Smag julens lækre øl på Aalborg Portland Park

6. november 2021 kl. 09:29 af Martin Stigaard Skammelsen

Vi nærmer os for alvor juletid, og det markeres også på Aalborg Portland Park, hvor man fra søndag kan nyde tre forskellige lækre juleøl.

I baren i fanzonen kan man udover det sædvanlige sortiment af specialøl og cocktails fra Nohrlund også nyde en lækker X-Mas øl eller IPA specialøllen Santa’s Fruit fra Anarkist. Sidstnævnte er en superfrisk New England IPA brygget med gavmilde mængder appelsinsaft og humler der emmer af tropiske frugter og citrus.

Har man siddeplads på Complea Tribunen, kan man i baren inde på tribunen nyde endnu en jule-specialøl, nemlig Anarkist Milk & Cookies - en fyldig brown ale brygget med nøje udvalgte malte, som bakkes op for fuld skrue gennem smagsnoter af julens bagværk: kakao, vanilie og kanel. ​For at leve op til navnet og give øllen ekstra sødme og fylde tilsættes mælkesukker.

Glæd dig derfor til søndagens kamp mod Randers FC, hvor du kan nyde lækkerierne på Aalborg Portland Park.

Har du endnu ikke billetter til kampen, kan de købes her.

Tags på denne nyhed

Forrygende U/16-landsholdsmål af Noshe

6. november 2021 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold med Anders Noshe i startopstillingen vandt i går 3-0 på udebane over Ungarn, som danskerne tabte til i tirsdags. 

Anders Noshe fra AaB Akademiet startede på højrekanten, og lige inden pausen spillede han angrebsmakker Oscar Schwartau igennem til en stor mulighed, der endte med et straffespark, som Oscar Schwartau selv eksekverede til en dansk pauseføring. 

Tidligt i anden halvleg var Anders Noshe igen på spil, og denne gang i rollen som målscorer. Først erobrede AaB-spilleren bolden omkring midten, og med en stærk solotur fandt han vej til det ungarske felt, hvor han fra en spids vinkel sparkede bolden i nettet ved fjerneste stang til 2-0. 

Målet var Anders Noshes første i landsholdsdragten, og 20 minutter før tid blev AaB Akademispilleren udskiftet, inden Danmark mod slutningen øgede til slutresultatet 3-0. 

Anders Noshe har nu spillet to U/16-landskampe med en scoring til følge. 

Tags på denne nyhed

Ung AaB-fan styrer navneopråbet på søndag

5. november 2021 kl. 15:23 af Rasmus Estrup

Den unge AaB-fan Malthe Brink får sig en helt særlig oplevelse på søndag, når AaB møder Randers FC. Her står han nemlig for at præsentere AaB's line-up på grønsværen. Altså siger Malthe fornavnet, mens resten af tilskuerne på Aalborg Portland Park råber efternavnet. 

Egentlig skulle den 10-årige AaB-fan have haft oplevelsen 8. marts 2020, da han havde vundet konkurrencen om at hjælpe stadionspeaker Lars Bech med navneopråbet til AaB's hjemmekamp mod Lyngby Boldklub. Men to dage før kampen blev det besluttet, at kampe i 3F Superligaen skulle afvikles uden tilskuere.

Derfor har Malthe Brink haft sin oplevelse til gode, og han får nu endelig sin længe ventede oplevelse på søndag, når AaB kl. 14.00 møder Randers FC. Køb billet til kampen her.

Stor børnefest i fanzonen

Inden kampen mod Randers FC vil der desuden være en masse børneaktiviteter i fanzonen, der åbner kl. 11.30: 

  • Prøv fodboldbowling eller Animal Fun Race-aktiviteterne fra Funcenter
  • Goalstation Focus 360 – prøv dine færdigheder med en fodbold og se, om du får den bedste score
  • AaB-hoppeborg – giv den gas i en ægte fodbold-hoppeborg
  • Sparkestationer – mål hvor hurtigt eller hårdt du kan sparke
  • Gratis ansigtsmaling – bliv klar til kampen
  • Live musik på scenen
  • Lækker mad fra Bogø Sandwich
  • Nyeste merchandise i AaB Shoppens bod
  • Drikkevarer i AaB-baren

Samtidig er der naturligvis besøg af AaB’s maskot Theodor, der også vil være til stede i fanzonen og hilse på alle AaB-fans.

Tags på denne nyhed

Søren Krogh stopper som fodboldchef

5. november 2021 kl. 14:45 af Brian Andersen

Søren Krogh tiltrådte i AaB 1. januar 2020 og var forinden assistenttræner for FC Nordsjællands Superligamandskab i fire et halvt år.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har været glade for Søren Kroghs bidrag til AaB, hvor vi særligt i AaB Akademiet har draget nytte af hans faglige kompetencer og energi, og hvor Søren har været stærkt medvirkende til at skabe en rød tråd omkring vores spillestil.

- Samtidig har vi stor respekt for, at Søren har mærket efter og været ærlig over for både sig selv og os i forhold til, at det er en anden vej, han ønsker at gå inden for fodboldverdenen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Inge André Olsen.

Søren Krogh supplerer:

- Det har været og er stadig en kæmpe fornøjelse at være en del af AaB, som er en klub, jeg på forhånd havde et positivt indtryk af, og denne fornemmelse er kun blevet bestyrket efter næsten to år i Aalborg.

- I noget tid har jeg imidlertid tænkt over, hvad det er, jeg opgavemæssigt virkelig brænder for i en fantasisk fodboldverden, og der er jeg nået frem til, at jeg mere ser mig selv som træner end at have en overordnet, strategisk funktion, siger Søren Krogh.

- Jeg vil gerne takke alle, som jeg har haft berøringsflade med, for et godt samarbejde, og nu handler det om, at få gjort min sidste tid i klubben færdig på bedste vis, og hvem ved, om jeg en dag er tilbage i AaB i en trænerrolle, lyder det afslutningsvis fra Søren Krogh.

Få fingrene i årets julesweater

5. november 2021 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Julen sig nærmer, og du kan nu trække i dette års AaB Julesweater, så du er velklædt til de hyggelige stunder i den kolde tid, vi går i møde.  

Julesweateren sætter i år fokus på det mere stilrene look. I bunden står juletræet med sin pynt. Julemanden og hans rensdyr svæver over Aalborg Tårnet, alt i mens sneen daler på ny.

Øverst er de hvide snefnug kombineret med AaB's logo og røde juletræer.

Julesweateren koster 399 kr. i voksenstørrelser og 349 kr. i børnestørrelser. 

Køb trøjen på aabshoppen.dk eller i AaB Fanshop på Aalborg Portland Park på søndag. 

Tags på denne nyhed
'