1. november 2021 kl. 12:49 af Rasmus Estrup

Søndag spiller AaB efterårets næstsidste hjemmekamp, når Randers FC gæster Aalborg Portland Park i en direkte duel om tredjepladsen.

AaB og Randers FC har således begge 24 point inden søndagens kamp, men AaB har overhånden i tabellen med en bedre målscore, og dermed ligger AaB på tredjepladsen og Randers FC på fjerdepladsen.

Flere end 7.000 AaB-fans har købt billetter til søndagens kamp på Aalborg Portland Park, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk.

Kampstart på søndag er kl. 14.00, og dørene samt billethusene åbner kl. 13.00. Allerede fra 11.30 kan du også besøge fanzonen uden for Aalborg Portland Park.

Velspillet U/19-remis i Odense

1. november 2021 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 0-0

AaB’s U/19 Ligahold gæstede lørdag OB i en underholdene og jævnbyrdig, men målløs kamp. Efter seks minutter fik AaB’s Jakob Gaardsøe tilkendt et straffespark. Oliver Ross tog sig af sparket, der desvære blev reddet flot af OB-målmanden.

Resten af kampen var meget jævnbyrdig med gode perioder til begge mandskaber. Hjemmeholdet havde flest afslutninger, mens AaB havde de største tilbud, men det lykkedes ikke nordjyderne at passere OB-keeperen, og dermed sluttede opgøret 0-0.

- Det var en fed U/19-kamp med to hold, der spillede god fodbold og gik til stålet, og kampen lå hele tiden på vippen, siger U/19 ligatræner Kik Leth Andersen.

- Overordnet var det en rigtig fin kamp. Vi havde længere perioder, hvor vi var rigtig gode på bolden, endt vi har haft hidtil, så vi er godt tilfreds med indsatsen, siger U/19 Ligatræneren.

AaB ligger på 11. pladsen i U/19 Ligaen. Næste kamp spilles på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/17 Ligaen: OB-AaB 2-1

I U/17 Ligaen blev det til et knebent nederlag til AaB i weekendens udekamp på Fyn.

Efter en målløs første halvleg scorede hjemmeholdet tidligt i anden halvleg til 1-0 på et indlæg, men seks minutter senere udlignede Sebastian Lind efter en god dribletur fra Anders Noshe.

Stillingen var længe 1-1, men 30 sekunder før tid scorede OB sejrsmålet til 2-1, da bolden blev headet over AaB's bagkæde til en fynsk friløber.

- Det var en meget, meget lige kamp med chancer i begge ender. Vi kom frem til de største chancer, og derfor er det ærgerligt, at vi ender med at tabe i tillægstiden, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Vi gjorde generelt mange gode ting med bolden. Vores opbygningsspil var fint, og vi lykkedes også med vores presspil, så vi kan heldigvis tage flere gode ting med fra kampen, siger U/17 Ligatræneren.

AaB’s U/17 Ligahold indtager 12. pladsen i U/17 Ligaen, inden næste kamp der spilles 20. november på udebane mod FC Nordsjælland.

U/15 Ligaen: OB-AaB 4-0

Til trods for en ellers god præstation tabte AaB’s U/15 Ligahold med 4-0 på udebane til OB.

AaB’s opbygningsspil og presspil lykkedes langt hen ad vejen, men trods et par gode AaB-muligheder og et misbrugt AaB-straffespark i første halvleg kunne fynboerne gå til pause foran med 2-0 efter to personlige fejl.

I begyndelsen af anden halvleg slog OB atter til på to personlige fejl, og stillingen var således 4-0 til hjemmeholdet.

Senere i kampen blev AaB-drengene også afvist af overliggeren, og dermed endte opgøret med et nederlag på 4-0.

AaB’s U/15 Ligahold spiller allerede igen i morgen på udebane mod AC Horsens. Inden kampen ligger AaB på 13. pladsen.

AaB-talenter startede for U/17 Future-landsholdet

1. november 2021 kl. 09:02 af Rasmus Estrup

Det danske U/17 Future-landshold havde begge AaB Akademispillere med i startopstillingen, da Danmark i går mødte Sverige i den anden og sidste kamp ved minituneringen i Sverige.

Mads Bomholt og Filip Jeppesen startede således på hver sin back. Sverige var efter 27 minutter foran med 2-0, men kort efter reducerede danskerne til pausestillingen 2-1.

I anden halvleg udlignede Danmark til 2-2, inden Mads Bomholt efter 62 minutter blev udskiftet.

Et kvarter før tid gjorde Sverige det til 3-2, og i tillægstiden lukkede værtsnationen kampen med 4-2-målet.

Både Mads Bomholt og Filip Jeppesen har nu spillet to kampe for U/17 Future-landsholdet, der er for spillere, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.

AaB TV: FC Nordsjælland-AaB 0-2

1. november 2021 kl. 07:02 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på udebane over FC Nordsjælland. I denne video kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.

FC Nordsjælland var farligst fra start med en nærgående flugter og et stolpeskud, inden Kasper Kusk på AaB's første forsøg headede tæt forbi mål.

Lige inden pausen fik AaB tilkendt et straffespark efter VAR, og fra pletten bragte Iver Fossum sikkert AaB i front.

Anden halvleg begyndte uden de store muligheder, men 20 minutter før tid blev føringen fordoblet, da et frispark fra Iver Fossum førte til en returbold fra FC Nordsjællands målmand. Returbolden var Tim Prica hurtigt over, og den svenske angriber scorede til 2-0.

Kort før tid hev Jacob Rinne to gode redninger frem, og dermed vandt AaB 2-0.

AaB's næste kamp spilles søndag kl. 14.00 på hjemmebane mod Randers FC. Køb billet til kampen her.

Køb billet til AaB-Randers FC

31. oktober 2021 kl. 19:02 af Rasmus Estrup

Søndag 7. november kl. 14.00 spiller AaB på hjemmebane mod Randers FC, der ligesom AaB har 24 point efter 14 runder.

Flere end 6.500 AaB-fans har sikret sig billet til kampen, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor du også har mulighed for at købe billet til årets sidste hjemmekamp mod FC København og tegne et sæsonkortabonnement.