AaB's fanøl lanceret

26. maj 2020 kl. 14:23 af Martin Stigaard Skammelsen

I efteråret 2019 blev der afholdt ølvalg i flere nordjyske byer, samt i København, hvor flere end 200 AaB-fans var med til at udvælge smagsretningen for AaB's nye fanøl.

Øllen er netop blevet lanceret, og man kan som fan se frem til en specialøl fra Theodor Schiøtz-bryggeriet, der er brygget på bl.a. dansk pilsnermalt med en duft af frugtig humle med citruskarakter, tørret frugt, malte med karamelkarakter og noter af røde bær, samt et særligt rødt skær.

Øllen er naturligvis en Red Ale og er det perfekte tilbehør for AaB-fans, der overværer AaB's kampe eller blot vil nyde øllen til f.eks. karbonader, kylling, pizza, pasta og milde oste.

Den nye fanøl kan købes i webshoppen via linket herunder, samt i en begrænset periode hos de fleste REMA1000 butikker i Aalborg og omegn.

AaB takker alle fans der var involveret i ølvalget, og ønsker god fornøjelse med den nye fanøl.

Tags på denne nyhed

Topcentre samt Talent- og teknikskoler lukket i foråret

26. maj 2020 kl. 12:17 af Rasmus Estrup

For ikke at samle unge spillere på kryds og tværs af forskellige klubber i Nordjylland vil der ikke være træning hverken i DBU’s Topcentre eller i FNF’s Talent- og teknikskoler resten af forårssæsonen.

I løbet af sommeren vil der blive informeret om opstarten af træningen for efterårssæsonen.

Den sædvanlige klubtræning i AaB Talent er påbegyndt efter retningslinjerne udstedt af DBU.

Generalforsamling gennemført

26. maj 2020 kl. 11:17 af Brian Andersen

Bestyrelsen havde valgt Laurits Toft til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i relation til den fastsatte dagsorden.

Torben Fristrup og Anders Bjørnstrup modtog genvalg til bestyrelsen, mens Henrik Thomsen ikke ønskede genvalg.

Henrik Thomsen har været en del af AaB’s bestyrelse siden 26. april 2010.

I stedet for Henrik Thomsen blev Kim Jacobsen efter indstilling fra bestyrelsen nyvalgt.

I forlængelse af generalforsamlingen har bestyrelsen i AaB A/S konstitueret sig med Torben Fristrup som formand og Jacob Møller Knudsen som næstformand.

De øvrige fem bestyrelsesmedlemmer er Lynge Jakobsen, Claus Fallingborg, Anders Bjørnstrup, Niels David Nielsen og Kim Jacobsen.

Læs formandens beretning her.

Læs fondsbørsmeddelelse og referat fra generalforsamlingen her.

Tags på denne nyhed

Truppen udtaget til sidste test mod OB

25. maj 2020 kl. 14:34 af Rasmus Estrup

I morgen spiller AaB på udebane mod OB i den sidste testkamp, inden 3F Superligaen for AaB's vedkommende genoptages på søndag 31. maj, når Hele Nordjyllands Hold gæster Esbjerg fB. 

Cheftræner Jacob Friis har udtaget følgende 21 spillere til tirsdagens test i Odense: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen, 32 Kasper Pedersen, 34 Anders Bærtelsen og U/19 Ligaspiller Thomas Christiansen.

Lucas Andersen, Magnus Christensen, Rasmus Thelander og Aramis Kouzine sidder over.    

Testkampen, der spilles uden tilskuere på Nature Energy Park, begynder kl. 18.00. Opgøret livestreames ikke, men kan følges via livetweets fra AaB's officielle Twitterkonto. Onsdag morgen følger et sammendrag af kampen fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Indgå i koret på "Som ramt af lynet"

25. maj 2020 kl. 12:47 af Rasmus Estrup

Indtil på søndag kan du stadig nå at indsynge din udgave af fansangen "Som ramt af lynet" og dermed blive en del det samlede AaB-kor, der synger AaB-spillerne klar til kickoff til resten af sæsonens hjemmekampe på Aalborg Portland Park, der afvikles uden tilskuere på lægterne. 

Som du kan se i videoen øverst, har AaB-ambassadør Søren Sko valgt at synge for, og flere AaB-fans har allerede sendt os videoer. Gør det samme - enten alene eller sammen med familie og venner, så sørger vi for, at alle bidrag bliver redigeret sammen til én fælles sang, der vil blive afspillet lige op til kampstart til hver hjemmekamp uden tilskuere på Aalborg Portland Park.

I videoen herover kan du se og høre Søren Sko synge for på sangen, så du har en at synge sammen med.

Teksten til sangen er:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller

Jeg elsker synet, af røde-hvide striber

Min puls den stiger, når stadionlyset tændes

Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

 

Fra jeg var lille, der har det banket i mig

Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig

Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig

Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

 

Når du har dit videoklip klar, så send det til re@aab-as.dk, og er din fil meget stor, så benyt wetransfer.com til at fremsende den.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange videoer fra højt syngende fans, så spillerne fortsat kan høre jeres støtte for fuld udblæsning.

Tags på denne nyhed
'