Vidste du om FC Midtjylland og AaB…

26. november 2020 kl. 12:02 af Brian Andersen

- at hvis AaB vinder det forestående opgør, vil det være AaB’s sejr nummer 400 i 3F Superligaen.

- at AaB og FC Midtjylland har mødt hinanden 60 gange i 3F Superligaen. Statistikken siger 23 sejre til AaB, otte uafgjorte og 29 nederlag samt en målscore på 74-88 set med AaB’s øjne.

- at AaB og FC Midtjylland i sæsonpremieren begge gik fra banen uden at have scoret, men siden har begge klubber scoret i samtlige 3F Superligarunder.

- at ingen af AaB’s foreløbige 26 udekampe i 3F Superligaen mod FC Midtjylland er endt uden scoringer.

- at ud af de 60 tidligere 3F Superligakampe mod FC Midtjylland har AaB scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 18 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 35 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, fire uafgjorte og 26 nederlag.

- at senest AaB besøgte Herning – 26. juli 2020 – endte det med en 2-1-sejr til AaB. Tom van Weert og Patrick Olsen scorede målene for Hele Nordjyllands Hold.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Tom van Weert (2 mål) også Kasper Kusk (3 mål) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC Midtjylland.

- at af de 26 gange AaB har mødt FC Midtjylland på udebane i 3F Superligaen, er blot to kampe sluttet uden vinder.

- at efter to spillerunder i denne sæson var AaB noteret for to clean sheets. Siden da har AaB ikke holdt nullet, og nordjyderne har dermed lukket mål ind i deres seneste syv 3F Superligakampe.

- at AaB tre gange tidligere har været i aktion i 3F Superligaen på datoen 28. november; i alle tre tilfælde er kampen endt uafgjort – senest i 2009 på udebane mod Esbjerg fB, hvor Michael Jakobsen sørgede for AaB’s enlige træffer.

- at lørdagens dommer Anders Poulsen 19 gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen, hvilket er endt med seks sejre til AaB, fem uafgjorte og otte nederlag.

- at det er første gang, Anders Poulsen skal dømme en 3F Superligakamp mellem AaB og FC Midtjylland.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB fravristet førstepladsen i eSuperligaen

26. november 2020 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Tirsdag spillede AaB sin eneste kamp i denne uge, da holdet tabte 4-2 til AGF.

I første kamp spillede Oliver Roberts på hjemmebane mod Wiboe. Selvom AaB-spilleren var i fin kontrol kampen igennem, formåede han ikke at komme på tavlen, og dermed stod der 0-0-, inden Daniel “Shoppen” Mogensens udekamp mod Jenner.

AaB-kaptajnen fik en rædselsfuld indledning på kampen og var bagud 3-0 inden stadionuret havde rundet sin første halve time.

I tillægstiden af første halvleg reducerede “Shoppen” dog til 3-1, og det gav ham blod på tanden til anden halvleg.

Med ti minutter tilbage af opgøret lykkedes det “Shoppen” at komme på 3-2, og dermed manglede han blot en enkelt scoring for at sikre AaB den samlede sejr på reglen om udebanemål.

Men da “Shoppen” satsede offensivt for at jagte udligningen, slog Jenner til i modsatte ende med den afgørende scoring til 4-2 fem minutter før tid.

Nederlaget betød tirsdag, at AaB fortsat lå på førstepladsen med 15 point efter syv kampe. Mens nordjyderne sad over i går, blev AaB overhalet af FC København, og dermed ligger AaB efter denne uge på andenpladsen.

I næste uge skal AaB op imod to tidligere eSuperligavindere, FC København og AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Børsting: Hører til i den sjove ende af tabellen

25. november 2020 kl. 15:13 af Rasmus Estrup

For første gang i karrieren har Frederik Børsting været i startopstillingen i sæsonens første 10 kampe. Ni gange i 3F Superligaen og en gang i Sydbank Pokalen med to 3F Superligascoringer til følge.

- Det er klart, at man kommer ind i et bedre og bedre flow, jo mere man spiller. Det giver også selvtillid, når man bliver valgt til startopstillingen flere kampe i træk, siger Frederik Børsting.

Mens han i sæsonens første kampe var placeret på den mest offensive linje, har han i de seneste fire kampe taget plads på højre wingback i 3-4-3-opstillingen.

- Indtil videre har det fungeret fint. Det er også en mere offensiv rolle, end den backposition jeg tidligere har spillet i en fire-backkæde. I vores nuværende system er der god plads og mulighed for at komme meget med i offensiven, og man skal ikke i lige så høj grad tænke defensivt. Så det er en sjov position at spille, forklarer Frederik Børsting.

De seneste fire kampe, hvor Frederik Børsting har været placeret på wingbacken, har givet tre 2-1-sejre over Brøndby I.F., Randers FC og AB, og senest spillede AaB 1-1 på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

- Vi har gang i en god periode og har et godt flow. Alle i truppen har noget at byde ind med, og alle bidrager til holdet. Samtidig har vi et hold, hvoraf man kan forvente stimer af kampe uden nederlag, og vi har vist, at vi er et hold, der hører til i den sjove ende af tabellen.

