-
30. september kl. 16:00
1 : 1
17. september
2 : 2
2. september
0 : 1
27. august
0 : 0
20. august
1 : 0
12. august

AaB TV: Sammendrag af AaB-AC Horsens

6. marts 2018 kl. 07:30 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Snekampen endte uafgjort

5. marts 2018 kl. 19:53 af Rasmus Estrup

Det endte 1-1, da AC Horsens mandag aften gæstede Hele Nordjyllands Hold på et sneklædt Aalborg Portland Park. Kasper Pedersen bragte AaB foran i anden halvleg, og kort efter bragte Jonas Borring balance i stillingen.

Det var en fornem indsat fra cirka 50 fans, der i det hele taget gjorde det muligt for kampen at blive fløjtet i gang trods det voldsomme snevejr.

Selvom opgørets anden aflevering på den snedækkede græsplæne var en fejlaflevering, kom AaB inden for det første spilminut til afslutning ved Kasper Kusk, der et par meter uden for Horsens-feltet sparkede forbi mål. 

Seks minutter inde i opgøret testede AC Horsens for første gang Jacob Rinne, men han kunne nemt opsamle en afslutning lige på ham fra kanten af feltet. 

Nemt var det dog langt fra efter ni minutter, hvor Jonas Borring tæt under mål kom til afslutning efter et indlæg. Men Jacob Rinne leverede en fremragende refleksredning på stregen for at holde bolden ude af nettet. 

Minuttet senere fik AC Horsens' Kjartan Finnbogason bolden over stregen efter et hjørnespark, men han blev korrekt dømt offside i situationen.  

Et kvarter inde i opgøret prøvede Kasper Kusk igen fra kanten af feltet efter et godt drev frem i banen, men igen strøg afslutningen forbi til et målspark. 

Efter lidt over en halv time forsøgte Yann Rolim sig også med et langskud. Dette sad lige på Jesse Joronen, men på grund af vejret voldte afslutningen en del problemer for målmanden, der dog i sidste ende fik kontrol over den gule bold. 

Kort efter tvang Oliver Abildgaard med en rigtig god afslutning AC Horsens-målmanden til en flot redning helt ude ved stolpen. 

Efter pausen stod AaB - ligesom i første halvleg - for den første afslutning. Kasper Kusk førte bolden frem og gav den videre til Frederik Børsting, men hans afslutning blev blokeret. Kort efter var Kasper Kusk selv i afslutterens rolle, men han skød fladt forbi målet. 

Efter 57 minutter var Jannik Pohl på færde med et godt løb på højrekanten, som gav et hjørnespark. Kasper Kusk sendte dette mod bagerste stolpe, hvor Kasper Pedersen headede AaB i front. 1-0. 

AaB-spillerne havde dog knap fået armene ned, før AC Horsens efter 60 minutter udlignede, da Jonas Borring i en omstilling sendte læderet i netmaskerne bag Jacob Rinne til 1-1. 

Efter 65 minutter var AC Horsens igen tæt på, da Simon Okosun fik en hovedstødschance ved det lille felt, men hovedstødet sad lige på Jacob Rinne. En meget lignende situation gentog sig efter 68 minutter, og igen reddede AaB's svenske målmand. 

AC Horsens truede i de kommende minutter igen med hovedstød efter dødbolde, men Jacob Rinnes mål blev aldrig rigtig truet af forsøgene. Det gjorde AC Horsens-målet heller ikke på et hovedstød i den anden ende 15 minutter før tid. 

Efter 84 minutter blev Wessam Abou Ali sendt ind til sin officielle debut i AaB-trøjen. Kort efter indskiftningen tog Wessam Abou Ali et frispark tæt på gæsternes felt, men sparket blev blokeret af muren. 

I tillægstiden pressede AaB gevaldigt på for en udligning, og Filip Lesniak var meget tæt på i to omgange, men i mål kom den gule kugle ikke. 

Derfor endte opgøret 1-1. Det ene point sender AaB på sjettepladsen i Alka Superligaen med et point op til AC Horsens på femtepladsen og et point ned til OB på syvendepladsen.

AaB's næste opgør i Alka Superligaen spilles igen på Aalborg Portland Park. Det sker på søndag kl. 14.00 mod Randers FC. 

Matchfacts - Alka Superligaen, 24. spillerunde

AaB-AC Horsens 1-1 (0-0)
58. min 1-0 Kasper Pedersen, 60. min 1-1 Jonas Borring
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (26)
Advarsler AC Horsens: Oliver Drost (37), Jonas Borring (70), Peter Nymann (78)
2.116 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-4-1-1): Jacob Rinne, Patrick Kristensen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann, Kasper Kusk, Oliver Abildgaard, Filip Lesniak, Frederik Børsting (71: Edison Flores), Yann Rolim (77: Pavol Safranko), Jannik Pohl (84: Wessam Abou Ali). 

