AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Nordsjælland

20. juni 2020 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I dag kl. 18.00 tager AaB imod FC Nordsjælland i 3F Superligaens Mesterskabsspil. Du kan blive klædt mentalt på til kampen gennem dette tilbageblik på tidligere scoringer mod dagens modstander. 

Se blandt andet mål af Andreas Johansson, Kasper Pedersen og Kristoffer Pallesen. 

Aftenens kamp kan ses på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed

AaB i eSuperliga Finals for første gang

20. juni 2020 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

Fjerde gang blev lykkens gang for AaB's eSuperligamandskab. I hvertfald lykkedes det i går aftes AaB at spille sig videre til eSuperliga Finals for første gang i eSuperligaens fire sæsoner. 

AaB havde torsdag aften sikret sig en femteplads i eSuperligaens grundspil, hvilket betød, at nordjyderne skulle møde Esbjerg fB, som var endt på 12. pladsen, i en direkte duel om en plads til eSuperliga Finals. 

I første kamp var det dog Esbjerg fB, der kom bedst fra start, da Mat efter 35 minutter scorede til 1-0 mod Mads Skibsted. AaB-topscoreren holdt dog hovedet koldt, og med et langt og godt opspil lykkedes det i tillægstiden Mads Skibsted at udligne til slutresultatet 1-1. Målet var især også vigtigt, da det var et udebanemål. 

Dermed ville 0-0 være nok for Jacob Kragelund til at sikre AaB en plads ved finalestævnet. Men AaB's spillende træner var ikke kommet for at spille defensivt mod Qack. Tværtimod. 

eSuperligaens ældste spiller var nemlig i målhumør, og inden opgøret var en time gammelt, havde AaB bragt sig foran 4-0. 

Qack fik dog mod slutningen kæmpet sig lidt tilbage i kampen, men det nåede aldrig for alvor at blive spændende, og Jacob Kragelund vandt kampen 5-3. Dermed er AaB videre til eSuperliga Finals med en samlet sejr på 6-4. Alle mål fra kampene kan ses her.

eSuperliga Finals starter på tirsdag 23. juni kl. 17.00, hvor de fire kvartfinaler spilles. Her skal AaB møde favoritterne Brøndby I.F., som vandt eSuperligaen i første sæson, endte på førstepladsen i denne sæsons grundspil og har nummer et og nummer to på eSuperligaens topscorerliste i denne sæson. 

Semifinalerne og finalen spilles først torsdag 25. juni. 

eSuperliga Finals kan følges på Viaplay og TV3 Max. 

Tags på denne nyhed

Comeback til Thelander og Børsting

19. juni 2020 kl. 14:39 af Brian Andersen

Her skal AaB forsøge at hente sin første sejr i Mesterskabsspillet, hvor Farum-mandskabet i øjeblikket er placeret lige over AaB.

Efter fredagens træning er følgende 19 spillere udtaget inklusive 12 egenudviklede folk fra AaB Talent og 12 af AaB’s partnerklubber:

2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligamålmand Nicolai Christensen.

Jacob Rinne og Magnus Christensen er ukampdygtige, mens Kasper Kusk også denne gang sidder over på grund af forestående familieforøgelse.

Er man ikke en af de tilladte 280 tilskuere på lægterne, kan dysten i morgen aften følges på TV3 Sport fra kl. 17.30 med kampstart kl. 18.00. Eller via Liga på P3.

Tags på denne nyhed

Ny sikkerhedschef og administrative justeringer i AaB

19. juni 2020 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Allerede i december 2019 meddelte Paul Andersen, at han ønskede at trække sig tilbage efter indeværende sæsons afslutning.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum takker Paul Andersen for lang og tro tjeneste:

- Paul har været et kæmpe aktiv i hele opbygningen af vores kontrollørkorps og har en enorm aktie i, at Aalborg Portland Park i dag er et af de stadioner, der bliver fremhævet for den mest sikre håndtering af hjemme- og udebanefans.

- Derfor er vi også ærgerlige over Pauls beslutning, men har naturligvis forståelse for hans ønske om at få mere tid i sit otium efter så mange år under klubbens faner. Efter aftale med Paul vil han fortsætte denne sæson ud og lave en glidende overlevering til den nye sikkerhedschef, og for at give Paul den bedst mulige afrunding markerer vi dette internt efter sæsonens sidste hjemmekamp mod FC København, siger Thomas Bælum.

Ny sikkerhedschef
Som følge af Paul Andersens respektfulde ageren har det været muligt at være på forkant i rekrutteringsprocessen af en ny sikkerhedschef.

- I et stærkt kandidatfelt var der én person der stak ud, og det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Kim Kyst som vores nye sikkerhedschef. Kim kommer med mange års ledererfaring både fra erhvervslivet, fra kontrollørernes ledergruppe og som stedfortræder for Paul, hvorfor vi føler os i trygge hænder og ser frem til samarbejdet, lyder det fra Thomas Bælum.

Kommunikations- og HR-chef
Brian Andersen, AaB’s presse- og kommunikationschef siden 2004, vil fremover varetage rollen som kommunikations- og HR-chef.

- Brian har qua sine menneskelige egenskaber, dømmekraft og rolle som kulturbærer i en årrække været et naturligt samlingspunkt omkring HR-opgaver, og nu formaliserer vi dette, så han udover at have ansvaret for AaB’s strategiske kommunikation også vil have ansvar for eksempelvis personale- og trivselssager, kompetenceudvikling og deltagelse i rekrutteringsprocesser. Opgaverne gælder på tværs af både administrationen og det sportslige set up, fortæller Thomas Bælum.

Som kommunikations- og HR-chef vil Brian Andersen organisatorisk være placeret som en stabsfunktion til den administrerende direktør.

Marketing- og oplevelseschef
Samtidig har det været et ønske at skabe stærkere synergi og endnu tættere samarbejde mellem marketing og oplevelse ved at samle dette i en afdeling, hvilket vil ske under Martin Stigaard Skammelsens ledelse.

- Martin har siden sin tilbagevenden til AaB arbejdet dygtigt og utrætteligt inden for de udstukne og mulige rammer for hele tiden at forbedre oplevelsesdelen, og da Martin også har særdeles stærke marketingkompetencer og tidligere har varetaget jobbet som marketing manager i AaB, er det oplagt at kombinere den del, hvorfor Martin fremover vil fungere som marketing- og oplevelseschef, slutter Thomas Bælum.  

Martin Stigaard Skammelsen vendte i 2018 tilbage til AaB som oplevelseschef.

Tags på denne nyhed

Få dit billede på banden til pokalfinalen

19. juni 2020 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Til finalen i Sydbank Pokalen må tribunerne desværre ikke blive fyldt op, men nu har du mulighed for at vise din støtte på Blue Water Arena på en anderledes måde. Nemlig på LED-banderne. 

Sydbank har således valgt at bruge fanbilleder på LED-banderne undervejs i pokalfinalen. Så træk i AaB-tøjet, iklæd dig AaB-halstørklæder eller mal dig rød-og-hvid i ansigtet. Så kan det være, at dit billede er blandt de udvalgte, der bliver vist på banderne.

Alt du skal gøre er at uploade dit billede på www.sydbank.dk/sbpokalled inden onsdag 24. juni kl. 12.00. 

Tags på denne nyhed
'