Vidste du om pokalottendedelsfinalen…

30. oktober 2018 kl. 09:50 af Brian Andersen

- at ved at købe billet til pokalkampen, så får du også en gratis billet til dysten mod samme modstander i Superligaen søndag den 9. december. Læs mere her.

- at AaB ved flere lejligheder tidligere har mødt AC Horsens i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til tre sejre (to videre avancementer – grundet dobbelt semifinaleopgør) og et nederlag.

- at AaB med en sejr over AC Horsens vil spille sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen for sjette år i træk. Kvartfinalen har dog også været endestationen de to seneste år.

- at AC Horsens hvert år siden 1994/1995 har deltaget i Sydbank Pokalen. Klubbens bedste resultat er finalepladsen i 2011/2012 samt tre semifinaler, senest i 2013/2014.

- at det er første gang, at AaB og AC Horsens spiller i samme række ved et opgør i Sydbank Pokalen. I alle fire tidligere pokalopgør har AC Horsens spillet i den næstbedste række og AaB i den bedste række.

- AaB’s målscorere i pokalkampe mod AC Horsens omfatter Steffen Højer, Jari Pedersen, Søren Frederiksen, Allan Gaarde, Jozo Matovac, Tulio de Melo, Anders Due, Lukas Spalvis (3) og Kasper Kusk.

- at de otte seneste kampe mellem AaB og AC Horsens, syv i Superligaen og én i pokalturneringen, er endt uden nederlag til hjemmeholdet. Kampene er endt ligeligt med fire hjemmesejre og fire uafgjorte.

- at klubberne senest mødte hinanden 20. august 2018, hvor Superligaopgøret i Horsens sluttede uden scoringer.

- at AaB kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne ved 26. september at besejre FC Roskilde med 5-0 efter et selvmål og dobbeltscoringer af Wessam Abou Ali og Kasper Risgård.

- at AaB tre gange har vundet pokaltitlen – i 2014, 1970 og 1966 – og yderligere har deltaget i finalen otte andre gange.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB's U/14-drenge vandt Göteborg-turnering

30. oktober 2018 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

I forrige weekend fik AaB's U/15-hold bronze ved den internationale turnering IFK Göteborg Invitational U15, og i den forgangne weekend tog U/14-holdet så den samlede sejr i turneringen for U/14-hold. 

Alle kampene blev spillet i Serneke Prioritet Arena i Göteborg, hvor AaB mødte fem forskellige modstandere. AaB lagde ud med 0-0 mod FC Roskilde, 1-1 mod Torslanda I.K. og 2-2 mod IFK Göteborg. 

Men med to sejre i de sidste to kampe på 3-2 over FC Midtjylland og 2-1 over AIK Stockholm stod AaB ved turneringens afslutning som ubesejret med ni point, hvilket var nok til en førsteplads. 

AaB's U/14-hold er generelt inde i en god periode, hvor holdet er ubesejret i sine seneste 20 kampe. 

Tags på denne nyhed

Mød AaB-profiler og scor gratis billetter på fredag

30. oktober 2018 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

 

Fra kl. 14.00 til 18.00 på fredag på Centertorvet i Aalborg Storcenter kan du score gratis billetter til Superligakampen AaB-FC København. Besøg vores fotostand, hvor du kan tage dit eget fanbillede. Hvis du efterfølgende poster det på Facebook belønner vi dig med en eller flere gratis billetter til opgøret, der spilles på Aalborg Portland Park den 11. november.

I løbet af fredagens arrangement vil det også være muligt at få autografer og selfies med fire AaB-profiler. Fra kl. 14.00 til kl. 16.00 står Kasper Kusk og Oliver Abildgaard klar, mens du fra kl. 16.00 til 18.00 kan møde Lucas Andersen og Tom van Weert.

Vi glæder os til at se dig på Centertorvet i Aalborg Storcenter på fredag mellem 14.00 og 18.00.

Tags på denne nyhed

U/19-ligasejr på udebane over FC København

29. oktober 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC København-AaB 2-3

Efter flere ugers pause fra U/19 Ligaen var AaB's U/19-ligahold tilbage på grønsværen i lørdags, hvor AaB på udebane besejrede FC København med 3-2.

