann), Kristoffer Pallesen (74: Marcus Hannesbo), Malthe Højholt, Pedro Ferreira (46: Milan Makaric), Iver Fossum, Frederik Børsting (83: Kasper Kusk), Aleksandar Trajkovski (46: Tim Prica), Louka Prip.

Viborg F.F. (4-3-3): Mikkel Andersen, Frans Dhia Putros, Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen, Justin Lonwijk (81: Mads Aaquist), Clint Leemans (77: Sofus Berger), Jakob Bonde, Jay-Roy Grot (77: Ibrahim Said), Sebastian Grønning, Younes Bakiz (52: Tobias Bech).

Dommer: Michael Tykgaard