9. december 2020 kl. 15:12 af Martin Stigaard Skammelsen

Programmet begynder kl. 19.30, og udover muligheden for at vinde flotte præmier vil der også være deltagelse af forskellige AaB-spillere undervejs, hvor studievært er den tidligere AaB-spiller og nuværende AaB-ambassadør Peter Skram.

Så sæt kryds i kalenderen og kig med når der torsdag aften er live julebingo.

Gratis for alle

For at deltage i bingospillet skal man blot downloade og printe en eller flere bingoplader via dette link: https://bankopladerne.dk/random.html

I alt spilles tre spil og i hvert spil findes tre vindere, der alle kommer direkte igennem på telefon til studiet hos Peter Skram og AaB’s spillere. Kommer man igennem til studiet får man mulighed for at vælge en gavelåge, hvor der venter en blanding af nedenstående flotte præmier til hver vinder.

Flotte præmier

I AaB-Faxe Kondi julebingo kan du vinde flotte præmier fra AaB's samarbejdspartnere:

• Signerede kampbrugte fodbolde

Bemærk: alle præmier der vindes skal afhentes hos AaB senest 18. december. Præmierne fremsendes ikke.

Besøg AaB's nye kundeservice-side

9. december 2020 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Står du med spørgsmål til billetter, sæsonkort, kampoplevelsen på Aalborg Portland Park eller andet, kan du med fordel kigge forbi vores nye kunderservice-side på aabsport.dk.

Her finder du al information om:

- Sæsonkort
- Billetkøb
- Aalborg Portland Park
- AaB Shoppen

Derudover er der specifik information til børn og unge - blandt andet om billetpriser, børnesæsonkort og Theodors Familiezone - samt kørestolsbrugere.

AaB TV: B.93-AaB 1-0

9. december 2020 kl. 07:21 af Rasmus Estrup

Trods den ene store chance efter den anden tabte AaB i går 1-0 til B.93 i Sydbank Pokalen. I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen.

Se blandt andet Tammer Banys føringsmål for B.93 efter en halv time samt adskillige AaB-muligheder.

Blandt andet ramte Tom van Weert stolpen, et hjørnespark fra Kasper Kusk dansede på overliggeren og en afslutning fra Iver Fossum blev reddet på stregen.

Skuffende exit i Sydbank Pokalen

8. december 2020 kl. 19:03 af Rasmus Estrup

Trods et hav af AaB-chancer i anden halvleg blev ottendedelsfinalen endestationen i denne sæsons udgave af Sydbank Pokalen, da 2. divisionsklubben B.93 vandt 1-0 på Right to Dream Park. Hjemmeholdets sejrsmål stod Tammer Bany for.

I en rodet start på ottendedelsfinalen stod B.93 for den første afslutning, da de fra distancen testede Andreas Hansen med et kvalificeret og knækkende spark, som målmanden dog fangede uden store problemer.

AaB havde i indledningen svært ved at skabe noget offensivt mod et velpressende B.93-mandskab. 18 minutter gik der derfor, før Tom van Weert efter en stikning fra Lucas Andersen kom til den første nordjyske afslutning. Men B.93-forsvaret kom i to omgange i vejen for hollænderen.

Kort efter slap B.93 igennem over kanten efter gode ting fra Tammer Bany og Benjamin Lund. Sidstnævnte afsluttede i sidenettet fra en spids vinkel.

Midt i første halvleg prøvede Lucas Andersen sig med en afslutning fra kanten af feltet, men forsøget gik forbi, og AaB-anføreren måtte efterfølgende lade sig udskifte med en skade. Han blev erstattet af Kasper Kusk.

I opgørets 30. minut kunne 2. divisionsklubben så bringe sig i front. Lauge Persson fandt en fri Tammer Bany på kanten af offside, og den blot 17-årige angriber udnyttede sikkert friløberen og sendte 1-0-scoringen ind bag Andreas Hansen.

To minutter efter scoringen var Iver Fossum tæt på at udligne i to tilfælde. Først med en fornem afslutning mod fjerneste målhjørne, men målmand Simon Rossil viftede flot kuglen ud til hjørne. Hjørnesparket fra Kasper Kusk fik målmanden dog ikke fat i, og i stedet dumpede bolden ned i panden på Iver Fossum, men nordmandens hovedstød fra nært hold gik over mål.

Med ti minutter til pausen måtte spillet afbrydes i otte minutter, da den ene linjedommer fik en skade og måtte erstattes af fjerdedommer Anders Poulsen.