- Med fire kampe i træk uden nederlag har vi også fået en stor tro på os selv, og den selvtillid skal vi tage med ind i kampen på lørdag, siger den 25-årige Klarup-knægt.

Lørdag skal AaB forsøge at forlænge den gode spillemæssige og resultatmæssige periode på udebane mod FC Midtjylland. De forsvarende danske mestre, der i aften spiller på udebane mod Ajax i Champions League, har med fire sejre i de seneste fem 3F Superligakampe spillet sig til en foreløbig førsteplads i 3F Superligaen med 19 point efter ni kampe.

AaB ligger med fire point færre på femtepladsen, og sidst AaB var en tur på MCH Arena blev det til en nordjysk sejr på 2-1.

- Vi kan ikke forvente, at FC Midtjylland vil overlade så meget af initiativet til os, som modstanderne har gjort i vores seneste kampe. Men vi kommer stadig til Herning med planen om at udfordre deres bagkæde og spille på de dyder, vi er gode til. Hvis vi samtidig kan vise lidt mere skarphed, så har vi gode muligheder på lørdag, siger Frederik Børsting.

Kampen på lørdag fløjtes i gang kl. 16.00 og kan følges på TV3 Sport med optakt fra kl. 15.30.

Tags på denne nyhed

Black Friday: Få 50% med AaB Shoppen+

25. november 2020 kl. 11:57 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 23.59 starter Black Friday på AaB Shoppen med 20% på alle varer hele weekenden*.
Men er du tilmeldt fordelsklubben AaB Shoppen+, får du lov at tyvstarte kl. 19.59, ligesom du får 50% på varer som vores Allez Allez kollektion fra Streetammo, AaB-sneakers, plakater, og hummel halstørklæder i 28 timer, samt 25% på de resterende varer hele weekenden*.

Det kræver en profil på aabshoppen.dk, for at få adgang til de nye fordele i AaB Shoppen+, som blandt andet indebærer adgang til særlige tilbud og optjening af bonuskroner. Det betyder også at vi må bede eksisterende medlemmer, om at oprette profil, så de kan nyde godt af fordelene. En profiloprettelse kræver kun navn, e-mail og adgangskode. Medlemmer har i går modtaget en e-mail herom. Læs mere om fordelsklubben.

Black Friday-medlemsfordele i punktform:

- Adgang til Black Friday tilbud allerede i morgen torsdag kl. 19.59
- 50% på populære varer de første 28 timer
- Eksklusive tilbud hele weekenden

Tilmeld dig nu og vær klar til Black Friday

*Gælder ikke julesweateren 2020 og sæsonkortgaveæsker

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen lancerer nye medlemsfordele

24. november 2020 kl. 20:45

Da AaB Shoppen i august lancerede en ny webshop, var formålet at kunne give en bedre online shopping-oplevelse, samt et bredere sortiment af AaB-merchandise. AaB Shoppen+ sikrer, at merchandise-glade fans, får noget ekstra, når de handler. Udover særlige tilbud og adgang til eksklusivt merchandise, så optjenes der også bonuskroner ved hvert køb. Så hver gang man, som medlem, handler i AaB Shoppen, optjenes 5% af købet i bonuskroner. Bonuskroner kan efterfølgende trækkes fra fremtidige ordrer som en rabat.

Når man tilmelder sig AaB Shoppen+, får man tildelt en profil, som man skal være logget ind på for at få rabatter eller optjene bonuskroner. Hvis du allerede er medlem i dag, har du modtaget en e-mail med link til at bekræfte din profiloprettelse.

Tilmeld dig nu og vær klar til de første tilbud til Black Friday

    

Bonuskroner
-
Optjen 5% af dit køb som bonuskroner
- 1 bonuskrone = 1 krone i rabat
- Du kan se dine aktuelle bonuskroner på din profil eller når du er ved betaling af en ordre, såfremt du er logget ind.
- Dine bonuskroner udløber seks måneder efter din seneste ordre. Du kan forlænge gyldigheden af dine bonuskroner, hvis du handler i AaB Shoppens webshop, inden der er gået seks måneder.


Tilbud
Særlige tilbud kun for medlemmer.

Særlig adgang
Særlig eller tidlig adgang til eksklusivt merchandise og tilbud.


Nyheder og lanceringer 
Info om nyeste merchandise, tilbud og eksklusiv adgang til merchandise direkte i din indbakke 

Allerede til Black Friday nu på fredag får medlemmer fuld valuta af deres fordele i AaB Shoppen+.
Torsdag kl. 19.59 åbner shoppen for medlemmer med 25% rabat på alle varer i hele shoppen* og 50% rabat på nogle af sæsonens mest populære varer i 28 timer.

Black Friday åbner natten til fredag for ikke-medlemmer med 20% rabat på alle varer på hele webshoppen*.

*Gælder ikke julesweateren 2020 og sæsonkortgaveæsker.

'