Bestil julesweateren og julegaverne nu

11. december 2020 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

Du kan stadig nå at få fingrene i årets AaB Julesweater, der er tilgængelig i alle voksenstørrelser, men udsolgt i børnestørrelser. Ligeledes kan du også stadig nå at købe julegaver til AaB-fans på aabshoppen.dk. 

På julesweateren finder du blandt andet Theodor og Aalborg Portland Park, og stadionlyset med indbygget LED-lys sætter "spot" på fansangen 'Som ramt af lynet', der skråles ved startfløjtet til AaB's hjemmekampe.

Indledningen af fansangen står skrevet på ryggen af sweateren, så du er hjulpet godt på vej, når du i denne tid må synge med hjemme fra stuen.

Årets julesweater koster 399 kr. i voksenstørrelser. Køb julesweateren her. 

Bemærk: Julesweateren kan ikke gå i vaskemaskinen, uden risiko for at ødelægge LED-lysene. 

På aabsport.dk kan du også finde en masse julegaveidéer til en rigtig AaB-fan. Se det store udvalg her. 

Tags på denne nyhed

Køb ”Sammen sammen” pakke til årets sidste kamp

11. december 2020 kl. 08:41

Den særlige ”Sammen sammen” pakke er oplagt at nyde med familien eller et par gode venner i den kommende juleperiode, hvor man til hver en tid kan nyde en ølsmagning med specialøl, og hygge sig med de medfølgende spil.

Pakken er naturligvis også oplagt som mandelgave, adventsgade eller blot som nydelse hjemme foran fjernsynet i forbindelse med årets sidste kamp i 3F Superligaen søndag 20. december, hvor AaB møder AGF på udebane.

”Sammen sammen” pakken indeholder følgende lækkerier:

  • 2 Anarkist Brown Ale craft beer 50 cl.
  • 2 Anarkist x Natholdet craft beer 50 cl.
  • 2 Anarkist New England IPA craft beer 50 cl.
  • 2 Albani Rødhætte juleøl 33 cl.
  • 1 sæt spillekort
  • 1 raflebæger med 6 terninger
  • 1 A3 spilflyer med QR-kode link til online ølsmagninger
  • 1 ”Sammen sammen” bærenet

Normalprisen for denne flotte pakke er 250 kr., men som en særlig fordel til alle AaB-fans sælges pakken for kun 125 kr. OBS: der sælges i alt 240 pakker efter først-til-mølle princippet

For at bestille din pakke, der skal afhentes på Aalborg Portland Park for enden af Harald Jensens Vej fredag 18. december i tidsrummet 15.00-17.00, skal du blot følge linket herunder til vores billetsystem og købe en eller flere ”Sammen sammen” pakker. OBS: sidste frist for bestilling af pakken er tirsdag 15. december.

Medbring din ordrekvittering på dagen for at få udleveret dine varer.

Vind flotte præmier til aftenens julebingo

10. december 2020 kl. 13:18 af Martin Stigaard Skammelsen

Når det i aften går løs fra kl. 19.30-20.30 med live bingo fra SIFA’s TV-studie er der masser af flotte præmier på spil fra AaB og en række samarbejdspartnere.

Faxe Kondi leverer sportstasker og drikkevarer, samt Royal Unibrew ”Sammen sammen” ølsmagningspræmier,

Du kan også prøve kræfter med fodbold selv – enten med FIFA 21 spil til Playstation 4 eller med gavekort til Nordjysk Fodboldgolf.

Man kan også blive godt kørende i julen med aftenens måske flotteste præmier – en Audi A3 hybrid fra Audi Aalborg, som man får fuld råderet over i perioden 21. december til 4. januar.

Der er også lækkerier fra Aalborg Chokoladen, Peter Larsen Kaffe og Bogø Sandwich på højkant, ligesom du kan blive klædt godt på med kampbrugte signerede spillertrøjer fra AaB.

Og skulle du blive rastløs i juleferien kan du bruge et gavekort til STARK Aalborg til praktiske gøremål, bruge gaven fra Bodyman til at smide de overflødige julekilo eller måske bare træne med en af de kampbrugte signerede fodbold fra AaB’s Superligatrup.

