U/19-remis og U/17-sejr i den forgangne weekend

4. juni 2018 kl. 12:38 af Brian Andersen

AaB’s U/19 Ligahold begyndte kampen med at være i god kontrol, og allerede tidligt kunne AaB efter hurtige kombinationer i højre side sende Nicolai Laursen af sted i frit løb mod mål, hvilket han sikkert udnyttede med en afslutning i det lange hjørne til 1-0.

Midtvejs i anden halvleg blev føringen også fortjent fordoblet, da en Randers-spiller prikkede bolden i eget net efter et fladt indlæg af Mads Stefansen.

Således gik AaB komfortabelt til pause, men kampbilledet ændrede sig i anden halvleg, hvor gæsterne både fik reduceret og udlignet.

I slutfasen jagtede AaB kompromisløst en afgørelse, hvilket gav chancer i begge ender af banen, men slutfacit forblev 2-2.

Dermed er AaB inden sidste spillerunde på udebane mod FC Nordsjælland fortsat placeret på andenpladsen – blot ét mål bedre end OB og to point flere end FC København, ligesom Brøndby I.F. også kan bringe sig i spil til sølvmedaljerne, hvis holdet i morgen vinder deres udsatte kamp mod FC Nordsjælland.

Under alle omstændigheder venter der en spændende eftermiddag i Farum på lørdag, hvor AaB selv kan afgøre sin skæbne.

U/17 blander sig i bronzekamp
Ligeledes i lørdags på AaB’s anlæg på Hornevej var Randers Freja modstanderen i U/17 Ligaen.

Her bragte Mikkel Kaufmann AaB foran efter en halv times spil efter oplæg fra Zifarlino Nsoni, selvom værterne dominerede opgøret, så fik randrusianerne udlignet, men heldigvis formåede AaB at svare hurtigt tilbage med en flot soloaktion og flot 2-1 træffer af Gabriel Adriano.

I slutminutterne fik Casper Gedsted med en smart scoring lukket opgøret til slutresultatet 3-1.

AaB er med tre spillerunder igen i U/17 Ligaen placeret på en femteplads, men blot med en afstand på to point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen, og netop Farum-klubben er modstanderen på lørdag.

Rødt kort kostede i Danmarksserien
AaB’s hold i Danmarksserien mødte fredag aften Viborg F.F. på hjemmebane, og her blev det til et nederlag på 3-2 trods føringer til AaB på både 1-0 og 2-1-

Niclas Lind Simonsen bragte AaB foran efter 37 minutter, men en udvisning i det 63. minut til Kasper Vestergaard Jensen var med til at afgøre udfaldet, da viborgenserne også scorede på det efterfølgende straffespark.

Dog bragte Kasper Emil Kristensen igen AaB foran i det 71. minut, men et AaB-hold i undertal formåede ikke at holde stand og måtte således indkassere scoringer i 73. og 81. minut.

AaB indtager en sjetteplads i Danmarksserien og møder i næstsidste spillerunde FC Skanderborg på udebane.

Peru sætter rekord som ubesejret

3. juni 2018 kl. 22:17 af Brian Andersen

Edison Flores spillede de første 70 minutter af opgøret mod Saudi-Arabien, og ved udskiftningen var stillingen allerede identisk med slutcifrene.

Kampen på Kybunpark i St. Gallen i Schweiz havde André Carrillo fra portugisiske Benfica som første målscorer i det 20. minut, mens den tilbagevendte anfører Paolo Guerrero fra Flamengo i Brasilien kom på tavlen to gange med sine pletskud i henholdsvis 41. og 64. minut.

Edison Flores er med kampen søndag aften noteret for 29. A-landskampe og ni scoringer i nationaldragten.

Perus sidste testkamp inden VM-slutrunden i Rusland og mødet med Danmark er opgøret mod Sverige på lørdag den 9. juni i Göteborg.

Deltag i Superliga Survey 2018

2. juni 2018 kl. 12:54

For syvende år i træk gennemføres den store tilskuerundersøgelse blandt alle Alka Superliga-klubbers tilskuere.

I 2017 deltog over 1.000 AaB-fans i undersøgelsen, men AaB vil i år gerne have endnu flere besvarelser, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilhængeres besøg på Aalborg Portland Park.

Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges til at se, hvor man evt. kan forbedre oplevelsen for dig og andre tilskuere. Desuden skal undersøgelsen give et billede af, hvor Alka Superligaen som helhed kan forbedres.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Masser af Superligaminutter til spillere med ungdomstid i AaB

1. juni 2018 kl. 13:00 af Brian Andersen

I den nuværende Superligatrup har 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – spilles ungdomsfodbold i AaB, og eksempelvis var der i den afsluttende kamp på udebane mod Brøndby I.F. syv spillere af såkaldt egen avl i startopstillingen.

Kigger man på antal spillede minutter har AaB’s ungdomsafdeling været repræsenteret på følgende vis i den netop overståede sæson: