AaB misser eSuperliga Finals

26. november 2019 kl. 17:15 af Rasmus Estrup

eSuperliga - 14. runde: AaB-FC Nordsjælland 2-2

Inden opgøret lå AaB i Top-4, mens FC Nordsjællland jagtede dem fra sjettepladsen. I første opgør var Daniel “Shoppen” Mogensen dog stærk til at holde den tidligere verdensmester Al-Bacha bag sig, da "Shoppen” med en scoring tidligt i anden halvleg vandt 1-0 på hjemmebane.

Den føring kunne Jacob Kragelund desværre ikke holde mod HassanPlayer, der kom foran 1-0 efter en halv time og tidligt i anden halvleg udbyggede til 2-0. Selvom Kragelund reducerede til 2-1, vandt FC Nordsjælland samlet set på reglen om udebanemål.

eSuperliga - 15. runde: Brøndby I.F.-AaB 6-1

Dermed krævede det en storsejr over Brøndby I.F., hvis AaB skulle have en plads i Top-4, men sådan gik det desværre ikke. Tværtimod.

“Shoppen” kom tidligt bagud til N1klasjakobsen, og selvom det lykkedes “Shoppen” at udligne til 1-1, vandt Brøndby I.F. 3-1 med to mål i anden halvleg.

I returopgøret tabte Kragelund 3-0 til Dingo, og dermed blev det en samlet sejr til Brøndby I.F., hvilket betød, at AaB sluttede grundspillet på ottendepladsen, og dermed skulle møde Vejle Boldklub i eSuperliga Playoffs mandag aften.

eSuperliga Playoff: AaB-Vejle Boldklub 2-4

Mod Vejle Boldklub startede “Shoppen” ud mod Arrow, og en lige første halvleg endte 0-0. I anden halvleg viste Arrow stor effektivitet og scorede tre mål på sine tre chancer og vandt dermed 3-0 i en ellers jævnbyrdig affære.

Andet opgør var Kragelund oppe imod LordHjorth, og for at gøre vanskeligt vanskeligere scorede LordHjorth til 1-0, inden Kraglund nåede at røre bolden.

I starten af anden halvleg udlignede Kragelund til 1-1, og resten af halvegen fik Kragelund mange store chancer. Midt i anden halvleg kom den anden AaB-scoring til 2-1 efter to misbrugte kæmpechancer, og dermed manglede AaB to mål for at vende det samlede resultat til AaB-avancement. Trods en stor chance et kvarter før tid, kom AaB ikke nærmere et comeback, og dermed er sæsonen slut for AaB, som altså misser AaB eSuperliga Finals, der spilles 7. december.

(Der er endnu ikke video tilgængeligt fra playoffkampen mod Vejle Boldklub. Målene fra denne kamp lægges op på et senere tidspunkt)

19 mand udtaget til pokalottendedelsfinale i Køge

26. november 2019 kl. 16:22 af Brian Andersen

HB Køge er efter 18 spillerunder i landets næstbedste fodboldrække placeret på en syvendeplads med 22 point.

Efter tirsdagens træning er følgende 19 spillere inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og ni af AaB’s partnerklubber udtaget:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt og U/19 Ligaspiller Jeppe Pedersen.

Mikkel Kaufmann, Kasper Pedersen og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 18.00 på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark, og opgøret bliver ikke vist på TV, hvorfor livetweets kan følges på AaB’s officielle Twitter-profil.

Vinderen af duellen mellem HB Køge og AaB har i marts 2020 hjemmebane i kvartfinalen mod FC København.

AaB TV: 200-kamps jubilæum til Jakob Ahlmann

26. november 2019 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

Søndag rundede venstreback Jakob Ahlmann 200 kampe for Hele Nordjyllands Hold, da AaB vandt 4-0 over AC Horsens på Aalborg Portland Park i et opgør, hvor Jakob Ahlmann leverede en assist.

I dette indslag fra AaB TV fortæller Jakob Ahlmann om milepælene gennem hans første 200 kampe for AaB, sammenholdet i truppen og perspektiverne i det nuværende mandskab.

Sæsonkortholdere kan gratis tage ven med mod Hobro I.K.

25. november 2019 kl. 14:18

Når AaB søndag kl. 18.00 tager imod Hobro I. K. på Aalborg Portland Park, kan du som sæsonkortholder gratis tage en ven med til kampen mod Hobro I.K. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin:

• Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg 3F Superligakampen mod Hobro I.K. og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen ved "Brug Rabatkode/Gavekort" og anvend derefter rabatkoden for at reducere prisen til nul kroner

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod Hobro I.K. her.

