Januarudsalget slutter i morgen

30. januar 2020 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal udnytte de store besparelser i AaB's januarudslag, hvor udvalgte varer er sat ned med op til 75 procent. Det gælder blandt andet tøj fra AaB's fankollektion og AaB-underbukser. 

Af kamptøj kan du for eksempel købe AaB's velgørenhedstrøje til halv pris, mens udebanetrøjen er sat nedsat med 30 procent. 

Derudover er blandt andet AaB-sengetøj sat ned med 50 procent. 

Klik ind og se de mange gode tilbud her. 

Tags på denne nyhed

Kusk: Føler mig mere energisk

29. januar 2020 kl. 16:11 af Rasmus Estrup

- Jeg synes, jeg er kommet tilbage fra vinterpausen med en god energi og et større overskud. Det har også gjort, at jeg på træningsbanen er blevet mere arbejdsom, føler jeg.

Kasper Kusk har fundet sig godt til rette på træningsbanerne på Hornevej efter nytår. I de to testkampe mod AGF og IFK Göteborg, hvor det - ligesom for næsten alle holdkammeraterne - samlet set er blevet til 90 minutter, har han også vist spilleglæde og blandt andet sat aftryk med oplæg til Oliver Klittens scoring mod AGF.

- Jeg føler mig mere energisk, og jeg håber, at jeg kan tage den energi med ind i sæsonen, for så skal der nok ligge nogle mål og assists og vente, siger den 28-årige AaB-spiller, der i forårets to testkampe er blevet afprøvet som central angriber, i stedet for hans sædvanlige rolle på højrekanten.

- Vi har som hold spillet et par gode testkampe, og jeg synes også, at jeg har været med til at bidrage, selvom jeg spiller på en position, jeg ikke har prøvet før. Men det har været rigtig spændende, siger offensivspilleren, der i efteråret scorede otte mål fordelt i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen.

Udover at blive testet på en ny position, har Kasper Kusk sammen med holdkammeraterne arbejdet på et nyt presspil, der har fået meget fokus på kunstgræsbanerne på Hornevej siden første træning 8. januar.

- Det er jo ganske nyt for os, men jeg håber, man kan se, at vi får det dybere og dybere ind under huden. Den energi, der bliver lagt i det offensive pres, skulle gerne hjælpe til, at vi får flere erobringer højere oppe på banen, påpeger han.

I morgen rejser Hele Nordjyllands Hold på træningslejr i Marbella i Spanien.

- Det bliver dejligt at komme ud på noget rigtigt græs og få arbejdet videre med de elementer, vi har arbejdet med på kunstgræsset siden årsskiftet. Det bliver også bare dejligt at kunne spille i shorts og få nørdet nogle detaljer på træningsbanen, som det stadig er lidt for koldt til at gøre herhjemme, siger Kasper Kusk.

Tags på denne nyhed

AaB takker nej til møde med Wuhan-klub

29. januar 2020 kl. 13:56 af Brian Andersen

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Vi er bevidste om, at risikoen for smitte måske er mikroskopisk, og at der stadig er meget, man ikke ved om virussen, men i samråd er ledelse, trænerstab og sundhedssektor blevet enige om ikke at løbe nogen som helst risiko for spillere, trænere og ledere.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for os, hvis vi ikke finder en anden modstander på træningslejren, men i det store billede er situationen jo allermest ulykkelig for Wuhan-klubben og deres landsmænd, understreger Thomas Bælum.

AaB arbejder sammen med arrangørerne hårdt på at finde en ny modstander, men langt de fleste matchninger har allerede fundet sted.

AaB drager mod Malaga og Marbella i morgen fra Aalborg Lufthavn – med ankomst om eftermiddagen.

På AaB’s destination Hotel Melia Marbella Banus er i øvrigt også svenske Malmö F.F. med den tidligere AaB’er Lasse Nielsen i truppen indkvarteret.

AaB vil på træningslejren have deltagelse af de 25 aktuelle spillere i Superligatruppen samt U/19 Ligamålmand Marcus Bundgaard.

Efter hjemkomsten fra Spanien spilles AaB’s afsluttende testkamp 9. februar mod Vendsyssel F.F.  

Tags på denne nyhed

Morten Brinkmann ny salgschef i AaB

28. januar 2020 kl. 10:41 af Brian Andersen

38-årige Morten Brinkmann returnerede i 2019 tilbage til AaB efter nogle års fravær, og han skal sammen med det øvrige salgsteam bidrage til at servicere og højne værdien for AaB’s mange sponsorer og partnere, så der sammen og samlet set sikres den nødvendige fremgang i årene fremover.  

AaB’s øvrige personer med salgsrelaterede opgaver er primært administrerende direktør Thomas Bælum, account manager Chris Thiessen, account manager Kasper Bødker, sales controller Lars Thomsen, aktiveringsansvarlig Birgitte Cassebaum og koordinator Maiken Andersen.

Med udnævnelsen som salgschef indtræder Morten Brinkmann ligeledes i AaB’s ledergruppe, der i forvejen består af Thomas Bælum, presse- og kommunikationschef Brian Andersen og oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen. Endvidere bliver AaB’s ledelse senest pr. 1. april tilføjet sportschef Inge André Olsen.

AaB’s direktion udgøres af Thomas Bælum.

AaB TV: IFK Göteborg-AaB 2-3

27. januar 2020 kl. 07:27 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 3-2 over IFK Göteborg i forårets anden testkamp, der blev spillet i Prioritet Serneke Arena i Gøteborg.

I sidste minut af en god første halvleg headede Oliver Abildgaard AaB foran 1-0 på et hjørnespark fra Jeppe Pedersen.

Efter pausen udlignede IFK Göteborgs Tobias Sana via stolpen til 1-1, inden Anders Bærtelsen sendte Mikkel Kaufmann afsted i en friløber mod mål, og alene med keeperen scorede den 19-årige angriber sikkert til AaB-føringen 2-1.

Det blev også 3-1 til nordjyderne, da AaB erobrede bolden højt og satte gang i en omstilling, der gik via Iver Fossum, Søren Tengstedt, Tom van Weert og gæstespiller Valgeir Valgeirsson, inden Søren Tengstedt tæt under mål prikkede bolden over stregen til 3-1.

Med otte minutter igen reducerede IFK Göteborgs Armin Affane på et straffespark til slutresultatet 3-2.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen samt se interviews med cheftræner Jacob Friis og målscorerne Oliver Abildgaard og Søren Tengstedt.

Tags på denne nyhed
'