AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

23. marts 2020 kl. 12:28 af Martin Stigaard Skammelsen

Kasper Kusks solotur mod Lyngby Boldklub, der blev afsluttet med en højrebensscoring i nettaget, er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål i marts. 

Scoringen til 2-0 på et tomt Aalborg Portland Park fik 67 procent af stemmerne, mens Lucas Andersens frisparksscoring mod FC København tog andenpladsen i afstemningen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret fodbold og Football Manager 20. Vinderen af præmien blev Mike, der får direkte besked over e-mail af AaB. 

Se Kasper Kusks mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

21. marts 2020 kl. 10:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Selvom to af AaB's planlagte kampe i marts er udsat på ubestemt tid på grund af den nuværende samfundssituation, nåede Hele Nordjyllands Hold at score syv mål i løbet af de tre kampe i marts. Derfor er det nu tid til at kåre månedens mål. 

Blandt kandidaterne er eksempelvis et frisparksmål af Lucas Andersen mod FC København og en solotur af Kasper Kusk mod Lyngby Boldklub. 

I videoen øverst og via linket nederst, kan du se målene og stemme på din favorit. Når du afgiver en stemme deltager du samtidig i lodtrækningen om en en signeret fodbold og Football Manager 20. 

Kandidaterne er: 

1) Lucas Andersen til 3-1 mod FC København, 1. marts
2) Iver Fossum til 3-2 mod FC København, 1. marts
3) Mathias Ross til 1-0 mod FC København, 4. marts
4) Oliver Klitten til 2-0 mod FC København, 4. marts
5) Tom van Weert til 1-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
6) Kasper Kusk til 2-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
7) Lucas Andersen til 3-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts

Afstemningen løber frem til mandag 23. marts kl. 12.00, hvorefter der udtrækkes en vinder. Vinderen får direkte besked via e-mail. 

Tags på denne nyhed

Lucas A. træner igennem på terrassen

20. marts 2020 kl. 18:04 af Brian Andersen

Fitnessrummet i Børge Bach Huset og kunstgræsbanen på Hornevej er for Lucas Andersens vedkommende skiftet ud med en spinningscykel og andre træningsredskaber på en terrasse ved klitterne i Blokhus.

Ligesom mange andre danskere har AaB-spillerne nemlig også fået en anden hverdag på grund af coronavirussen, der har sendt flest mulige danskere hjem fra den sædvanlige arbejdsplads. Anfører Lucas Andersen har derfor taget turen op til sommerhuset i Blokhus, hvor han har isoleret sig med sin kæreste og deres søn.

- Når man som jeg er et meget socialt menneske, er det svært at skulle undvære socialt samvær. Men det er vigtigt, at vi alle lytter til sundhedsmyndighederne og følger retningslinjerne, så vi kan komme på den anden side af denne virus hurtigst muligt. Derfor har vi valgt at tage herop, hvor vi er mere isoleret, siger Lucas Andersen til aabsport.dk.

En hverdag i sommerhuset er dog ikke ensbetydende med ferie for AaB-spilleren. Ligesom resten af truppen holder han sig hver dag i gang med øvelser udstukket af fysisk træner Ashley Tootle. Men hvor der normalvis er formiddagstræning, er træningen i denne tid flyttet til om eftermiddagen i sommerhuset.

- Vi står op ved syvtiden og tænder op i pejsen. Derefter står den på en god morgenmad, og så finder vi på, hvad vi skal lave. Nogle gange leger vi med LEGO, og ellers går vi ture i klitterne og tager en tur ned til stranden, så vi får noget frisk luft, fortæller Lucas Andersen.

Efter frokost får sønnen sig en lur, mens Lucas Andersen trækker i fitnesstøjet.

- Så træner jeg igennem i halvanden times tid. Den får fuld gas på spinningscyklen, og efterfølgende laver jeg diverse styrkeøvelser. Hvis vejret tillader det - som det har været tilfældet det meste af ugen - foregår det ude på terrassen, forklarer Lucas Andersen og påpeger, at der ikke er mulighed for at springe over, hvor gærdet er lavest.

- Vi har fået vores pulsbælter med hjem, så Ashley kan tjekke, at vi alle får lavet, det vi skal, mens vi er derhjemme, så vi er bedst muligt forberedt, når vi engang kan vende tilbage til træningsbanen sammen, siger Lucas Andersen.

Derfor minder kosten også om, hvad den ville være i en mere almindelige periode med kampe og træningspas.

- Vi har fået mere tid til at lave mad, og derfor laver vi nu alt vores mad helt fra bunden af. Den har blandt andet stået på hjemmelavet lasagne og mexikanske quesadillas, hvor pandekagerne har været hjemmebagte. Men vi spiser stort set det samme, som vi ellers ville, så vi står knivskarpt til perioden, der følger, siger Lucas Andersen, der ser frem til ikke kun at have kontakt med holdkammeraterne via diverse sociale medier, men også på banen.

- Vi glæder os selvfølgelig helt vildt til at komme i gang igen og følge op på den gode spillemæssige periode, vi har været i. Men vi er allesammen nødt til først at gøre, hvad der kræves af os for at komme igennem denne svære periode, før vi kan vende tilbage til at lave mange af de ting, vi elsker, siger Lucas Andersen.

