Praktisk info om AaB-Lyngby Boldklub

10. december 2020 kl. 09:37 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 12
Spilledato: Søndag 13. december 2020
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Dommer: Mikkel Redder
TV-kanal: Eurosport 2

Udsolgt af billetter

På grund af myndighedernes fortsatte restriktioner i forhold til Covid-19 er der en begrænsning på maksimalt 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Dette tal inkluderer blandt andet spillere, stab, medarbejdere, presse og TV. 

Dermed er der kun adgang for 300 tilskuere, hvoraf pladserne er ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. Alle pladser er udsolgt. Har du ikke billet til opgøret kan kampen ses på Eurosport 2. 

Har du billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i billethuset ved det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park mellem Complea Tribunen og Vesttribunen, hvor billetinformationen vil holde åben.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på sæsonen samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

 • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
 • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
 • Undgå gruppedannelse.
 • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
 • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på søndag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Pølser, drikkevarer og snacks i boden

På søndag kan tilskuerne på Complea Tribunen igen købe en grillstegt stadionpølse. Bod 6 vil nemlig være åben, og herfra kan der købes pølser, drikkevarer, snacks og slik. Boden åbner en time før kickoff.

Alle opfordres til at betale kontaktløst, men det vil være muligt at betale med kontanter i hver bod.

Intet fan-område foran Complea Tribunen - AaB Shoppen er lukket

For at undgå at folk forsamles tæt omkring Aalborg Portland Park vil der ikke være et fan-område foran Complea Tribunen på søndag. Således er det altså ikke muligt at købe mad- og drikkevarer foran Aalborg Portland Park.

Af samme årsag vil AaB Shoppen og AaB Souvenirbod være lukket på søndag.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBLBK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Endnu en sejrrig uge i eSuperligaen

10. december 2020 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

AaB-FC Midtjylland 7-1

Tirsdag åbnede Mads Skibsted mod Hedegaard, og efter en målløs første halvleg kom Hedegaard foran med 1-0. 20 minutter før tid svarede Mads Skibsted tilbage på et straffespark, og ti minutter senere bragte Skibsted sig på 2-1.

I opgørets sidste sekund gjorde Skibsted ondt værre for FC Midtjylland, da han efter et indlæg flugtede 3-1-scoringen i nettet.

Returopgøret stod mellem Oliver Roberts og KegleKongen. Roberts gjorde det tidligt til 1-0, og inden opgøret havde rundet 20 minutter var føringen fordoblet.

Midt i anden halvleg scorede Oliver Roberts til 3-0, og opgørets sidste scoring til 4-0 blev sat ind med 12 minutter igen, hvilket betød en samlet storsejr på 7-1.

AaB-Lyngby Boldklub 4-3

Så smertefrit gik det ikke onsdag, da AaB mødte Lyngby Boldklub.

I første opgør var Mads Skibsted oppe imod Niklas Jakobsen, og selvom Skibsted broderede sig frem til 1-0-scoringen fem minutter før pausen, udlignede Niklas Jakobsen straks efter til pausestillingen 1-1.

Efter en time scorede Niklas Jakobsen opgørets sidste mål til 2-1.

Dermed var Daniel “Shoppen” Mogensen tvunget til en sejr over Pilm, og midt i første halvleg scorede AaB-kaptajnen til 1-0. 10 minutter efter pausen blev det også 2-0 til AaB, og så førte nordjyderne i det samlede regnskab.

Halvvejs inde i anden halvleg reducerede Pilm dog til 2-1, hvilket betød en samlet pointdeling. Daniel “Shoppen” Mogensen ville det dog anderledes, og næsten to minutter inde i tillægstiden slog han til, da han på en ripost gjorde det til 3-1 og en samlet AaB-sejr på 4-3.

Ugens to sejre betyder, at AaB efter 11 runder ligger på førstepladsen med 27 point. Der resterer tre runder af eSuperligaens grundspil, som afgøres mandag og tirsdag i næste uge. Mandag spiller AaB mod FC Helsingør, inden der tirsdag først skal spilles mod Brøndby I.F. og siden Randers FC.

Top-4 efter grundspillets afgørelse vil være direkte kvalificeret til eSuperliga Finals, mens holdene fra femtepladsen til 12. pladsen mødes i eSuperliga Playoffs onsdag i næste uge.

Tags på denne nyhed

AaB-Faxe Kondi julebingo torsdag

9. december 2020 kl. 15:12 af Martin Stigaard Skammelsen

Programmet begynder kl. 19.30, og udover muligheden for at vinde flotte præmier vil der også være deltagelse af forskellige AaB-spillere undervejs, hvor studievært er den tidligere AaB-spiller og nuværende AaB-ambassadør Peter Skram.

Så sæt kryds i kalenderen og kig med når der torsdag aften er live julebingo.

Gratis for alle

For at deltage i bingospillet skal man blot downloade og printe en eller flere bingoplader via dette link: https://bankopladerne.dk/random.html

I alt spilles tre spil og i hvert spil findes tre vindere, der alle kommer direkte igennem på telefon til studiet hos Peter Skram og AaB’s spillere. Kommer man igennem til studiet får man mulighed for at vælge en gavelåge, hvor der venter en blanding af nedenstående flotte præmier til hver vinder.

Flotte præmier

I AaB-Faxe Kondi julebingo kan du vinde flotte præmier fra AaB's samarbejdspartnere:

 • Faxe Kondi
 • Audi – vind en Audi A3 hybrid i perioden 21/12/20 – 4/1/21
 • Nordjysk Fodboldgolf - gavekort
 • Bodyman
 • FIFA 21-spil (PS4)
 • Bogø Sandwich – gavekort til AaB menuer
 • Peter Larsen Kaffe
 • Aalborg Chokoladen
 • STARK Aalborg - gavekort
 • AaB
  • Signerede kampbrugte spillertrøjer
  • Kampbrugte legendetrøjer
  • Signerede kampbrugte fodbolde

Bemærk: alle præmier der vindes skal afhentes hos AaB senest 18. december. Præmierne fremsendes ikke.

Tags på denne nyhed

Besøg AaB's nye kundeservice-side

9. december 2020 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Står du med spørgsmål til billetter, sæsonkort, kampoplevelsen på Aalborg Portland Park eller andet, kan du med fordel kigge forbi vores nye kunderservice-side på aabsport.dk. 

Her finder du al information om: 

- Sæsonkort
- Billetkøb
- Aalborg Portland Park
- AaB Shoppen

Derudover er der specifik information til børn og unge - blandt andet om billetpriser, børnesæsonkort og Theodors Familiezone - samt kørestolsbrugere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: B.93-AaB 1-0

9. december 2020 kl. 07:21 af Rasmus Estrup

Trods den ene store chance efter den anden tabte AaB i går 1-0 til B.93 i Sydbank Pokalen. I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen. 

Se blandt andet Tammer Banys føringsmål for B.93 efter en halv time samt adskillige AaB-muligheder. 

Blandt andet ramte Tom van Weert stolpen, et hjørnespark fra Kasper Kusk dansede på overliggeren og en afslutning fra Iver Fossum blev reddet på stregen. 

Tags på denne nyhed