Husk preseason-arrangement i aften på Facebook

28. januar 2021 kl. 12:46 af Martin Stigaard Skammelsen

Preseason er normalt et synonym for opvarmning og forberedelse til starten på et nyt fodboldår, samt ikke mindst gode stunder mellem sæsonkortholdere, spillere og trænerstab i hyggelige omgivelser med masser af grin og god indsigt i Hele Nordjyllands Hold.

Omstændighederne omkring Covid-19 gør dog, at AaB i samarbejde med hovedpartner Spar Nord i år i stedet rykker hyggen hjem i stuerne til alle AaB-fans.

Samarbejdet med Spar Nord muliggør nemlig, at preseason-arrangementet 2021 streames live på Facebook i aften fra kl. 19.00-20.30. Det er gratis for alle at kigge med. 

Det er også muligt at tilmelde sig begivenheden til Preseason 2021 for at være sikker på at få en notifikation omkring arrangementets start.

Programmet for preseason-arrangement 2021, der streames live fra Aalborg Portland Park, ser således ud:

  • Administrerende direktør Thomas Bælum giver en status
  • Sportschef Inge André Olsen sætter ord på transfervinduet og rekruttering af ny cheftræner
  • Cheftræner Martí Cifuentes fortæller omkring hans spilfilosofi og sin første tid i klubben
  • Analytiker Jim Holm Larsen fortæller om sin rolle i forhold til træning, kamp og scouting
  • Interview med AaB-spillerne Lucas Andersen, Iver Fossum, Jacob Rinne og Rasmus Thelander.

Tilmeld dig begivenheden her, og vær sikker på at få notifikation på Facebook omkring arrangementet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Lyngby Boldklub

28. januar 2021 kl. 07:18 af Rasmus Estrup

AaB tabte onsdag 1-0 til Lyngby Boldklub i opstartens tredje testkamp. Det var samtidig den sidste, inden 3F Superligaens forårssæson for AaB's vedkommende sættes i gang på onsdag. 

AaB fandt ikke fodfæstet i første halvleg, og Kasper Jørgensen kunne efter 26 minutter sende Lyngby Boldklub på 1-0, da han fulgte op på et stolpeskud fra Jens Martin Gammelby. 

Som anden halvleg skred frem kom AaB bedre med i opgøret, og Iver Fossum havde blandt andet et på fine muligheder, inden Kristoffer Pallesen kort før tid fik et mål annulleret. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af kampen og høre, hvad cheftræner Martí Cifuentes tænker med en uge til forårspremieren mod FC København. 

Tags på denne nyhed

AaB-nederlag mod Lyngby

27. januar 2021 kl. 16:38 af Brian Andersen

Dermed led AaB nederlag for tredje gang af tre mulige før næste onsdag aftens forårspremiere i 3F Superligaen mod FC København.

Dagens duel bød på en første halvleg, hvor AaB ikke satte mange fødder rigtigt, og gæsternes Victor Torp havde kampens første forsøg i det sjette minut.

Det mest positive i kampens første halvdel var egentlig, at AaB holdt udeholdet fra de store chancer, men i det 27. minut kom Lyngby alligevel fortjent i front, da Jens Martin Gammelbys skudforsøg prellede af højt på den fjerneste opstander, hvorefter Kasper Jørgensen var hurtigst over riposten og bragede bolden i netmaskerne.

Inden pausen opstod en mulighed til Jens Martin Gammelby, men afslutningen gik lige på AaB-målmand Jacob Rinne.

Fra anden halvlegs indledning begyndte presspillet at fungere bedre for AaB, og som halvlegen skred frem fik AaB langsomt bedre og bedre fat.

Det blev dog aldrig for alvor farligt fra AaB’s side, selvom Mathias Ross, Timothé Nkada, Rasmus Thelander og Iver Fossum alle var nærgående.

Fem minutter før tid headede Emil Nielsen en god chance forbi for gæsterne, mens det lignede en AaB-udligning to minutter før tid, da Kristoffer Pallesen fra kanten af straffesparksfeltet resolut med venstrebenet bragede bolden i mål, men dommer Mikkel Redder annullerede scoringen for hånd på bolden af Lukas Klitten i situationen forinden.

Om en uge gælder det FC København på Aalborg Portland Park.

Matchfacts – testkamp
AaB-Lyngby Boldklub  0-1 (0-1)
27. min 0-1 Kasper Jørgensen.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Frederik Børsting (84: Oliver Klitten), Mathias Ross (87: Lukas Klitten), Rasmus Thelander, Daniel Granli, Magnus Christensen (68: Robert Kakeeto), Pedro Ferreira, Iver Fossum (84: Malthe Højholt), Tim Prica, Kasper Kusk (68: Kristoffer Pallesen), Marcus Hannesbo (72: Timothé Nkada).

Tags på denne nyhed

Jeppe Pedersen udlejes til Skive I.K.

27. januar 2021 kl. 12:00 af Brian Andersen

19-årige Jeppe Pedersen kom oprindeligt til AaB fra partnerklubben Hirtshals Boldklub og har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2022.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har sammen med Jeppe vurderet, at det vil være bedst for hans udvikling, hvis han kan få et lejeophold med spilletid på højt niveau, så derfor er vi glade for, at der er faldet en aftale på plads med Skive.

Jeppe Pedersen er noteret for fem officielle kampe for AaB, ligesom det er blevet til 32 U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB henter U/19-angriber i FC Helsingør

27. januar 2021 kl. 10:00 af Brian Andersen

Den mere end to meter høje angriber har fået sin fodboldopdragelse hos FC Helsingør, hvor han fik sin debut på førsteholdet i 2. division med et indhop i juli 2020, inden det i december 2020 blev til spilletid i 1. division mod henholdsvis Esbjerg fB og Viborg F.F.

Indimellem avancementet til FC Helsingørs bedste mandskab, har Anosike Ementa begået sig på klubbens U/19-hold, hvor det i 16 kampe er blevet til 12 scoringer.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Tilknytningen af Anosike Ementa sker med henblik på fremtiden. Han er en spiller, vi har fulgt et stykke tid, og vi mener, han har et enormt udviklingspotentiale.

- Med sin fysik og sin højde er han en spiller, man med det samme får øje på, og udover sin målfarlighed rummer Anosike også tekniske kvaliteter, hvilket samlet set gør ham meget spændende som fodboldspiller, og vi glæder os til at få ham ind i vores miljø i AaB Talent, så han kan fortsætte sin gode udvikling, siger Inge André Olsen.

Anosike Ementas aftale i AaB gælder foreløbig indtil 31. december 2023.

Tags på denne nyhed
'