Efter afbrydelsen tog AaB bedre fat om kampen, og med en håndfuld minutter til pausen fik Frederik Børsting en fin mulighed på en andenbold fra Kasper Kusks kantfrispark, men afslutningen strøg lige over mål.

Iver Fossum nåede også til endnu en afslutning. Denne gang efter godt opspil af Tom van Weert og Kasper Kusk, men Iver Fossums forsøg ved forreste stang blev straks blokeret.

Lige inden pausefløjtet fik Kasper Kusk halvlegens sidste gode mulighed, da Iver Fossum forinden havde fundet Frederik Børsting diagonalt. Højrekanten sendte bolden på tværs til Kasper Kusk, som efter en berøring afsluttede fra kanten af det lille målfelt. Men endnu en gang stod B.93's defensiv i vejen.

Efter pausen kom AaB tidligt til en chance, da Timothé Nkada efter fremragende detaljer slog et indlæg ind til Frederik Børsting, der dog ikke havde rette retning på sit hovedstød.

AaB fortsatte med at presse på for en udligning, men hjemmeholdets forsvarskæde kom i vejen for afslutninger fra både Kasper Kusk og Lukas Klitten, inden sidstnævnte desværre måtte se sit stærke hovedstød reddet af en fodparade fra Simon Rossil.

Efter en times spil blev Tim Prica og Jakob Ahlmann sat i spil, og mens AaB fortsatte jagten på målet, opstod der et par omstillingsmuligheder til hjemmeholdet. Blandt andet fik Oliver Carrara afsluttet forbi AaB-målet.

I modsatte ende forsøgte Tim Prica sig tidligt med et par forsøg fra distancen, men afslutningerne manglede den fornødne præcision.

Midt i anden halvleg fik AaB sine hidtil største muligheder. Kombinationer mellem Tim Prica og Kasper Kusk satte Tom van Weert til afslutning midt i feltet, men hollænderens forsøg blev halvklaret af B.93-keeperen. Riposten sprang dog lige ud til Iver Fossum, der øjeblikkeligt sparkede på mål, men inde på stregen blev bolden headet væk.

AaB-chancerne stod fortsat i kø, og med 20 minutter igen prikkede Frederik Børsting bolden lige forbi mål efter Kasper Kusks fine indlæg.

Med et kvarters tid igen måtte B.93's målmand lade sig udskifte med en skade, og den indskiftede keeper, Aris Vaporakis, havde sin første redning med ti minutter igen på en afslutning fra Tom van Weert efter et hjørnespark.

I 89. minut begyndte AaB at vade i chancer. Først blev Tom van Weerts forsøg fra kanten af det lille målfelt blokeret til hjørne. Dette hjørnespark fra Kasper Kusk dansede på overliggeren, og få sekunder senere sparkede Tom van Weert på træværket.

I tillægstiden fik Frederik Børsting også en afslutning blokeret, og umiddelbart efter modtog Tim Prica sin anden advarsel og blev således udvist.

I sjette tillægsminut smed AaB alt frem på en dødbold fra Kasper Kusk. Læderet havnede hos Andreas Hansen, men målmanden fik ikke kontrol over kuglen, og AaB kom ikke til yderligere muligheder. Dermed er AaB ude af pokalturneringen.

AaB spiller sin næste kamp søndag, når Lyngby Boldklub gæster Aalborg Portland Park kl. 14.00 til 12. runde af 3F Superligaen.

Matchfacts - Sydbank Pokalen, ottendedelsfinalen

B.93-AaB 1-0 (1-0)
30. min 1-0 Tammer Bany
Advarsler B.93: Niels Morberg (25), Souheib Dhaflaoui (45), Adam Emme (75)
Advarsler AaB: Kristoffer Pallesen (21), Jores Okore (86), Tim Prica (90)
Udvisning: Tim Prica (90)

B.93 (4-3-3): Simon Rossil (79: Aris Vaporakis), Simon Væver, Adam Emme, Morten Hegaard, Benjamin Lund, Lauge Persson (73: Hassan Elsayed), Mikkel Mouritz Jensen, Niels Morberg (61: Søren Nørgaard), Jeppe Erenbjerg, Souheib Dhaflaoui (61: Oliver Carrara), Tammer Bany.

AaB (3-4-3): Andreas Hansen, Kristoffer Pallesen, Mathias Ross, Jores Okore, Frederik Børsting, Malthe Højholt, Iver Fossum, Lukas Klitten (61: Jakob Ahlmann), Tom van Weert, Lucas Andersen (25: Kasper Kusk), Timothé Nkada (61: Tim Prica).

Dommer: Jakob Sundberg