Tags på denne nyhed

AaB sender medarbejdere hjem på ubestemt tid

20. marts 2020 kl. 12:13 af Brian Andersen

Beslutningen er truffet med henblik på både medarbejdernes sundheds- og jobmæssige sikkerhed. Og fordi at AaB ligesom mange andre i oplevelsesindustrien er hårdt økonomisk ramt af omstændighederne.

Således er et stort flertal af AaB’s medarbejdere fra i dag gået fra at være anbefalet en hjemmearbejdsplads til at være sendt hjem uden at skulle arbejde, da der heller ikke længere er opgaver nok at varetage.

Alle medarbejdere vil i perioden, med støtte fra regeringens trepartsordning, få udbetalt fuld løn og kan returnere til deres stilling, når AaB kalder dem tilbage på arbejde, fordi situationen omkring coronavirus har ændret sig til det bedre.

AaB’s administerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Vi er opmærksomme på, at alle i øjeblikket er ramt af situationen, og vi har taget dette skridt for at sikre, at vi også kan tilbyde job til alle, når tilstanden om forhåbentlig ikke så mange uger begynder at nærme sig et normalt leje.

- Vores medarbejdere og deres familiers helbred er altafgørende for os, og med beslutningen stiller vi nu også en jobsikkerhed, og vi ser frem til igen at have alle vores dygtige folk tilbage i deres vante funktioner, konstaterer Thomas Bælum.

- Det er vigtigt at understrege, at vi i AaB mærker stor opbakning, men endnu mere vigtigt er det, at vi alle i denne vanskelige tid støtter op om de retningslinjer, der bliver udstukket fra regeringen og den enorme indsats og opgave, som alle i det danske sundhedsvæsen står overfor, slutter Thomas Bælum.  

Ordningen gælder ikke spillerne i Superligatruppen, men omfatter størstedelen af trænerstaben omkring både Superligatruppen og AaB Talent. Ligeledes gælder ordningen langt hovedparten af de administrative medarbejdere.

Tags på denne nyhed

Status på billetter, sæsonkort og abonnement til AaB’s kampe

19. marts 2020 kl. 14:50 af Martin Stigaard Skammelsen

 

Information til billetkøbere til AaB-Lyngby Boldklub

Havde man købt billetter til hjemmekampen mod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park den 8. marts, en kamp der som bekendt blev afviklet uden tilskuere med henblik på at mindske spredningen af coronavirus, kan man nu få refunderet sine penge for den/de billetter, man havde købt til kampen.

For at få sine penge retur skal man blot følge et par enkelte skridt, som kan ses i en kort video herunder.

Bemærk: sidste frist for at få refunderet billetter er fredag 27. marts kl. 12.00.

 

Skulle du have yderligere spørgsmål angående refundering, så send gerne en e-mail til billet@aab-as.dk

Har du købt din billet i fysisk salg på Hornevej, så kan du fremsende billetnummeret på dine billetter til billet@aab-as.dk og den vej igennem aftale nærmere angående refundering.

Er man i besiddelse af fribilletter til denne kamp, skal man kontakte den virksomhed eller organisation man har fået fribilletterne fra for at få disse ombyttet.

 

Information til billetkøbere til AaB-AGF

Har man købt billetter til kampen AaB-AGF i 3F Superligaen, der oprindeligt var planlagt til afvikling på søndag den 22. marts, vil disse billetter fortsat være gældende til kampen, når denne afvikles på et senere tidspunkt.

Bemærk at dato og klokkeslæt på billetterne ikke passer til tidspunktet for den nye kamp, dette har dog ikke betydning for billetternes gyldighed.

 

Information til sæsonkortholdere og abonnenter

I denne uge er det blevet besluttet, at sommerens EM-slutrunde flyttes til 2021, hvilket giver plads til, at 3F Superligaen og Sydbank Pokalens resterende kampe kan afvikles i denne sæson, muligvis med et komprimeret kampprogram, hvor der spilles flere kampe med få dages mellemrum, men intet er endnu fastlagt.

I skrivende stund forventer vi derfor, at man som sæsonkortholder og abonnent vil få mulighed for at overvære alle resterende kampe i indeværende sæson. Dette betyder også, at alle abonnenters betalinger fortsætter som hidtil.

Vi er dog bevidste om, at man ikke havde adgang til kampen mod Lyngby Boldklub den 8.marts, der blev afviklet uden tilskuere. Dette vil vi gerne vil kompensere for ved at tilbyde en ekstra gratis billet til en af sæsonens resterende hjemmekampe.

Nærmere information herom følger, så snart vi ved mere konkret om kampprogrammet for resten af sæsonen.

Skulle man have yderligere spørgsmål angående billetter, sæsonkort eller abonnementer, så send gerne en e-mail til billet@aab-as.dk

Vi takker mange gange for alles støtte og opbakning og håber på forståelse for ovenstående ændringer i denne meget særlige situation, som hele samfundet er i.

Vi glæder os til igen at kunne tage imod billetkøbere, sæsonkortholdere og abonnenter på Aalborg Portland Park.