Vidste du om AGF og AaB…

18. december 2020 kl. 13:15 af Brian Andersen

- at med sejren i søndags mod Lyngby Boldklub har AaB nu vundet 400 kampe i 3F Superligaen. Kun FC København (519) og Brøndby I.F. (494) har flere sejre end AaB i 3F Superligaen.

- at det forestående opgør er AaB's første 3F Superligakamp på datoen 20. december. AaB's datomæssigt seneste kamp i et kalenderår var hidtil den 14. december. Det var i 2018, hvor OB på udebane blev slået 2-1 efter scoringer af Kasper Kusk og Kasper Pedersen.

- at den kommende duel er 3F Superligakamp nummer 88 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 38 sejre til AaB, 21 uafgjorte og 28 nederlag samt en målscore på 136-123 i AaB’s favør.

- at klubberne senest mødte hinanden, da det 4. oktober 2020 sluttede 1-1 på Aalborg Portland Park med Frederik Børsting som målscorer for AaB.

- at AaB 26. juni 2020 vandt den seneste indbyrdes dyst i Aarhus, da scoringer fra Rasmus Thelander, Tom van Weert, Iver Fossum og den nuværende AGF’er Søren Tengstedt sørgede for en 4-1 gevinst til AaB.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Frederik Børsting (2 mål), Iver Fossum (1), Tom van Weert (1) og Rasmus Thelander (1) også Lucas Andersen (2 mål), Kasper Pedersen (2), Kasper Kusk (2), Kristoffer Pallesen (1) og Magnus Christensen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AGF.

- at blot seks af de 87 tidligere 3F Superligakampe mellem AaB og AGF er endt uden scoringer, og at der scores i gennemsnit 2,98 mål i de indbyrdes 3F Superligaopgør mellem klubberne.

- at ud af de 87 tidligere 3F Superligakampe mod AGF har AaB scoret først i 35 tilfælde, hvilket har resulteret i 29 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 46 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 12 uafgjorte og 25 nederlag.

- at AGF ikke har spillet uafgjort i deres seneste 12 hjemmekampe i 3F Superligaen – men har vundet otte kampe og tabt fire i disse 12 opgør, heriblandt førnævnte 4-1 nederlag til AaB senest de var i Aarhus til en 3F Superligakamp.

- at AaB har holdt nullet tre gange i denne 3F Superligasæson, mens AGF kun er noteret for et enkelt clean sheet. AaB har holdt nullet mod Lyngby Boldklub (0-0), AC Horsens (1-0) og FC Midtjylland (0-0). AGF har i lighed med AaB holdt nullet mod AC Horsens (3-0).

- at AaB’s 15 scorede mål i denne 3F Superligasæson er fordelt 8-7 på de to halvlege. Defensivt er det lige modsat, for her har AaB også lukket 15 mål ind, men her har modstanderne scoret syv af målene i 1. halvleg mod otte i 2. halvleg.

- at der er scoret 259 mål i 3F Superligakampene mellem AaB og AGF, de er fordelt 109-150 på de to halvlege – svarende til at 58 procent af målene er scoret efter pausen. Ti af de 259 mål er scoret i 90. minut.

- at søndagens dommer Anders Poulsen tidligere har dømt AaB i 20 3F Superligakampe. Af disse har AaB vundet seks gange, spillet seks uafgjort og tabt de resterende otte kampe.

- at Anders Poulsen fem gange tidligere har dømt den jyske klassiker mod AGF. Her har AaB blot fået point i et 2-2 opgør i 2016, mens de øvrige fire kampe er vundet af AGF.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Sidste frist for julekøb i AaB Shoppen

17. december 2020 kl. 10:52 af Rasmus Estrup

Du kan stadig nå at købe dine julegaver, en julesweater og julepynt i AaB Shoppen, men skal dine varer være fremme inden juleaften, er sidste frist for køb på AaB Shoppen i morgen kl. 12.00. 

Samtidig er der frem til i morgen kl. 12.00 fri fragt på alle køb af over 100 kr. 

Derudover får medlemmer af AaB Shoppen 10 procents rabat på køb for mere end 699 kr., hvis medlemmerne anvender rabatkoden GODJUL. Du kan blive medlem af AaB Shoppen her. 

Så hop ind på AaB Shoppen, hvor du finder en masse spændende ting. Blandt andet de flotte AaB-krus som du kan personliggøre med dit eget navn og nummer, den populære AaB-julesweater med blinkende LED-lys, den velsmagende AaB-gin fra Herbie Gin, eller årets storsælger som er de fire varianter af genanvendelige mundbind.

Herudover er der naturligvis alle klassiskerne: spillertrøjer, træningstøj, samt diverse huer, halstørklæder og T-shirts.

AaB Shoppen holder lukket for support fra 23. december til og med 3. januar. Herefter vil alle henvendelser blive besvaret snarest muligt, ligesom ordrer der placeres efter 23. december også først vil blive ekspederet fra den 4. januar.