Utrolig målrig remis mod Brøndby I.F. i U/17 Ligaen

25. november 2019 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 2-4

Duellen i U/19 Ligaen mod Brøndby I.F. begyndte skidt for AaB-mandskabet, der i kampens andet minut kom bagud 1-0, da en Brøndby-spiller fik tid og plads til spadsere igennem AaB-feltet og sparke læderet i mål.

Senere i første halvleg blev det 2-0 til gæsterne, da en misforståelse i AaB-defensiven førte til Brøndby I.F.’s andet mål.

Efter en halv times spil kom AaB bedre med i opgøret, og inden pausen fik Søren Tengstedt reduceret på pausestillingen, da han krydrede en stærk solotur med et fladt skud i det lange til hjørne til pausestillingen 1-2.

Efter pausen overtog AaB fuldstændig styringen på kampen, og kom frem til flere store chancer. Midt i anden halvleg havde Marcus Hannesbo blandt andet et hovedstad på overliggeren efter oplæg fra Jonatan Flindt.

Et AaB-fejl et kvarter før tid gav dog AaB en kold spand vand i hovedet, da udeholdet udnyttede muligheden og bragte sig på 3-1. Den føring holdt kun ganske kort, da Brøndby I.F. kort efter atter kom på tavlen med scoringen til 4-1.

I 83. minut fik AaB’s Marcus Hannesbo pyntet på resultatet med en scoring til 4-2, hvilket også blev kampens endelige resultat, selvom AaB jagtede et comeback i slutminutterne.

- Som vi slutter første halvleg og starter anden halvleg, er det en kamp vi burde have fået point fra, og måske endda have vundet. I stedte ender vi med et stort nederlag, fordi vi begår for mange fejl, når vi møder hold, der presser os hårdt på bolden. Så det er noget, vi er nødt til at arbejde med i hverdagen, siger U/19-ligatræner David Olsen.

På lørdag spiller AaB på udebane mod Lyngby Boldklub i årets sidste U/19-ligakamp. Inden opgøret indtager AaB 10. pladsen i U/19 Ligaen, mens lørdagens modstander, Lyngby Boldklub ligger på ottendepladsen med to point flere end AaB-holdet.

U/17 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 5-5

Det var særdeles målrigt, da AaB og Brøndby I.F. lørdag tørnede sammen i U/17 Ligaen.

Udeholdet fra Brøndby fik en fremragende start på opgøret og var foran 3-0 efter blot en halv times spil.

Brøndby I.F. blev dog reduceret til ti mand kort før pausen, da et forsøg fra Christian Wagner blev reddet af en Brøndby-hånd, der ikke var målmandens. Samtidig fik AaB et straffespark, som Christian Wagner omsatte til en reducering til 3-1.

Herfra overtog AaB alt spillet, og AaB kom ud til anden halvleg med en stor tro på, at opgøret kunne vendes på hovedet. Det lykkedes i dén grad.

Et flot hattrick af Oliver Ross og en scoring af Christoffer Ravn førte til en AaB-føring på 5-3 med 20 minutter igen.

Desværre formåede Brøndby I.F. at komme tilbage i kampen med kun ti spillere på banen. Først reducerede gæsterne til 5-4 på et frispark, inden der også blev udlignet til 5-5.

Mod slutningen var det ren kaosfodbold med muligheder i begge ender, men det blev ikke til flere end de ti mål og dermed en pointdeling.

- Det var en surrealistisk kamp. Når man er bagud 3-0, vil man jo gerne sælge den for uafgjort, men når man så fører med to mål med 20 minutter igen og er en mand i overtal, så er det jo rigtig skuffende, at man ikke vinder. På det tidspunkt i kampen skal vi være bedre til at køre den hjem, så der er helt sikkert noget mentalt, der skal arbejdes med, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB spiller igen i U/17 Ligaen 7. december på hjemmebane mod Randers Freja FC kl. 15.15.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2

I U/15 Ligaen tabte AaB lørdag 2-0 på hjemmebane til Brøndby I.F. Indledningsvis var opgøret lige, men gæsterne bragte sig i front med 1-0 på en hjørnesparkskombination, der snød hjemmeholdet.

Kort inden pausen fordobledes føringen for Brøndby I.F., da et dybdeløb førte til 2-0-målet.

AaB formåede i anden halvleg ikke at true Brøndby-målet, og dermed endte opgøret også med et nederlag på 2-0.

Dermed går AaB’s U/15-ligahold på vinterpause på 10. pladsen med 11 point efter 12 kampe.