26. oktober 2020 kl. 12:58 af Martin Stigaard Skammelsen

Da tallet på 500 personer også inkluderer spillere, trænere, presse, TV og øvrige medarbejdere, vil dette betyde, at der kun vil være adgang for 300 tilskuere til AaB’s næste hjemmekamp mod Brøndby I.F., som spilles søndag 1. november kl. 18.00.

150 sæsonkortholdere får billet

De 300 tilgængelige billetter fordeles ligeligt mellem samarbejdspartnere og sæsonkortholdere. Det betyder, at 150 sæsonkortholdere får adgang til den kommende hjemmekamp.

Alle sæsonkortholdere placeres på de tre midterste sektioner på den nedre del af Complea Tribunen, mens de 150 samarbejdspartnere placeres på A. Enggaard Tribunen.

For at mindske risikoen for smittespredning, så vil alle tilskuere være placeret på hvert fjerde sæde, mens hver anden række ligeledes vil være afspærret.

Sæsonkortholdere kompenseres fortsat

Alle sæsonkortabonnementer er fortsat sat i bero, og der vil således heller ikke blive trukket betaling i den resterende del af oktober måned.

Ønsker man ikke refusion på sit sæsonkort, kan man i stedet støtte AaB’s udsmykningsprojekt. Læs mere her.

Sådan får du billet

Fra kl. 16.00 tirsdag eftermiddag kan man stille sig i en digital kø på AaB's billetside - kl. 17.00 åbner billetsalget, og den digitale kø vil på dette tidspunkt give adgang efter tilfældig rækkefølge til alle, der står i køen på det pågældende tidspunkt. Det vil sige, at der reelt foregår en lodtrækning blandt alle i køen.

Sæsonkortholdere der har adgang til aftenens 3F Superligakamp mod Vejle Boldklub, vil blive placeret bagerst i køen til fordeling af billetter til søndagens kamp.

Se i videoen herunder, hvordan du gør, når du efterfølgende skal afhente din billet i billetsystemet.

Bemærk: Billetter vil kun kunne rekvireres online. Benyt IKKE Microsoft Explorer som browser, da denne ikke er kompatibel med vores billetsystem.

AaB Akademiet i målrige kampe mod FC Nordsjælland

26. oktober 2020 kl. 09:48 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 1-3

AaB’s U/19 Ligahold fik en god start, da mandskabet lørdag mødte FC Nordsjælland på Hornevej, og efter blot fire minutter erobrede Casper Gedsted Hansen bolden lige uden for gæsternes felt og sparkede hjemmeholdet foran 1-0.

AaB’s høje pres fra første fløjt lykkedes godt, og AaB fik endnu engang sparket bolden i nettet, men målet blev annulleret for en tvivlsom offside.

Efter knap en halv time udnyttede FC Nordsjælland dog en personlig fejl og udlignede til 1-1, og gæsterne fandt momentum efter scoringen og fik kort efter scoret til en pauseføring på 2-1.

Efter pausen lagde AaB igen godt fra land med stor energi, men de afgørende, målgivende chancer udeblev. I stedet lukkede FC Nordsjælland kampen med et frisparksmål kort før tid.

- Jeg er ærgerlig på drengenes vegne, for vi leverede en af de bedste præstationer i sæsonen og havde fortjent at få noget med hjem, men desværre var vi ikke skarpe nok i vores omstillinger, og vi fik ikke skabt nok muligheder i anden halvleg. I stedet straffede et godt FC Nordsjælland-hold os, da de fik pladsen og mulighederne, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

Nederlaget på 3-1 betyder, at AaB indtager syvendepladsen med 14 point efter ni runder. Næste kamp i U/19 Ligaen spilles på lørdag på udebane mod FC København.

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 3-2

Også i U/17 Ligaen fik AaB en god start på kampen, da FC Nordsjælland lørdag gæstede Hornevej. Dette gav pote efter 12 minutter, da Oliver Ross eksekverede et straffespark begået mod ham selv.

