Vind billetter til AaB-FC Nordsjælland i morgen fra kl. 14-17

15. maj 2018 kl. 21:06 af Rasmus Estrup

På fredag spiller AaB sæsonens sidste hjemmekamp, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park kl. 18.00. Og i morgen har du mulighed for at vinde billetter til kampen. 

Foran hovedsponsor Spar Nords lokaler på Nytorv i Aalborg vil der i morgen mellem kl. 14.00 og 17.00 være flere af AaB’s Superligaspillere, som står klar til at skrive autografer, mens der bliver afholdt en konkurrence, hvor man kan vinde to billetter pr. deltager til fredagskampen.  

Du kan vinde billetterne ved at sparke en fodbold ind i hullet på AaB’s Faxe Kondi fancan, som normalt står oppustet ved Weber Tribunen på kampdage. 

Så kig forbi vores hovedsponsor Spar Nord i morgen fra kl. 14.00 til 17.00. 

Tags på denne nyhed

AaB-FC Nordsjælland kampinformation

15. maj 2018 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 35. runde
Spilledato: Fredag 18. maj 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00 (kl. 16.00 på Spar Nord Tribunen for sæsonkortholdere) 

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra FC Nordsjælland

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Fri fadøl og sodavand i en time for sæsonkortholdere

På fredag afholder AaB loyalitetsdags for sæsonkortholdere og sæsonkortabonnenter. Fra kl. 16.00 til 17.00 vil der være et festligt arrangement med musik, god stemning og fri fadøl og sodavand på Spar Nord Tribunen. Tilbuddet gælder alle sæsonkortholdere, selvom sæsonkortet gælder til Weber- eller 3F Tribunen. Læs mere om loyalitetsdagen her.

Merchandisetilbud

I AaB Fanshop og AaB Souvenirbod kan du sikre dig AaB's udebanetøj for 50%.

Burgerbar på Weber Tribunen

På Weber Tribunen bliver der  solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af tribunen. 

Sandwiches i boderne

I boderne vil der på fredag blive solgt sandwiches fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

15. maj 2018 kl. 11:27 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 500 til mandagens kamp – 1400 normalt
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20 ,- 
Voksen: 110 ,-

Billetterne sælges ekstraordinært via AaB's billetside til dette opgør: Bestil billetter her. 

 

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 50 ,- 
Voksen: 140 ,-

 

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

 

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

 

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Sportspsykologisk rådgiver stopper i AaB

15. maj 2018 kl. 10:00 af Brian Andersen

Martin Langagergaard har været tilknyttet AaB i 12 år i en konsulentrolle, hvor hans faglighed og tilstedeværelse har været særdeles værdsat.

- Vi er ærgerlige over, at Martin har valgt at forlade os, men ønsker ham samtidig held og lykke med sin nye udfordring i FC København, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Martin har med sin professionalisme og fine menneskelige kvaliteter haft stor betydning for såvel vores spillertrup som trænerstab, og han har på flere plan været en vigtig sparringspartner, fremhæver Allan Gaarde.

Martin Langagergaard siger med vemod farvel til AaB:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med masser af spændende udfordringer, og jeg vil gerne takke alle de mennesker, jeg har mødt på min vej, for et godt samarbejde.

- Nu er tiden kommet til at prøve mig selv af i et andet fodboldmiljø, og jeg glæder mig til udfordringen, men ønsker naturligvis AaB al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Martin Langagergaard.

Martin Langagergaard har blandt andet haft andel i to danske mesterskaber og en pokaltitel i sin tid i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB holder loyalitetsdag for sæsonkortholdere

14. maj 2018 kl. 16:58 af Simon Vangsgaard Jensen

Festen foregår på Spar Nord Tribunen fredag 18. maj kl. 16.00 til 17.00. Tilbuddet gælder alle sæsonkortholdere, selvom sæsonkortet gælder til Weber- eller 3F Tribunen.

I forbindelse med arrangementet vil man i boderne kunne få sine drikkevarer serveret af kendte AaB-ansigter.
Drikkevarerne leveres i samarbejde med Royal Unibrew.

Hvis du endnu ikke er sæsonkortholder, har du mulighed for at få adgang til arrangementet ved at sikre dig en fast plads på Aalborg Portland Park med det nye sæsonkortabonnement.

Kl. 17.00 åbner dørene for alle tilskuere som normalt, der har mulighed for at komme ind og være en del af den festlige opvarmning til sæsonens sidste hjemmekamp.

BEMÆRK: Arrangementet gælder alle sæsonkortholdere, som møder op med sit fysiske sæsonkort. Du kan altså til denne kamp IKKE videresende din plads. Alle sæsonkort kan til dette arrangement scannes ved indgangen til Spar Nord Tribunen, uanset hvilken tribune kortet normal gælder til.

Tags på denne nyhed