AaB Shoppen ønsker alle en rigtig glædelig rød-hvid jul.

Tags på denne nyhed

AaB vinder suverænt eSuperligaens grundspil

16. december 2020 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

FC Helsingør-AaB 2-3

Tirsdag lagde Daniel “Shoppen” Mogensen ud med en udekamp mod FC Helsingørs Zaka, og her var det Zaka, der snuppede en sejr på 1-0 på en scoring ti minutter inde i anden halvleg.

I returopgøret spillede Mads Skibsted mod TeamHajj, og i 19. minut bragte Skibsted sig i front, men i 33. minut udlignede TeamHajj til pausestillingen 1-1. Dermed var Mads Skibsted tvunget til at score to gange i anden halvleg for at hente en samlet sejr.

Midt i anden halvleg kom første scoring på en god omstilling, og i 90. minut lykkedes det Mads Skibsted at score det afgørende mål til 3-1. Således tog AaB sejren, der betød, at holdet var sikret en plads ved eSuperliga Finals, inden de to afsluttende runder onsdag.

Brøndby I.F.-AaB 2-3

I onsdagens første kamp var Daniel “Shoppen” Mogensen på udebane oppe imod Lillelys, og fem minutter før pausen kombinerede AaB-anføreren sig flot igennem til en 1-0-føring. Den føring blev fordoblet i starten af anden halvleg, og ti minutter efter pausen reducerede Brøndby I.F. til slutresultatet 1-2.

Efterfølgende spillede Mads Skibsted på hjemmebane mod Blazek, og efter en halv times tid gjorde Skibsted det til 1-0.

Med et lille kvarter igen fik Blazer skabt lidt spænding med udligningen til 1-1, men da opgøret ikke bød på flere scoringer vandt AaB samlet set 3-2.

AaB-Randers FC 3-1

Sidste grundspilskamp endte med endnu en AaB-sejr. I første duel mødte Daniel “Shoppen” Mogensen Randers FC’s Bacha, og midt i første halvleg havde “Shoppen” bragt sig foran med to mål, inden Bacha små ti minutter før pausen reducerede til 2-1.

Returopgøret mellem Mads Skibsted og Grøn endte ligeledes med en AaB-triumf, da Mads Skibsted i tillægstiden scorede kampens eneste mål til 1-0 og en samlet AaB-sejr på 3-1.

Dermed slutter AaB grundspillet på eSuperligaens førsteplads med 36 point efter 12 sejre og kun to nederlag.

Grundspilstriumfen betyder, at AaB selv bestemmer sin modstander, når eSuperliga Finals spilles 27. december.

Tags på denne nyhed

AaB TV: VIP-oplevelse og julestemning i stuen

15. december 2020 kl. 08:24 af Rasmus Estrup

Mens der på grund af restriktionerne kun har været plads til 300 tilskuere på Aalborg Portland Park, hvoraf pladserne har været ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, har AaB's samarbejdspartnere kunnet få en VIP-oplevelse hjemme i stuen med mad fra Victors Køkken og Catering i forbindelse med AaB's hjemmekampe. 

Hidtil har samarbejdspartnerne skulle hente maden på Aalborg Portland Park forud for kampen, men til årets sidste hjemmekamp i søndags, blev maden leveret til døren. 

Det skete i samarbejde med AaB's officielle Mobility Partner, Audi Aalborg, der stillede en god håndfuld Audi'er til rådighed for AaB's salgsteam og AaB's ambassadørkorps. 

Maden blev nemlig leveret af ambassadørerne Torben Boye, Patrick Kristensen, Kasper Risgård og Steen B. Andersen samt salgschef Morten Brinkmann og AaB's to account managere Kasper Bødker og Chris Thiessen. 

Selve menuen var en julefrokostmenu fra Victors Køkken og Catering. 

Bestil julegaven senest fredag

14. december 2020 kl. 19:03 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB Shoppen vil naturligvis fortsat ekspedere ordrer efter fredag den 18. december, men levering inden juleaften kan ikke garanteres efter denne dato.

Lige nu finder du masser af spændende ting på webshoppen, blandt andet de flotte AaB-krus som du kan personliggøre med dit eget navn og nummer, den populære AaB-julesweater med blinkende LED-lys, den velsmagende AaB-gin fra Herbie Gin, eller årets storsælger som er de fire varianter af genanvendelige mundbind.

Herudover er der naturligvis alle klassiskerne: spillertrøjer, træningstøj, samt diverse huer, halstørklæder og T-shirts.

AaB Shoppen holder online lukket for support henover jul og nytår fra 23. december til og med 3. januar. Herefter vil alle henvendelser blive besvaret snarest muligt, ligesom ordrer der placeres efter 23. december også først vil blive ekspederet fra den 4. januar.

AaB Shoppen ønsker alle en rigtig glædelig rød-hvid jul.

Tags på denne nyhed
'