Flere siddepladser frigivet til søndagens brag

31. august 2019 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

De netop frigivne pladser findes alle på A. Enggaard Tribunen og er tilgængelige i frit salg for alle.

Med frigivelsen af siddepladserne på A. Enggaard Tribunen er der netop nu i alt 1.259 billetter tilbage til AaB's fans og 680 tilbage til udebaneafsnittet. 

Weber Tribunen og 3F Tribunen er udsolgt, så der er kun pladser tilbage på Spar Nord Tribunen og A. Enggaard Tribunen. På Spar Nord Tribunen koster billetter til denne kamp kun 19 kr. for børn og pensionister og 99 kr. for voksne. 

Har du endnu ikke gjort som de 11.614 andre og sikret dig plads til søndagens kamp i 3F Superligaen mod FC København på Aalborg Portland Park, så køb dine billetter via linket herunder.

Husk også, at vi i morgen markerer 20-års jubilæet for det danske mesterskab i 1999, det sker med en række aktiviteter, som du kan læse mere om her.

På grund af den store interesse for kampen opfordres alle fans til at komme i god tid i morgen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i august

31. august 2019 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Efter en meget tæt afstemning om månedens mål i august, er Patrick Olsens mål mod Brøndby I.F. 18. august af fansene blevet kåret til månedens AaB-mål i august. 

Frisparksmålet, der sejlede ind i fjerneste hjørne, fik 30 procent af stemmerne og vandt med blot fem stemmer over Patrick Olsens 4-0-scoring mod AC Horsens i mandags. Tredjepladsen var også en scoring fra Patrick Olsen, nemlig hans mål til 3-0 mod AC Horsens. 

AaB takker alle, der afgav en stemme og samtidig deltog i lodtrækningen om Lucas Andersens kampbrugte trøje fra sidste sæson. Vinderen af trøjen blev Peter, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

Tags på denne nyhed

Flere end 11.000 billetter ude - kun 1.326 tilbage

30. august 2019 kl. 15:19 af Rasmus Estrup

Lige nu er der 11.145 billetter ude til AaB's 3F Superligakamp mod FC København på søndag kl. 16.00 på Aalborg Portland Park. Dermed er der kun 1.326 billetter tilbage til AaB-fans. Derudover er der 729 billetter tilbage i udebaneafsnittet. 

Alle tilskuere opfordres til at komme i god tid på søndag for at undgå massive køer til tribunerne i sidste øjeblik. 

3F Tribunen er allerede udsolgt, og på Weber Tribunen er der et fåtal af pladser tilbage. Derfor er størstedelen af de resterende pladser til AaB-fans at finde på Spar Nord Tribunen. Her koster billetter til børn og pensionister kun 19 kr., mens voksenbilletter koster 99 kr. Køb billetter til kampen her. 

Dette skyldes, at 20-års jubilæet for mesterskabet i 1999 markeres på søndag. Så foruden 3F Superligabraget mod FC København, kan tilskuere også se frem til at få et gensyn med flere af profilerne fra mesterholdet i 1999, heriblandt cheftræner Hans Backe, anfører Jens Jessen, topscorer Søren Frederiksen og klublegende Torben Boye. 

Læs mere om alle aktiviteterne på søndag her.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

30. august 2019 kl. 14:26 af Brian Andersen

- at der i skrivende stund er 11.008 billetter ude til søndagens kamp. Dermed resterer der blot 1.526 billetter i AaB-afsnit på Aalborg Portland Park og 747 billetter i udebaneafsnittet. Køb i forsalg din billet her.

- at det forestående opgør er 3F Superligakamp nummer 84 mellem AaB og FC København. Statistikken siger 18 sejre til AaB, 23 uafgjorte og 42 nederlag samt en målscore på 89-139 set med AaB’s øjne.

- at AaB er uden nederlag i de tre seneste 3F Superligahjemmekampe mod FC København. Set over en periode dækkende de 11 seneste 3F Superligakampe mellem de to klubber i Aalborg har AaB overtaget med fire sejre, fire uafgjorte og kun tre nederlag.

- at klubbernes seneste møde i Aalborg forekom 11. november 2018, hvor opgøret sluttede 1-1 efter en føringstræffer til AaB ved Lucas Andersen.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Lucas Andersen (1 mål) også Jakob Blåbjerg (2 mål), Frederik Børsting (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC København.

- at AaB og FC København er indeværende sæsons to mest scorende klubber med foreløbig henholdsvis 14 og 15 scoringer i 3F Superligaen.

- at ud af de 83 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe mod FC København har AaB scoret først i 30 tilfælde, hvilket har resulteret i 15 sejre, ti uafgjorte og fem nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 49 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 37 nederlag.

- at AaB også i 2002 mødte FC København i 3F Superligaen på datoen 1. september. Dengang endte kampen med en overbevisende sejr på 3-0 til AaB i en kamp, der bød på et brændt FCK-straffespark af Thomas Røll samt udvisninger til både FCK’s Bo Svensson og Sibusiso Zuma i kampens sidste minutter. Allan Gaarde, Andres Oper og Thomas Augustinussen scorede for AaB.

- at AaB har vundet sine to seneste 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park; begge endda med mindst to mål. Hvis det bliver til sejr mod FC København på søndag, vil det være første gang i knap to år, september-oktober 2017, at AaB tager fuldt hus i tre 3F Superliga-hjemmekampe i træk.

- at dommer Jakob Kehlet søndag dømmer sin 206. 3F Superligakamp, hvoraf de 36 har haft deltagelse af AaB. Det bliver hans fjerde 3F Superligakamp mellem AaB og FC København, men den første siden marts 2016, og den første mellem de to klubber i Aalborg siden november 2014.

- at Jacob Friis søndag står i spidsen for AaB for 25. gang i 3F Superligaen. Han har endnu ikke stået over for FC København, så søndagens opgør bliver hans første mod de forsvarende danske mestre, der indtil videre er uden pointtab i indeværende sæson.

- at AaB senest var i aktion på datoen 1. september, da Brøndby I.F. i 2013 blev slået 2-1 i Aalborg efter AaB-træffere af Henrik Dalsgaard og Anders K. Jacobsen.

- at Patrick Kristensen søndag som den blot 12. spiller i klubbens historie siden 1885 kan blive noteret for sin officielle kamp nummer 350 for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.240 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Frank Strandli om mesterskabet i 1999

30. august 2019 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

På søndag markeres det, at der i år er 20-års jubilæum for mesterskabet i 1999. I den anledning bliver AaB's daværende mesterhold hyldet i forbindelse med 3F Superligakampen mellem AaB og FC København. 

Mange profiler på og omkring holdet fra 1999 vil derfor blive hyldet på grønsværen på søndag. En af dem, der kommer til jubilæumskampen, er nordmanden Frank Strandli, der kom til AaB midt i guldsæsonen, hvor han i 17 kampe scorede ni mål. 

AaB TV har interviewet Frank Strandli om mesterskabssæonen i 1999, hvilket du kan se i indslaget øverst. 

Frank Strandli er i alt noteret for 47 kampe og 18 mål for AaB. 

Sammen med flere af sine holdkammerater og cheftræner Hans Backe bliver han som nævnt hyldet på søndag mod FC København. Det sker både kl. 15.00 i fanområdet omkring AaB Tyren og på grønsværen i pausen. 

Der er i øjeblikket 10.747 billetter ude til søndagskampen mod FC København kl. 16.00 på Aalborg Portland Park. Dermed er der kun 1.709 billetter tilbage til AaB's fans. Herudover er der 780 billetter tilbage til udebaneafsnittet.

Tags på denne nyhed