Efter en tempofyldt start kom hjemmeholdet foran 1-0 efter et klumpspil, men et kvarter senere udlignede AaB til 1-1. Mikkel Kaufmann leverede et stærkt forarbejde og sendte bolden i dybden til Nicolai Bech Laursen, som efter en karakteristisk skudfinte sparkede udligningen i netmaskerne. 

Ni minutter efter pausen kunne AaB bringe sig i front. Efter et godt, kollektivt opspil lagde Jonathan Flindt et præcist indlæg ind til Mikkel Kaufmann, som skubbede bolden over stregen til 2-1. 

Kort efter blev Mikkel Kaufmann dobbelt målscorer, da han fra distancen flot sparkede bolden op i fjerneste krog til 3-1.  

FC København var kampen igennem mest på bolden, og fem minutter før tid fik hjemmeholdet reduceret til 2-3 på et langskud. 

- Det er fedt at tage en sejr på en svær udebane, hvor jeg ikke tror, jeg tidligere har været med til at vinde, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Spillemæssigt var det en blandt oplevelse. Vi stod stabilt defensivt, men vi havde ikke succes med vores presspil, hvorfor FC København var på bolden i store dele af kampen. Til gengæld var vi skarpe foran mål, siger U/19-ligatræneren. 

AaB ligger med sejren på andenpladsen i U/19 Ligaen med 18 point efter otte kampe - to point færre end FC Midtjylland på førstepladsen. Næste kamp spilles på lørdag på hjemmebane mod OB kl. 13.00. 

Danmarksserien: AaB-Lystrup I.F. 3-1

I Danmarksserien kravlede AaB i weekenden op på sjettepladsen med en hjemmesejr på 3-1 over bundholdet Lystrup I.F. 

Det var ellers gæsterne, der efter seks minutter bragte sig foran 1-0. Endnu en gang var det efter et hjørnespark, at AaB måtte indkassere en scoring, da bolden inde fra det lille felt blev headet i mål. 

Efter scoringen satte AaB sig på spillet, og med cirka 20 minutter til pausen blev det til 1-1. Et godt gennemspillet angreb blev afsluttet af Christian Søndergaard, som sparkedede bolden ind ved roden af fjerneste stolpe. 

Kort efter gjorde Ebrima Ceesay ham kunsten efter, da han også via modsatte stang scorede til 2-1. 

Herfra kom gæsterne længere frem og jagtede en udligning, og i flere tilfælde var de tæt på at komme til store målschancer. Men midt i anden halvleg lukkede AaB kampen, da Lystrup I.F. blev fanget ubalance, og Christian Høgh Sørensen trak ind i banen og sparkede scoringen til 3-1 i nettet. 

- Det var en frustrerende start, hvor vi igen indkasserede et mål på en dødbold. Heldigvis fik vi sat os fuldstændig på spillet efterfølgende, og formåede også at lukke kampen til sidst trods et par optræk til muligheder fra deres side, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB's Danmarksseriehold, der ligger på sjettepladsen, spiller efterårets sidste kamp på søndag på udebane mod Aarhus Fremad, der indtager niendepladsen i Danmarksserien. 

Tags på denne nyhed

AaB-AC Horsens kampinformation

29. oktober 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Kampinfo

AaB-AC Horsens
Sydbank Pokalens ottendedelsfinale
Spilledato: Onsdag 31. oktober 2018
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00
Dommer: Michael Tykgaard

Køb billet til pokalkampen og få gratis Superligabillet

Ved at købe billet til onsdagens ottendedelsfinale i Sydbank Pokalen mod AC Horsens får du også en billet til dysten mod samme modstander i Superligaen søndag den 9. december.

For billetkøbere betyder det, at når du køber din billet til pokalkampen mod AC Horsens, vil du modtage en e-mail med en PDF-fil. Filen indeholder to sider: en side med din billet til pokalkampen, samt en side med en rabatkode/gavekort til en billet til Superliga-kampen mod AC Horsens. På denne side er det forklaret, hvordan du veksler denne til en billet til Superligakampen mod AC Horsens.

Sæsonkortholdere (og sæsonkortabonnenter), der jo i forvejen har sikret sig adgang til begge ovennævnte kampe, tilbydes til opgøret mod AC Horsens 9. december en ekstra gratis billet. Læs mere om det her. 

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra AC Horsens

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for onsdagens kamp er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.