AaB TV: AaB Akademiets efterår i 2021

12. december 2021 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Resultatmæssigt har efteråret ikke været som ønsket for AaB's U/19 Ligahold og U/17 Ligahold, der til gengæld har rykket sig spillemæssigt og strukturelt. 

Blandt andet er det til dette efterår - i samarbejde med spillernes skoler og uddannelsesinstitutioner - blevet muligt for spillerne at være på AaB's træningsanlæg på Hornevej hver tirsdag og torsdag formiddag. 

Hør mere om, havd det giver af mulighederne for spillerne i dette indslag fra AaB TV. 

I indslaget er der interviews med U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen, U/19 Ligaanfører Christoffer Ravn og U/17 Ligaanfører Jacob Busk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Aflever en indpakket gave

11. december 2021 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

Hvem kan hurtigst aflevere en indpakket gave?

Det skal Casper Gedsted og Louka Prip dyste med Frederik Børsting og Magnus Christensen om i den første af tre juleudfordringer for de to tomandsgrupper. 

Se hvem der klarer sig bedst i videoen øverst. 

Køb julegaver på AaB Shoppen

10. december 2021 kl. 10:22 af Rasmus Estrup

Har du stadig ikke købt alle dine julegaver, så frygt ikke. AaB Shoppen er fuld af gode julegaveidéer til ægte AaB-fans. 

Der er blandt andet spillertøj, træningstøj, halstørklæder, håndklæder, huer, vinterjakker, kopper, AaB-tyren og meget, meget mere. 

Hop ind på www.aabshoppen.dk og find den perfekte julegave til en rigtig AaB-fan. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Udenlandske spillere rangerer julegodter

9. december 2021 kl. 15:03 af Rasmus Estrup

De har allerede prøvet at udtale danske juleord, og nu er tiden kommet til at smage på danske julegodter. 

I dette juleindslag fra AaB TV kan du nemlig se Milan Makaric, Vladimir Prijovic, Rufo og Pedro Ferreira smage, bedømme og rangere diverse danske julegodter.  

Se hvilke julesnacks, der scorer de højeste karakterer i videoen øverst.  

AaB bakker op om Vesttribunens årlige tøjindsamling

8. december 2021 kl. 14:25 af Rasmus Estrup

Fanorganisationen Vesttribunen indgik i 2018 et samarbejde med Aalborgs varmestuer, hvor formålet er at sørge for, at brugerne af varmestuerne bedst muligt kan komme lunt gennem de kolde måneder.

Derfor har Vesttribunen med opbakning fra AaB siden 2018 samlet tøj ind til Aalborgs varmestuer.

Årets indsamling foregår på lørdag 11. december fra kl. 12.00 til 15.00 i fanzonen ved Aalborg Portland Park, og AaB sørger for, at der er gratis kaffe og gratis fadøl til alle, der bakker op om tøjindsamlingen. 

Sammen med Vesttribunen opfordrer AaB alle AaB-fans til at finde det aflagte tøj frem fra skabet, så det kan gå til brugerne af Aalborgs varmestuer i den kolde vintertid. 

AaB indleverer selv en masse tidligere personaletøj, som er blevet anvendt på kampdage og ved sommerens sæsonstart blev skiftet ud. 

Tags på denne nyhed