eSuperligaen vender tilbage

1. februar 2019 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Nu kan FIFA-fans i hele Danmark glæde sig til, at deres klubber snart er at finde på skærmen igen. Discovery Networks Danmark, Divisionsforeningen og Dreamhack er klar med sæson 2 af eSuperligaen, hvor der igen kæmpes om en præmiepulje på hele 365.000 kroner, og den store ære som følger med i at kunne kalde sig eSuperliga-mester. Sæson 2 lægger ud med et brag i form af en gentagelse af sidste sæsons nervepirrende finale mellem Brøndby IF og Vejle. 

-Vi havde en fantastisk første sæson af eSuperligaen med profiler som LordHjorth, Agge, Fredberg og FifaÜstun. eSuperliga var kompetitiv FIFA i absolut verdensklasse. Vi glæder os enormt meget til 26. februar, hvor de 16 klubber tager hul på sæson to i eSuperligaen, udtaler direktør for Divisionsforeningen, Claus Thomsen. 

- Fra DreamHacks perspektiv har eSuperligaen været en ubetinget succes. Vi har fået sat FIFA på kortet, og især til vores finale-event i Forum kunne vi udnytte vores ekspertise til at eksekvere et meget succesfuldt event med flere tusinde gæster. Vi har været glade for at kunne hæve FIFA som esport til et helt nyt niveau, som matcher dets fulde potentiale, lyder det fra Marcus Lindmark, CEO hos DreamHack.

Hos broadcasteren bag eSuperligaen, Discovery Networks Danmark, var der ikke meget at rafle om, da beslutningen om en fortsættelse af ligaen skulle tages. 

- Efter sæson 1 var vi ikke i tvivl om, at vi havde ramt et format, der kunne noget. Modtagelsen var utrolig positiv både på tv og streaming, og finalen i Forum viste med al tydelighed, at eSuperligaen havde slået ringe i vandet. Derfor gennemfører vi selvfølgelig en sæson mere, fortæller Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Om eSuperliga sæson 2

Grundspillet strækker sig over syv uger med start den 26. februar og afsluttes med en dobbelt spillerunde onsdag den 10. april. Igen vil de bedste hold avancere til Finals, som erstatter Playoffs fra første sæson. Finals vil blive spillet 10 dage senere - lørdag den 20. april.

Fremover bliver kampene spillet tirsdage og onsdage, hvor seerne kan se to udvalgte topkampe på Canal 9 i tidsrummet 18.30 til 21.00. De resterende kampe vil seerne kunne finde på Dplay i tidsrummet 18.30-23.00. 

I sæson to af eSuperligaen præmieres vinderen med hele 180.000 kr – en stigning på 30.000 kr. i forhold til sæson 1.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Den værste roommate?

31. januar 2019 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

AaB TV har spurgt otte af AaB-spillerne om, hvem de mener, der er den værste roommate på Hele Nordjyllands Hold. 

Se hvad spillerne sagde i indslaget øverst. 

Få pladser tilbage til pre-season arrangement for sæsonkortholdere

30. januar 2019 kl. 15:36 af Simon Vangsgaard Jensen

Der er få pladser tilbage til pre-season arrangementet, som i år bliver afholdt i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy onsdag den 6. februar. Check-in åbner klokken 17.30, hvor arrangementet slutter klokken 20.30. Der vil blive serveret en sodavand og popcorn for de deltagende. Nærmere praktiske oplysninger følger på et senere tidspunkt.

Én billet pr. sæsonkortholder
Hver kortholder kan via sin profil på billet.aabsport.dk tilmelde én person til arrangementet.
Skal du tilmelde dine børn eller venner til arrangementet, kræver det at du har log ind-oplysninger på vedkommendes profil.

Det anbefales at din e-mailadresse er opdateret i billet.aabsport.dk for at vi kan sende dig oplysninger vedrørende dette arrangement og andre sæsonkortholder fordele. Det direkte link til tilmeldingen sendes via et nyhedsbrev på mail til sæsonkortholdere samt offentliggøres på www.aabsport.dk torsdag kl. 10.00. 

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil:

1. Login på billet.aabsport.dk
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Har du flere sæsonkort, men kender ikke brugernavnet på dine profiler?
- Dine brugernavne er (medmindre du selv har ændret det) din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har. For eksempel "navn@navnesen.dk-2"
- Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
Når du er logget ind, anbefales det at du opdaterer din e-mailadresse, som beskrevet ovenfor.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Slask Wroclaw 2-2

29. januar 2019 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Træningslejrens sidste testkamp for AaB's Superligahold endte 2-2 mod Slask Wroclaw fra Polen. 

I en første halvleg, hvor Jacob Rinne flere gange agerede redningsmand, kom AaB fortjent bagud efter 27 minutter på en scoring af Mateusz Radecki. 

Efter pausen fik Tom van Weert scoret to gange. Først på et straffespark begået mod angriberen selv, og siden på en indlæg fra Lukas Klitten. 

Cirka fem minutter før tid udlignede Slask Wroclaw til 2-2 direkte på frispark. 

Se alle mål og de øvrige muligheder i tirsdagens opgør i dette sammendrag af AaB TV og få reaktioner fra anfører Rasmus Würtz, cheftræner Jacob Friis og den dobbelte målscorer, Tom van Weert, der lavede sit første interview på dansk. 

AaB-reserver besejrede Waldhof Mannheim

29. januar 2019 kl. 15:14 af Brian Andersen

AaB bragte sig foran i det femte minut, da Kasper Risgård sikkert udnyttede et straffespark begået mod Frederik Børsting.

Blot tre minutter senere fik tyskerne imidlertid udlignet, da en returbold ærgerligt blev sendt i netmaskerne, selvom AaB-målmand Michael Lansing sekunder inden havde præsteret en flot redning oppe ved det ene målhjørne.

Inden pausen kom dog også det, der skulle vise sig at være sejrsmålet for AaB, da Oliver Klitten med et nydeligt chip frispillede Mikkel Kaufmann, der ikke svigtede alene med målmanden.

Næste testkamp for reserverne spilles på søndag mod Vejgaard Boldspilklub.

Matchfacts – reserveholdstestkamp på Papillon Fotbol Center i Belek
AaB-SV Waldhof Mannheim  2-1 (2-1)
5. min 1-0 Kasper Risgård, 8. min 1-1, 34. min 2-1 Mikkel Kaufmann.

AaB’s startopstilling (4-4-2): Michael Lansing, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mikkel Konnerup, Jakob Ahlmann, Kasper Risgård, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard, Frederik Børsting, Oliver Klitten, Mikkel Kaufmann.