Vind landskampbilletter i pausen til AaB-AC Horsens

30. oktober 2018 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Når AaB og AC Horsens mødes i pokalottendedelsfinalen i morgen onsdag, vil der i pausen blive sparket AaB-fodbolde ud på tribunerne.

På fire af fodboldene er der påklistret en præmiekupon, som kan konverteres til to landskampbilletter til kampen mellem Danmark og Irland 19. november i Aarhus.

Så vær klar til at gribe boldene i pausen af Sydbank Pokalkampen i morgen på Aalborg Portland Park. 

Husk i øvrigt, at du ved at købe en billet online til kampen i morgen også får en ekstra gratis billet til Superligakampen mod AC Horsens 9. december.

Tags på denne nyhed

Vidste du om pokalottendedelsfinalen…

30. oktober 2018 kl. 09:50 af Brian Andersen

- at ved at købe billet til pokalkampen, så får du også en gratis billet til dysten mod samme modstander i Superligaen søndag den 9. december. Læs mere her.

- at AaB ved flere lejligheder tidligere har mødt AC Horsens i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til tre sejre (to videre avancementer – grundet dobbelt semifinaleopgør) og et nederlag.

- at AaB med en sejr over AC Horsens vil spille sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen for sjette år i træk. Kvartfinalen har dog også været endestationen de to seneste år.

- at AC Horsens hvert år siden 1994/1995 har deltaget i Sydbank Pokalen. Klubbens bedste resultat er finalepladsen i 2011/2012 samt tre semifinaler, senest i 2013/2014.

- at det er første gang, at AaB og AC Horsens spiller i samme række ved et opgør i Sydbank Pokalen. I alle fire tidligere pokalopgør har AC Horsens spillet i den næstbedste række og AaB i den bedste række.

- AaB’s målscorere i pokalkampe mod AC Horsens omfatter Steffen Højer, Jari Pedersen, Søren Frederiksen, Allan Gaarde, Jozo Matovac, Tulio de Melo, Anders Due, Lukas Spalvis (3) og Kasper Kusk.

- at de otte seneste kampe mellem AaB og AC Horsens, syv i Superligaen og én i pokalturneringen, er endt uden nederlag til hjemmeholdet. Kampene er endt ligeligt med fire hjemmesejre og fire uafgjorte.

- at klubberne senest mødte hinanden 20. august 2018, hvor Superligaopgøret i Horsens sluttede uden scoringer.

- at AaB kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne ved 26. september at besejre FC Roskilde med 5-0 efter et selvmål og dobbeltscoringer af Wessam Abou Ali og Kasper Risgård.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og yderligere har deltaget i finalen otte andre gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB's U/14-drenge vandt Göteborg-turnering

30. oktober 2018 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

I forrige weekend fik AaB's U/15-hold bronze ved den internationale turnering IFK Göteborg Invitational U15, og i den forgangne weekend tog U/14-holdet så den samlede sejr i turneringen for U/14-hold. 

Alle kampene blev spillet i Serneke Prioritet Arena i Göteborg, hvor AaB mødte fem forskellige modstandere. AaB lagde ud med 0-0 mod FC Roskilde, 1-1 mod Torslanda I.K. og 2-2 mod IFK Göteborg. 

Men med to sejre i de sidste to kampe på 3-2 over FC Midtjylland og 2-1 over AIK Stockholm stod AaB ved turneringens afslutning som ubesejret med ni point, hvilket var nok til en førsteplads. 

AaB's U/14-hold er generelt inde i en god periode, hvor holdet er ubesejret i sine seneste 20 kampe. 

Tags på denne nyhed

Mød AaB-profiler og scor gratis billetter på fredag

30. oktober 2018 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

 

Fra kl. 14.00 til 18.00 på fredag på Centertorvet i Aalborg Storcenter kan du score gratis billetter til Superligakampen AaB-FC København. Besøg vores fotostand, hvor du kan tage dit eget fanbillede. Hvis du efterfølgende poster det på Facebook belønner vi dig med en eller flere gratis billetter til opgøret, der spilles på Aalborg Portland Park den 11. november.

