Oplevelser for livet - for 85 kr. om måneden

3. oktober 2018 kl. 19:20 af Rasmus Estrup

Med et sæsonkortabonnement for 85 kr. om måneden får du altid adgang til alle AaB's hjemmekampe, og du slipper for den årlige gentegning, samt at skulle betale for en hel sæson ad gangen. 

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn. 

Tegner du abonnement inden kampen mod Brøndby I.F. på søndag, får du for 85 kr. billet til to søndagskampe i den første måned, nemlig mod Brøndby I.F. 7. oktober og Vendsyssel F.F. 28. oktober. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra oprettelsesdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og DBU Pokalkampe på Aalborg Portland Park, får du med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tags på denne nyhed

Fanquiz ved AaB Tyren søndag

3. oktober 2018 kl. 15:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Fra kl. 17.15 vil der være interview med to AaB-spillere som optakt til dagens kamp, og efterfølgende vil to fans kunne prøve deres viden mod de to AaB-spillere med mulighed for at vinde værdikuponer til boderne på Aalborg Portland Park.

Vil du gerne være en af de to deltagende fans, så klik ind på AaB's officielle Facebook-side og deltag i konkurrencen om en plads på scenen til fandysten.

Tags på denne nyhed

Tre AaB'ere udtaget til U/20- og U/21-landshold

3. oktober 2018 kl. 12:12 af Rasmus Estrup

De to midtbanespillere Filip Lesniak og Oliver Abildgaard er udtaget til hver sit U/21-landshold, mens angriber Wessam Abou Ali er på det danske U/20-landshold.  

Slovakiske Filip Lesniak er udtaget til de to sidste EM-kvalifikationskampe for det slovakiske U/21-landshold. Første opgør spilles i Slovakiet 12. oktober mod Estland, mens den følgende EM-kvalifikationskamp spilles på udebane mod Nordirland 16. oktober. Slovakiet indtager inden de to kampe andenpladsen i sin pulje. De fire bedste andenpladser kvalificerer sig til EM, og lige nu er Slovakiet ottendebedste toer. 

For Oliver Abildgaard gælder det også de to afgørende EM-kvalifikationskampe. 12. oktober møder Danmark Polen i en direkte duel om puljens førsteplads, som Danmark lige nu indtager med et point ned til polakkerne. 16. oktober spiller Danmark så mod Færøerne i den sidste EM-kvalifikationskamp. Begge Danmarks kampe spilles på Aalborg Portland Park. 

Wessam Abou Ali er udtaget til U/20-landsholdet, som spiller to venskabskampe i spanske Marbella. 10 oktober gælder det en kamp mod Rusland, og 13. oktober skal Danmark møde Sverige. 

Mens Filip Lesniak har optrådt otte gange på Slovakiets U/21-landshold, har Oliver Abildgaard spillet tre U/21-landskampe for Danmark. Wessam Abou Ali har endnu ikke debuteret på U/20-landsholdet. 

I den danske U/21-landsholdstrup er desuden også de to tidligere AaB-spillere Joakim Mæhle og Jannik Pohl. 

Casper Gedsted Hansen på U/17-landsholdet

3. oktober 2018 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

AaB-talentet Casper Gedsted Hansen er udtaget til U/17-landsholdet, der står foran fem kampe i denne måned. Først venter der to venskabskampe på udebane mod Tyskland 13. oktober og 15. oktober. 

Derefter følger tre EM-kvalifikationskampe i Danmark. Den første spilles 24. oktober mod Georgien i Hobro, dernæst mod Estland i Viborg 27. oktober og endelig spiller Danmark mod Rusland i Skive 30. oktober. 

Casper Gedsted Hansen har optrådt syv gange på Danmarks U/16-landshold, men har endnu en debut på U/17-landsholdet til gode. 

Tags på denne nyhed

Kaufmann støder til U/19-landsholdet

2. oktober 2018 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Mikkel Kaufmann er også blevet indkaldt til den U/19-landsholdstrup, der i midten af oktober står foran tre EM-kvalifikationskampe. Dermed er der nu fem AaB-talenter med i landsholdstruppen. 

Ud over Mikkel Kaufmann er også Anders Bærtelsen, Mathias Ross, Lukas Klitten og Oliver Klitten udtaget til de tre kampe. Første kamp spilles onsdag 10. oktober mod Finland, anden kamp følger lørdag 13. oktober, hvor modstanderen er Estland og 16. oktober gælder det et opgør mod Italien. Alle kampe spilles i Estland.

Mikkel Kaufmann har hidtil spillet 25 ungdomslandskampe og scoret ti mål. 

Tags på denne nyhed