AC Horsens (4-4-2): Jesse Joronen, Peter Nymann, Alexander Ludwig, Delphin Tshiembe, Jonas Thorsen, Mikkel Qvist (62: Rune Frantsen (80: Thomas Kortegaard)), Simon Okosun, Bjarke Jacobsen, Jonas Borring, Oliver Drost (62: Hallur Hansson), Kjartan Finnbogason. 

Dommer: Peter Munch Larsen

Tags på denne nyhed

Aftenens kamp forventes gennemført

5. marts 2018 kl. 14:11

Vejrsituationen har flere steder givet årsag til bekymring om, hvorvidt aftenens kamp mod AC Horsens gennemføres.

AaB har i løbet af dagen været i løbende dialog med Aalborg Kommune, hvis beredskab løbende rydder banen for sne, således at opgøret i Alka Superligaen kan spilles.

- Med mindre vejrsituationen gør forholdene markant værre og banen umulig at holde fri for sne, så spiller vi kampen i aften, og heldigvis har vi mange fantastiske fans og frivillige, der også støtter op og hjælper med at holde tribunerne ryddet for sne, lyder det fra sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB opfordrer alle tilskuere til aftenens kamp til at køre hjemmefra i god tid, så man kan køre sikkert og roligt efter vejrforholdene.

Tags på denne nyhed

Ungdomsholdene åbnede med sejre på 4-1

5. marts 2018 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sejr på 4-1 over Lyngby Boldklub

AaB's U/19-ligahold startede foråret præcis som ønsket, da holdet lørdag vandt 4-1 på hjemmebane over Lyngby Boldklub i forårspremieren. 

Wessam Abou Ali scorede til 1-0 på straffespark, og angriberen blev også noteret for målet til 2-0 efter et hjørnespark. Han var også tæt på at score til 3-0, men efter at have afdriblet gæsternes målmand, ramte han stolpen. AaB's Jeppe Pedersen erobrede straks efter bolden og fra distancen lagde han flot læderet i nettet til pausestillingen 3-0. 

I anden halvleg blev Jeppe Pedersen også dobbelt målscorer, da et indlæg fra hans fod fik lov til at stryge direkte i mål til 4-0. 

Lyngby Boldklubs reducering til slutresultatet 4-1 blev sat ind på et straffespark. 

- Det er da fedt at starte med en pænt komfortabel sejr og tre point. Sejren kom også mod en direkte modstander i forhold til tabellen, og så tæt som den er, kan det blive vigtigt at være bedst indbyrdes, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Det var en kamp, hvor vi overordnet set var i god kontrol, og vi lykkedes med mange af de ting, vi har haft fokus på i opstarten. Især var det positivt at se, hvordan der blev leveret en god holdindsats, siger Lasse Stensgaard. 

AaB ligger i øjeblikket på sjettepladsen i U/19 Ligaen med fire point op til andenpladsen. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod førerholdet FC Midtjylland. 

U/17 Ligaen: 4-1-sejr over Lyngby Boldklub

Sejrscifrene var nøjagtig de samme i U/17 Ligaen, som også vandt 4-1 over Lyngby Boldklub i forårspremieren. AaB måtte ellers kort før kampstart se bort fra to spillere i startopstillingen på grund af skader. Men det kunne ikke ses på resultatet. 

Casper Gedsted Hansen åbnede scoringen, da et godt AaB-pres førte til en en friløber til Casper Gedsted Hansen. Han stod også for målscoringen ved AaB's andet mål. Fra kanten spillede Oliver Harbo Overgaard bolden ind mod midten, hvor Casper Gedsted Hansen havde timet et løb mellem Lyngby-stopperne og kunne eksekvere til 2-0. 

Efter pausen gjorde Andreas Fruergaard det til 3-0, da et langt udspark fra Marcus Bundgaard Sørensen snød Lyngby-forsvaret, og gav Andreas Fruergaard en friløber. 

Lyngby Boldklub fik efterfølgende reduceret til 3-1 på et straffespark, som Valdemar Bjerre begik. Selvsamme spiller gjorde dog skaden god igen, da han efter et par gode træk i Lyngby-feltet lukkede kampen med målet til 4-1. 

- Vi leverede en fuldstændig kontrolleret indsats, hvor gameplanen lykkedes. Offensivt fungerede vores aftalte løbemønstre, og defensivt var vi gode i blandt andet sideforskydelser, så der var aldrig tvivl om resultatet, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

AaB indtager fjerdepladsen i U/17 Ligaen med en kamp til gode i forhold til første- og andenpladsen. På lørdag spiller AaB på udebane mod FC Midtjylland, der ligger på femtepladsen. 

Tags på denne nyhed