Slutspurt på sommerudsalg

16. august 2020 kl. 12:50 af Martin Stigaard Skammelsen

Har du endnu ikke været forbi AaB Shoppens sommerudsalg, eller skal du lige have et par varer mere med, så er det i dag søndag sidste dag med sommerudsalg.

Spar penge på blandt andet AaB gin, AaB x Streetammo-kollektionen, diverse spillertrøjer og shorts og meget mere.

Tags på denne nyhed

Sidste testkampe fastlagt

15. august 2020 kl. 14:05 af Martin Stigaard Skammelsen

På onsdag kl. 17.15 spilles sæsonens første testkamp, når AaB på neutral bane i Ikast dyster mod Esbjerg, et opgør hvor begge hold får mulighed for at spille med 3F Superligaen nye VAR-system i brug.

Som beskrevet tidligere her på aabsport.dk følger herefter yderligere tre testkampe mod henholdsvis Silkeborg I.F., Randers FC og OB.

Disse tre opgør er nu alle fastlagt endeligt, hvorfor AaB's opstartsprogram inden premieren i 3F Superligaen ser således ud:

 

Onsdag 19. august kl. 17.15 Esbjerg-AaB, kampen spilles i Ikast

Lørdag 22. august kl. 12.00 AaB-Silkeborg I.F., kampen spilles på Hornevej

Lørdag 29. august kl. 13.00 AaB-Randers FC, kampen spilles på Hornevej

Fredag 4. september kl. 15.00 AaB-OB, kampen spilles på Hornevej

 

Bemærk: grundet covid-19 vil der ikke være adgang for tilskuere til nogen af ovenstående fire testkampe.

 

AaB indleder sæsonen 2020/2021 i 3F Superligaen den 13. september på udebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Fysisk test til AaB-truppen

14. august 2020 kl. 14:07 af Martin Stigaard Skammelsen

De fysiske tests er en del af opstartsprogrammet som AaB's spillertrup hvert halve år skal gennemgå, så trænerteamet har et præcist overblik over hvor den enkelte spiller står rent fysisk.

(Foto: screenshot fra tv2nord.dk)

Tags på denne nyhed

Slutspurt på sommerudsalg

13. august 2020 kl. 15:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Der er endnu tre dage tilbage af årets sommerudsalg i AaB Shoppen.

Har du endnu ikke været forbi, så kan du fortsat nå at gøre en god handel på blandt andet AaB gin, halstørklæder, udvalgte størrelser af spillertrøjer og lækkert streetwear fra Streetammo.

Tags på denne nyhed

Første træningsdag gennemført

12. august 2020 kl. 15:20 af Martin Stigaard Skammelsen

Dagen blev indledt med obligatorisk coronatest af alle spillere og trænere, hvorefter programmet om formiddagen bød på individuelle tests af hver enkelt spiller, blandt andet fysiske tests, styrketests og yoyo-test under kyndig ledelse af fysisk træner Ashley Tootle.

- Det er helt normalt at vi efter en ferie starter op med at få en måling på hvor den enkelte spiller er henne rent fysisk, og det billede får vi bedst ved at lade hver enkelt gennemgå en række tests, forklarer cheftræner Jacob Friis

Om eftermiddagen var løbesko og trægulvet i AaB Hallen skiftet ud med fodboldstøvler og græs, og hele truppen trænede spil i mindre rum under ledelse af den nytilkomne assistenttræner Peter Feher.

- Vi starter stille og roligt ud på træningsbanen for at spillerne lige kan få gang i muskulaturen og leddene igen, så vi ikke får overbelastningsskader, forklarer Jacob Friis videre.

Med ved træningen var naturligvis de tre nye AaB-spillere Timothé Nkada, Tim Prica og Vladimir Prijovic - se fotos af de tre spillere, samt en række andre fotos fra dagen på AaB’s officielle Facebook-side.

AaB minder samtidig om, at alle træninger på AaB’s anlæg på Hornevej fortsat er lukkede for offentligheden grundet covid-19.

Tags på denne nyhed
'