Trods gode AaB-takter fik FC Nordsjælland udlignet til 1-1 efter cirka en halv times spil.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg, men tre minutter efter pausen straffede Oscar Meedom gæsterne med en flot AaB-omstilling.

FC Nordsjælland fortsatte dog med at presse AaB-mandskabet, og gæsterne kom frem til flere store muligheder, men lige før stadionuret rundede en time scorede Oscar Meedom på endnu en omstilling, og så var AaB foran 3-1.

Gæsternes pres mod AaB-målet fortsatte, og fem minutter før tid reducerede FC Nordsjælland til 3-2. Udeholdets jagt på udligningen blev tungere og tungere, men AaB-mandskabet holdt stand og kæmpede sig til en sejr på 3-2.

I forhold til vores aggressive spillestil leverede vi en toppræstation. Der skal lyde stor ros til spillerne for deres indsats og mentalitet, og især den sidste halve time kæmpede alle hårdt for at overleve. Samtidig havde vi også det held, der skal til nogle gange, for FC Nordsjælland havde mulighederne til at score flere mål, men det var os, der var mest effektive i lørdags, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

Efter weekendens sejr ligger AaB på fjerdepladsen i U/17 Ligaen med 15 point efter ni kampe. Næste udfordring venter på lørdag på udebane mod FC København, der topper U/17 Ligaen.

U/15 Ligaen: AaB-Farum Boldklub 0-7

I U/15 Ligaen løb AaB ind i en afklapsning, da Farum Boldklub i weekenden kom til Nordjylland.

Efter en svær start på opgøret var AaB bagud med 2-0 efter 12 minutter. Herefter kom nordjyderne dog bedre med i kampen, men misbrugte sine muligheder, og i stedet slog Farum Boldklub til yderligere to gange inden pausen, så pausestillingen lød på 0-4.

I anden halvleg fortsatte gæsterne i et højt tempo, som AaB-spillerne ikke kun matche, og med tre scoringer efter pausen kunne Farum-holdet rejse hjem med en sejr på 7-0.

AaB’s U/15 Ligahold ligger på niendepladsen i ligaen med 10 point efter seks kampe. Holdet skal ligeledes spilles ude mod FC København på lørdag.

AaB TV: Seneste to mål mod Vejle Boldklub

26. oktober 2020 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

AaB's seneste møder med Vejle Boldklub var i efteråret 2018, hvor det blev til 1-1 både hjemme og ude. I videoen øverst kan du se begge AaB-scoringer fra sidste gang, Vejle Boldklub var i 3F Superligaen.

På hjemmebane var det Rasmus Thellufsen, der scorede for Hele Nordjyllands Hold, og i Vejle stod Tom van Weert for AaB-målet.

Aftenens kamp mod Vejle Boldklub spilles kl. 19.00. Du kan følge opgøret på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00.

AaB med uforandret trup

25. oktober 2020 kl. 16:18 af Brian Andersen

Mandag aften gælder det på Aalborg Portland Park nyoprykkede Vejle Boldklub, som har fået en glimrende begyndelse på sæsonen med ti point efter fem spillerunder.

Følgende 19 spillere inklusive syv egenudviklede folk fra AaB Talent og syv af AaB’s partnerklubber er udtaget:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 7 Oscar Hiljemark, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander og 31 Daniel Granli.

Robert Kakeeto og Magnus Christensen er ukampdygtige.

Kampen kan i morgen aften følges i Liga på P3 og på TV3 Sport fra kl. 18.00 med kickoff en time senere.

Forudbestil dine AaB-mundbind

24. oktober 2020 kl. 12:03 af Martin Stigaard Skammelsen

De første sendinger af de genanvendelige AaB-mundbind, der kan vaskes og genbruges op til 20 gange, er i løbet af kort tid blevet udsolgt fra webshoppen. Flere er dog på vej til webshoppens hylder, og allerede nu kan du forudbestille dine mundbind, så du fra uge 47 kommende uge vil kan få dem tilsendt, når det populære merchandise atter går på lager.

Klik og bestil dine egne eksemplarer med det samme.