1. december 2020 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

Efter første halvdel af eSuperligaens grundspil indtager AaB andenpladsen i eSuperligaen med 15 point efter syv kampe.

Nu er den resterende del af grundspillet programsat, og for AaB's vedkommende ser det således ud:

Runde 13 - Mandag 14. december kl. 18.00 - FC Helsingør-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 14 - Tirsdag 15. december kl. 18.30 - Brøndby I.F.-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 15 - Tirsdag 15. december kl. 22.00 - AaB-Randers FC (Viaplay)

AaB TV: Stem på månedens mål i november

30. november 2020 kl. 14:46 af Rasmus Estrup

Syv mål blev det til for AaB's vedkommende i løbet af novemberkampene, og nu skal vi have kåret månedens bedste AaB-træffer.

Du kan se alle målene øverst og via dette link stemme på din favorit. Afgiver du din stemme, deltager du samtidig i lodtrækningen om FIFA 21 - AaB Special Edition til PlayStation 4.

7: Iver Fossum, 1-1 mod FC Nordsjælland, 22. november

Afstemningen løber frem til torsdag 3. december kl. 8.00, og efterfølgende bliver vinderen offentliggjort.

Få din egen AaB Julesweater

30. november 2020 kl. 12:49 af Rasmus Estrup

Årets AaB Julesweater er landet hos AaB Shoppen, og du kan stadig nå at få fingrene i julesweateren, der er produceret i et begrænset antal.

AaB-maskotten Theodor har igen fundet vej til dette års udgave af AaB Julesweateren. Det samme har Aalborg Portland Park, og stadionlyset sætter "spot" på fansangen 'Som ramt af lynet', der skråles ved startfløjtet til AaB's hjemmekampe.

Indledningen af fansangen står skrevet på ryggen af sweateren, så du er hjulpet godt på vej, når du i denne tid må synge med hjemme fra stuen.

Og som sangteksten dikterer; "Min puls den stiger, når stadionlyset tændes," ja så kan du minsandten tænde stadionlyset med det indbyggede LED-lys.

Se og hør "Som ramt af lynet" på Aalborg Portland Park her.

Årets julesweater koster 399 kr. i voksenstørrelser og 349. kr. i børnestørrelser.

Bemærk: Julesweateren kan ikke gå i vaskemaskinen, uden risiko for at ødelægge LED-lysene.

Tætte akademiopgør mod FC Midtjylland

30. november 2020 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-3

AaB’s U/19 Ligahold sluttede sæsonen med et jubelbrøl, da en scoring dybt inde i tillægstiden sikrede det ene point på udebane mod FC Midtjylland efter et flot comeback.

I en tempofyldt og hektisk kamp bragte FC Midtjylland sig foran, inden AaB-mandskabet kort efter svarede tilbage på et flot mål af Oliver Henriksen efter oplæg fra Jakob Gaardsøe.

Anden halvleg blev for AaB’s vedkommende mere rodet med flere personlige fejl, og med to scoringer fordelt på det 70. minut og det 84. minut bragte hjemmeholdet sig foran med 3-1.

Dette fik AaB-spillerne til at kaste alt frem. På et godt initiativ fra Daniel Mortensen, der drev bolden op fra egen forsvarskæde og frem til feltet, reducerede AaB til 3-2 på Christoffer Ravns fuldtræffer.

Dybt inde i tillægstiden faldt den forløsende udligning. På et AaB-hjørnespark, hvor samtlige spillere inklusive målmand Theo Sander var kastet frem i feltet, fik Zifarlino Nsoni headet 3-3-udligningen over stregen.

- Selvom vores tekniske niveau undervejs var for lavt, og vi begik for mange personlige fejl, så viste afslutningen af kampen tydeligt spillernes evne til ikke at give op, og den vilje og gejst har jeg stor respekt for, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB slutter efterårssæsonen i U/19 Ligaen på fjerdepladsen med 21 point efter 12 kampe. Forårssæsonen indledes på udebane mod FC København 13. februar.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-2

I U/17 Ligaen blev efterårssæsonen desværre afsluttet med et sent indkasseret mål og dermed et nederlag, da FC Midtjylland lørdag vandt fortjent 3-2.

AaB fik ellers en god start på kampen med en tidlig scoring af Gustav Dahl, men senere i løbet af en kontrolleret og chancefattig første halvleg udlignede FC Midtjylland på en omstilling til 1-1.

Efter pausen fik AaB ikke sit spil til at lykkes lige så vel som i første halvleg, og cirka ti minutter efter pausen førte et AaB-boldtab til en 2-1-scoring for hjemmeholdet.

Kort efter svarede Gustav Dahl dog tilbage, da han eksekverede et straffespark begået mod ham selv til 2-2.

Men i 89. minut lykkedes FC Midtjylland igen med at erobre en tabt bold fra AaB-mandskabet, og med en solid afslutning afgjorde FC Midtjylland kampen med målet til 3-2.

- Vi var i fin kontrol i første halvleg, men efter pausen blev vi mere urolige, og vi lavede mange uprovokerede fejl. Og så var denne kamp endnu en gang et udtryk for, at vi gennem efteråret har lukket for mange mål ind, hvilket også har krævet, at vi skulle score mange mål for at vinde kampene, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB’s U/17 Ligahold overvintrer på niendepladsen med 15 point efter 12 kampe. Forårssæsonen begynder 20. februar på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/15 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 0-0

Efterårets sidste ligakamp endte med et point for AaB’s U/15 Ligahold, der spillede 0-0 på udebane mod FC Midtjylland lørdag eftermiddag.

Det var efterårsæsonens eneste målløse remis, og AaB-mandskabet ligger henover vinteren på 10. pladsen i U/15 Ligaen med 11 point efter 10 runder.

U/15 Ligaholdet genoptager ligeledes sæsonen 20. februar på hjemmebane mod Esbjerg fB.