I løbet af fredagens arrangement vil det også være muligt at få autografer og selfies med fire AaB-profiler. Fra kl. 14.00 til kl. 16.00 står Kasper Kusk og Oliver Abildgaard klar, mens du fra kl. 16.00 til 18.00 kan møde Lucas Andersen og Tom van Weert.

Vi glæder os til at se dig på Centertorvet i Aalborg Storcenter på fredag mellem 14.00 og 18.00.

Tags på denne nyhed

U/19-ligasejr på udebane over FC København

29. oktober 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC København-AaB 2-3

Efter flere ugers pause fra U/19 Ligaen var AaB's U/19-ligahold tilbage på grønsværen i lørdags, hvor AaB på udebane besejrede FC København med 3-2.

Efter en tempofyldt start kom hjemmeholdet foran 1-0 efter et klumpspil, men et kvarter senere udlignede AaB til 1-1. Mikkel Kaufmann leverede et stærkt forarbejde og sendte bolden i dybden til Nicolai Bech Laursen, som efter en karakteristisk skudfinte sparkede udligningen i netmaskerne. 

Ni minutter efter pausen kunne AaB bringe sig i front. Efter et godt, kollektivt opspil lagde Jonathan Flindt et præcist indlæg ind til Mikkel Kaufmann, som skubbede bolden over stregen til 2-1. 

Kort efter blev Mikkel Kaufmann dobbelt målscorer, da han fra distancen flot sparkede bolden op i fjerneste krog til 3-1.  

FC København var kampen igennem mest på bolden, og fem minutter før tid fik hjemmeholdet reduceret til 2-3 på et langskud. 

- Det er fedt at tage en sejr på en svær udebane, hvor jeg ikke tror, jeg tidligere har været med til at vinde, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Spillemæssigt var det en blandt oplevelse. Vi stod stabilt defensivt, men vi havde ikke succes med vores presspil, hvorfor FC København var på bolden i store dele af kampen. Til gengæld var vi skarpe foran mål, siger U/19-ligatræneren. 

AaB ligger med sejren på andenpladsen i U/19 Ligaen med 18 point efter otte kampe - to point færre end FC Midtjylland på førstepladsen. Næste kamp spilles på lørdag på hjemmebane mod OB kl. 13.00. 

Danmarksserien: AaB-Lystrup I.F. 3-1

I Danmarksserien kravlede AaB i weekenden op på sjettepladsen med en hjemmesejr på 3-1 over bundholdet Lystrup I.F. 

Det var ellers gæsterne, der efter seks minutter bragte sig foran 1-0. Endnu en gang var det efter et hjørnespark, at AaB måtte indkassere en scoring, da bolden inde fra det lille felt blev headet i mål. 

Efter scoringen satte AaB sig på spillet, og med cirka 20 minutter til pausen blev det til 1-1. Et godt gennemspillet angreb blev afsluttet af Christian Søndergaard, som sparkedede bolden ind ved roden af fjerneste stolpe. 

Kort efter gjorde Ebrima Ceesay ham kunsten efter, da han også via modsatte stang scorede til 2-1. 

Herfra kom gæsterne længere frem og jagtede en udligning, og i flere tilfælde var de tæt på at komme til store målschancer. Men midt i anden halvleg lukkede AaB kampen, da Lystrup I.F. blev fanget ubalance, og Christian Høgh Sørensen trak ind i banen og sparkede scoringen til 3-1 i nettet. 

- Det var en frustrerende start, hvor vi igen indkasserede et mål på en dødbold. Heldigvis fik vi sat os fuldstændig på spillet efterfølgende, og formåede også at lukke kampen til sidst trods et par optræk til muligheder fra deres side, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB's Danmarksseriehold, der ligger på sjettepladsen, spiller efterårets sidste kamp på søndag på udebane mod Aarhus Fremad, der indtager niendepladsen i Danmarksserien. 

Tags på denne nyhed