Praktisk info om AaB-Lyngby Boldklub

10. december 2020 kl. 09:37 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 12
Spilledato: Søndag 13. december 2020
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Dommer: Mikkel Redder
TV-kanal: Eurosport 2

Udsolgt af billetter

På grund af myndighedernes fortsatte restriktioner i forhold til Covid-19 er der en begrænsning på maksimalt 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Dette tal inkluderer blandt andet spillere, stab, medarbejdere, presse og TV. 

Dermed er der kun adgang for 300 tilskuere, hvoraf pladserne er ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. Alle pladser er udsolgt. Har du ikke billet til opgøret kan kampen ses på Eurosport 2. 

Har du billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i billethuset ved det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park mellem Complea Tribunen og Vesttribunen, hvor billetinformationen vil holde åben.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra. 

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på sæsonen samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

  • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
  • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
  • Undgå gruppedannelse.
  • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
  • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på søndag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Pølser, drikkevarer og snacks i boden

På søndag kan tilskuerne på Complea Tribunen igen købe en grillstegt stadionpølse. Bod 6 vil nemlig være åben, og herfra kan der købes pølser, drikkevarer, snacks og slik. Boden åbner en time før kickoff.

Alle opfordres til at betale kontaktløst, men det vil være muligt at betale med kontanter i hver bod.

Intet fan-område foran Complea Tribunen - AaB Shoppen er lukket

For at undgå at folk forsamles tæt omkring Aalborg Portland Park vil der ikke være et fan-område foran Complea Tribunen på søndag. Således er det altså ikke muligt at købe mad- og drikkevarer foran Aalborg Portland Park.

Af samme årsag vil AaB Shoppen og AaB Souvenirbod være lukket på søndag.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBLBK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Endnu en sejrrig uge i eSuperligaen

10. december 2020 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

AaB-FC Midtjylland 7-1

Tirsdag åbnede Mads Skibsted mod Hedegaard, og efter en målløs første halvleg kom Hedegaard foran med 1-0. 20 minutter før tid svarede Mads Skibsted tilbage på et straffespark, og ti minutter senere bragte Skibsted sig på 2-1.

I opgørets sidste sekund gjorde Skibsted ondt værre for FC Midtjylland, da han efter et indlæg flugtede 3-1-scoringen i nettet.

Returopgøret stod mellem Oliver Roberts og KegleKongen. Roberts gjorde det tidligt til 1-0, og inden opgøret havde rundet 20 minutter var føringen fordoblet.

Midt i anden halvleg scorede Oliver Roberts til 3-0, og opgørets sidste scoring til 4-0 blev sat ind med 12 minutter igen, hvilket betød en samlet storsejr på 7-1.

AaB-Lyngby Boldklub 4-3

Så smertefrit gik det ikke onsdag, da AaB mødte Lyngby Boldklub.

I første opgør var Mads Skibsted oppe imod Niklas Jakobsen, og selvom Skibsted broderede sig frem til 1-0-scoringen fem minutter før pausen, udlignede Niklas Jakobsen straks efter til pausestillingen 1-1.

Efter en time scorede Niklas Jakobsen opgørets sidste mål til 2-1.

Dermed var Daniel “Shoppen” Mogensen tvunget til en sejr over Pilm, og midt i første halvleg scorede AaB-kaptajnen til 1-0. 10 minutter efter pausen blev det også 2-0 til AaB, og så førte nordjyderne i det samlede regnskab.

Halvvejs inde i anden halvleg reducerede Pilm dog til 2-1, hvilket betød en samlet pointdeling. Daniel “Shoppen” Mogensen ville det dog anderledes, og næsten to minutter inde i tillægstiden slog han til, da han på en ripost gjorde det til 3-1 og en samlet AaB-sejr på 4-3.

Ugens to sejre betyder, at AaB efter 11 runder ligger på førstepladsen med 27 point. Der resterer tre runder af eSuperligaens grundspil, som afgøres mandag og tirsdag i næste uge. Mandag spiller AaB mod FC Helsingør, inden der tirsdag først skal spilles mod Brøndby I.F. og siden Randers FC.

Top-4 efter grundspillets afgørelse vil være direkte kvalificeret til eSuperliga Finals, mens holdene fra femtepladsen til 12. pladsen mødes i eSuperliga Playoffs onsdag i næste uge.

Tags på denne nyhed
'